08.09.2014 08:47 -
Break fuel level low
|
2731166
|
|
Michal12
|
Město: Dakovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Dobrý den,mám svoji C5 teprve 14 dnů.Na počítači se mi objevuje nápis "break fuel level low" take jsem se domníval e stačí dolít brzbovou kapalinu.Koukal jsem na to a brzdovky je tam dost.Tato závada se objeví třeba a po ujetí 5 kilometrů a pak u svítí trvale a počítač taky napíe e nefunguje ESP a ABS.Auto brzdí úplně normálně,kapaliny je dost.Zkouel jsem i odvzdunit brzdy a dolít kapalinu a závada pořád přetrvává.Nevíte náhodou co s tím?Popřípadě jestli je někdo z vás tady od Ostravy a má diagnostiku na toto auto,jestli by bylo moné se s autem zastavit a kouknout na to?Děkuji
Dobrý den,mám svoji C5 teprve 14 dnů.Na počítači se mi objevuje nápis "break fuel level low" take jsem se domníval e stačí dolít brzbovou kapalinu.Koukal jsem na to a brzdovky je tam dost.Tato závada se objeví třeba a po ujetí 5 kilometrů a pak u svítí trvale a počítač taky napíe e nefunguje ESP a ABS.Auto brzdí úplně normálně,kapaliny je dost.Zkouel jsem i odvzdunit brzdy a dolít kapalinu a závada pořád přetrvává.Nevíte náhodou co s tím?Popřípadě jestli je někdo z vás tady od Ostravy a má diagnostiku na toto auto,jestli by bylo moné se s autem zastavit a kouknout na to?Děkuji
|
|
08.09.2014 09:57 -
Re: Break fuel level low
|
2731174
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
diagnostiku má nejblíe v Darkovičkách naproti medového krámku
diagnostiku má nejblíe v Darkovičkách naproti medového krámku
|
|
08.09.2014 10:08 -
|
2731176
|
|
jumep
|
|
|
mohol by si tu hlasku spravne opisat?
toto co tu pises dava zmysel asi ako "kombi malo paliva"
ak to ma byt brzdovka tak by tam malo byt brake fluid level low
mal som tu pripad (sice X7, ale princip je rovnaky) ked sa pokazilo cidlo v nadrzke ( .link. ) - na nasich nadrzkach je inac namontovane ako na X7
mohol by si tu hlasku spravne opisat?
toto co tu pises dava zmysel asi ako "kombi malo paliva"
ak to ma byt brzdovka tak by tam malo byt brake fluid level low
mal som tu pripad (sice X7, ale princip je rovnaky) ked sa pokazilo cidlo v nadrzke ( http://www.c5club.cz/profiles/igok?kod=32&ids=igok&gal=107417818#pc ) - na nasich nadrzkach je inac namontovane ako na X7
|
|
08.09.2014 10:42 -
|
2731180
|
|
Michal12
|
Město: Dakovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Omlouvám se,má pravdu je tam napsáno Brake a ne break,kouknu na to jestli tam je takové nějaké čidlo jak píe,jinak zkusím zajet do těch Darkoviček jak píe tomikku.
Omlouvám se,má pravdu je tam napsáno Brake a ne break,kouknu na to jestli tam je takové nějaké čidlo jak píe,jinak zkusím zajet do těch Darkoviček jak píe tomikku.
|
|
| |