| | |
11.07.2014 09:26 -
voda ve dveřích
|
2714341
|
|
BlackSheep
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
ahoj,
nikde jsem tady na fóru nenael ádnou informaci od zatékající vodě v zadních dveřích. Rád bych se teda zeptal, jestli to u někdo z vás řeil.
Poslední dobou jsem si viml, e při zabouchnutí zadních dveří (levých i pravých) mi to uvnitř celkem výrazně bluňká. Nenapadá vás někoho co s tím ?
ahoj,
nikde jsem tady na fóru nenael ádnou informaci od zatékající vodě v zadních dveřích. Rád bych se teda zeptal, jestli to u někdo z vás řeil.
Poslední dobou jsem si viml, e při zabouchnutí zadních dveří (levých i pravých) mi to uvnitř celkem výrazně bluňká. Nenapadá vás někoho co s tím ?
|
|
11.07.2014 11:36 -
Re: voda ve dveřích
|
2714351
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
jedine čo ma napadá je pozrie odvodňovacie otvory na spodnom ráme dverí. Ak budú zanesené, tak niečím očisti (mechanicky, kompresor...)
jedine čo ma napadá je pozrie odvodňovacie otvory na spodnom ráme dverí. Ak budú zanesené, tak niečím očisti (mechanicky, kompresor...)
|
|
11.07.2014 13:06 -
|
2714362
|
|
BlackSheep
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
abych pravdu řekl, ani jsem netuil, e tam něco takového jako odvodňovací otvory jsou musím mrknout ... díky
abych pravdu řekl, ani jsem netuil, e tam něco takového jako odvodňovací otvory jsou :) musím mrknout ... díky
|
|
11.07.2014 14:53 -
|
2714376
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
tak tie bývajú asi na kadom aute, nejaká voda/vlhkos sa tam vdy dostane (kondenzácia, zatečenie okolo okien atď.) Väčinou to bývajú také malé otvory na spodnom falcovaní dverí.
tak tie bývajú asi na kadom aute, nejaká voda/vlhkos sa tam vdy dostane (kondenzácia, zatečenie okolo okien atď.) Väčinou to bývajú také malé otvory na spodnom falcovaní dverí.
|
|
11.07.2014 21:26 -
|
2714528
|
|
Foxxxx
|
Město: ihle, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Tento problém jsem řeil asi před týdnem u levých zadních dveří. Také mi to začalo bluňkat Na spodní straně (v zadní části) je vypoutěcí otvor, který je překryt (v mém případě) kouskem černé fólie, po odlepení vyteklo asi půl litru vody
Tento problém jsem řeil asi před týdnem u levých zadních dveří. Také mi to začalo bluňkat:-) Na spodní straně (v zadní části) je vypoutěcí otvor, který je překryt (v mém případě) kouskem černé fólie, po odlepení vyteklo asi půl litru vody:-)
|
|
11.07.2014 22:19 -
|
2714585
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
auto s akvárkem jen tak nikdo nemá, zase má C5 v něčem prim
auto s akvárkem jen tak nikdo nemá, zase má C5 v něčem prim:-))))
|
|
11.07.2014 22:46 -
|
2714591
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
tomikm napsal(a): auto s akvárkem jen tak nikdo nemá, zase má C5 v něčem prim
no grande punto mavalo piate dvere plne vody, spagetaci zabudli na otvory, a potom to tieklo cez gumove dorazy ked sa otvorili dvere prudom
seriova vada, its not a bug, its feature
no grande punto mavalo piate dvere plne vody, spagetaci zabudli na otvory, a potom to tieklo cez gumove dorazy ked sa otvorili dvere prudom
seriova vada, its not a bug, its feature:-d
|
|
11.07.2014 22:59 -
|
2714595
|
|
jruze
|
|
|
Kurňa to já nemám - mohl jsem tam vozit rybičky na dravce a nemusel bych vozit nic v kufru
Kurňa to já nemám - mohl jsem tam vozit rybičky na dravce:-)))) a nemusel bych vozit nic v kufru
|
|
11.07.2014 23:28 -
|
2714619
|
|
jumep
|
|
|
ked uz sa tu tak offtopicuje
akvarium som videl na kope skodoviek v zadnych svetlach ....
a najvacie na jednom autobuse kde prasklo tesnenie dvojitych skiel a 3 okna postupne narosili asi cez polovicu
ked uz sa tu tak offtopicuje
akvarium som videl na kope skodoviek v zadnych svetlach ....
a najvacie na jednom autobuse kde prasklo tesnenie dvojitych skiel a 3 okna postupne narosili asi cez polovicu
|
|
12.07.2014 11:38 -
|
2714744
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak se taky přidám s ot (ahoj najku )
Na prvních E60 lidi jezdili v lepím případě s vybíjející se aku,v horím s vypálenýma jednotkama v zavazadlovým prostoru. Na vině bylo odvodnění íbru,kterým tekla voda do kufru,naplnil se kastlík v pravym boku,kde je aku take ta byla úplně potopená a pak to občas přeteklo do místa,kde bývá rezerva,no a pod ní jsou jednotky jako powermodul,pdc,taný,a pod
Take voda ve dveřích je vlastně prd závada
Tak se taky přidám s ot (ahoj najku :-d )
Na prvních E60 lidi jezdili v lepím případě s vybíjející se aku,v horím s vypálenýma jednotkama v zavazadlovým prostoru. Na vině bylo odvodnění íbru,kterým tekla voda do kufru,naplnil se kastlík v pravym boku,kde je aku take ta byla úplně potopená a pak to občas přeteklo do místa,kde bývá rezerva,no a pod ní jsou jednotky jako powermodul,pdc,taný,a pod :-d
Take voda ve dveřích je vlastně prd závada ;-)
|
|
12.07.2014 20:53 -
|
2714773
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Tak se taky přidám s ot (ahoj najku )
Na prvních E60 lidi jezdili v lepím případě s vybíjející se aku,v horím s vypálenýma jednotkama v zavazadlovým prostoru. Na vině bylo odvodnění íbru,kterým tekla voda do kufru,naplnil se kastlík v pravym boku,kde je aku take ta byla úplně potopená a pak to občas přeteklo do místa,kde bývá rezerva,no a pod ní jsou jednotky jako powermodul,pdc,taný,a pod
Take voda ve dveřích je vlastně prd závada
najk si vzal dovču a je videt, e to nikomu nevadí
najk si vzal dovču a je videt, e to nikomu nevadí ;-)
|
|
| |
|
|