31.01.2010 14:10 -
jak přidat popisky k fotkám?
|
1803397
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
ahoj, nahrál jsem sem pár fotek, ale nejde mi k tomu připsat popis?
díky za radu
ahoj, nahrál jsem sem pár fotek, ale nejde mi k tomu připsat popis?
díky za radu
|
|
31.01.2010 14:22 -
Re: jak přidat popisky k fotkám?
|
1803400
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Predpokladam, ze mas na mysli fotky v profilu. Zkus tuto stranku: .link. .... zde mas moznost editace fotek, presouvani poradi, pridavani dalsich alb a dalsi moznosti.
edit: jeste doplnim, ze pridavat popisky lze jen v jeden okamzik pro jednu fotku, tzn. pridas popisek, zmacknes tlacitko pro ulozeni atd.
Predpokladam, ze mas na mysli fotky v profilu. Zkus tuto stranku: http://www.c5club.cz/page/kod-29.html .... zde mas moznost editace fotek, presouvani poradi, pridavani dalsich alb a dalsi moznosti. :palec
edit: jeste doplnim, ze pridavat popisky lze jen v jeden okamzik pro jednu fotku, tzn. pridas popisek, zmacknes tlacitko pro ulozeni atd.
|
|
01.10.2014 14:48 -
Re: jak přidat popisky k fotkám?
|
2738030
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
sakra, nastala nějaká změna? Svý nahraný fotky vidím jen jako náhledy, co dělám patně? Díky
Edit: 14:49 e bych to dohalil? Dy si vlezu do svýho profilu, vidím jen náhledy, ale dy na sebe kliknu v diskusi, tak je to OK..... tak sorry
sakra, nastala nějaká změna? Svý nahraný fotky vidím jen jako náhledy, co dělám patně?:-( Díky
Edit: 14:49 e bych to dohalil? Dy si vlezu do svýho profilu, vidím jen náhledy, ale dy na sebe kliknu v diskusi, tak je to OK..... tak sorry
|
|
| |