| | |
30.07.2013 07:00 -
Re: Komfortní koule na C5 III?
|
2603412
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Vracím se jetě jednou ke změřeným tlakům (viz výe). Napadá někoho důvod, proč pravá strana měla ve předu i vzadu tlaky nií? Větinu kilometrů jezdím solo, take levá strana vozidla je zatěována více.
Vracím se jetě jednou ke změřeným tlakům (viz výe). Napadá někoho důvod, proč pravá strana měla ve předu i vzadu tlaky nií? Větinu kilometrů jezdím solo, take levá strana vozidla je zatěována více.
|
|
30.03.2014 17:37 -
|
2681967
|
|
voslik
|
Město: Kladruby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Jetě k původnímu tématu "Komfortní koule na C5 III" ... koule na C5 moc neznám, ale u CX mi je jednou "upravili" - asi trochu větí tlak a hlavně troku zvětená díra ... to pak bylo hodně luxusní. Nepomohlo by třeba u C5 jenom převrtat tu díru, kterou to teče dovnitř? Olej pak můe snáz a rychleji protéct a mělo by to změknout, nebo ne?
Jetě k původnímu tématu "Komfortní koule na C5 III" ... koule na C5 moc neznám, ale u CX mi je jednou "upravili" - asi trochu větí tlak a hlavně troku zvětená díra ... to pak bylo hodně luxusní. Nepomohlo by třeba u C5 jenom převrtat tu díru, kterou to teče dovnitř? Olej pak můe snáz a rychleji protéct a mělo by to změknout, nebo ne?
|
|
30.03.2014 20:10 -
|
2682050
|
|
Bobo
|
|
|
Růa má pravdu, proč vymýlet vymylený. Zdá se ti málo komfortní?
Růa má pravdu, proč vymýlet vymylený. Zdá se ti málo komfortní?
|
|
21.11.2014 15:39 -
|
2755381
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
mám namotáno, snad je to pravda 240tkm a kulky nejspí původní a C5 mi příde celkem komfortní, trochu sem se toho po BX a XA na KOMFORTi bál, ale je to OK. Při rozjezdu de zadek parádně dolů a celkově je to měkký. Jen klasicky krátký vlnky sou jak na ebřiňáku, ale na to sme zvyklý. Hm, ty KOMFORTi na C5 by se asi s elektronikou přetahovaly...
mám namotáno, snad je to pravda 240tkm a kulky nejspí původní a C5 mi příde celkem komfortní, trochu sem se toho po BX a XA na KOMFORTi bál, ale je to OK. Při rozjezdu de zadek parádně dolů a celkově je to měkký. Jen klasicky krátký vlnky sou jak na ebřiňáku, ale na to sme zvyklý. Hm, ty KOMFORTi na C5 by se asi s elektronikou přetahovaly... :nevim
|
|
22.11.2014 10:04 -
|
2755663
|
|
jruze
|
|
|
Ano pomohlo,ale nedovedu si představit jak a čím se ti v domácích podmínkách povede vyvrtat absolutně přesné otvory.Mimoto x7 má íky konstrukci kratí chod pérování a v tom rozsahu je dost měká.Můe dát koule o něco málo větí tlak a zvětit otvory tlumčů (na C5 I a II to mám u + vyřeené) u bez + jsem to neřeil ale asi by se i to dalo.
Ano pomohlo,ale nedovedu si představit jak a čím se ti v domácích podmínkách povede vyvrtat absolutně přesné otvory.Mimoto x7 má íky konstrukci kratí chod pérování a v tom rozsahu je dost měká.Můe dát koule o něco málo větí tlak a zvětit otvory tlumčů (na C5 I a II to mám u + vyřeené) u bez + jsem to neřeil ale asi by se i to dalo.;-)
|
|
| |
|
|