24.10.2014 12:42 -
Displej u C5 II 2.2 2005 s navigací
|
2744821
|
|
Pavča 1
|
Město: Přerov, Auto: | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Pomalu mně odchází dispej uprostřed palubky malé nebarevné provedení s navigací. Začalo to postupně od levé strany a nyní ji je skoro celý nečitelný. Na vrakáči jsem nael náhradní, ale bazarista neví zda je i s navigací a co je potřeba udělat aby byl v mém autě funkční. Děkuji.
Pomalu mně odchází dispej uprostřed palubky malé nebarevné provedení s navigací. Začalo to postupně od levé strany a nyní ji je skoro celý nečitelný. Na vrakáči jsem nael náhradní, ale bazarista neví zda je i s navigací a co je potřeba udělat aby byl v mém autě funkční. Děkuji.
|
|
24.10.2014 21:48 -
Re: Displej u C5 II 2.2 2005 s navigací
|
2744943
|
|
jruze
|
|
|
Podle čísla je jiný,ale zjistím u dvorního elektikáře jestli by byl pouitelný(cena obou je stejná tak uvidím )
Podle čísla je jiný,ale zjistím u dvorního elektikáře jestli by byl pouitelný(cena obou je stejná tak uvidím );-)
|
|
24.10.2014 23:20 -
Re: Displej u C5 II 2.2 2005 s navigací
|
2744958
|
|
jumep
|
|
|
podla vin mas RT3 s ciernobielym displayom
tam to dost vedelo odhadzat a asi je jednoduchsie a lacnejsie ho rozobrat, pozret fyzicky co je tam za cislo na samotnom displayi a ten vymenit, neviem ci je mozne nejako jednoducho pouzit velky farebny ...
podla vin mas RT3 s ciernobielym displayom
tam to dost vedelo odhadzat a asi je jednoduchsie a lacnejsie ho rozobrat, pozret fyzicky co je tam za cislo na samotnom displayi a ten vymenit, neviem ci je mozne nejako jednoducho pouzit velky farebny ...
|
|
| |