| | |
03.12.2011 12:59 -
Re: rozblikaly se vechny kontrolky
|
2430180
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
prosím kde to najdu je to zavané ???
prosím kde to najdu je to zavané ???
|
|
03.12.2011 14:00 -
Re: rozblikaly se vechny kontrolky
|
2430186
|
|
jumep
|
|
|
EDIT: presunuto, odkazy na dalsi pribuzna temata:
.link.
.link.
vpravo hore je vyhladavanie, stacilo napisat display a vedel by si to najst
EDIT: presunuto, odkazy na dalsi pribuzna temata:
http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/2365659-uplny-vypadek/
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2347923-vadny-displej-palubniho-pocitace/
vpravo hore je vyhladavanie, stacilo napisat display a vedel by si to najst
|
|
16.06.2014 09:24 -
Re: Za jízdy blikající palubka
|
2705805
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Tak před pár dny se mi problém s blikajícími kontrolkami a padajícími vemi ručičkami objevil taky. Mám barevný displej, take asi nebude problém ve vadném displeji. Včera jsem ujel 400 km bez problému, jen mi sem tam zablikal displej, zamávaly ručičky a zase ok. Dnes jsem proměřil baterii, je slabá, mohla by to způsobovat ona (a u jako příčina či následek, např. patné dobíjení)? Nebo myslíte, e bude problém jinde?
Tak před pár dny se mi problém s blikajícími kontrolkami a padajícími vemi ručičkami objevil taky. Mám barevný displej, take asi nebude problém ve vadném displeji. Včera jsem ujel 400 km bez problému, jen mi sem tam zablikal displej, zamávaly ručičky a zase ok. Dnes jsem proměřil baterii, je slabá, mohla by to způsobovat ona (a u jako příčina či následek, např. patné dobíjení)? Nebo myslíte, e bude problém jinde?
|
|
30.06.2014 16:04 -
|
2711244
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Podle me to bude urcite baterka. To same se mi stalo na 307, kdyz byla slaba baterka, tak mi kontrolky blikaly jak na diskotece. U C5 v zime, jsem taky bez problemu nastartoval, ale zase spousta kontrolek, hlasek o chybe brzd, serva atd. a opet to byla slaba baterie.
Podle me to bude urcite baterka. To same se mi stalo na 307, kdyz byla slaba baterka, tak mi kontrolky blikaly jak na diskotece. U C5 v zime, jsem taky bez problemu nastartoval, ale zase spousta kontrolek, hlasek o chybe brzd, serva atd. a opet to byla slaba baterie.
|
|
30.06.2014 18:03 -
|
2711288
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Zatím jsem se nedostal k řeení problému, ale rozhodně neustal. Pár jízd se to tvářilo ok a dnes a včera opět stejný problém. Baterii jsem přehodil z druhého vozu (půl roku stará, ale nabitá) a kontrolky opět blby. Např. se mi stává, e při blikajícím blinkru kontrolka blinkru pouze svítí, padají rafičky otáčkoměru a tachometru, vyhodí mi to na palubák hláku o vypnutém spolujezdcově airbagu nebo o absenci airbagu, dále se nulují kilometry na sdrueném přístroji, nebo např. zmizí hodnota teploty na palubáku, k tomu se rozsvěcují kontrolky servis a stop. Kdybyste někdo z těchto indikací usoudil, čím to můe být, budu vám vděčný za nápady
Zatím jsem se nedostal k řeení problému, ale rozhodně neustal. Pár jízd se to tvářilo ok a dnes a včera opět stejný problém. Baterii jsem přehodil z druhého vozu (půl roku stará, ale nabitá) a kontrolky opět blby. Např. se mi stává, e při blikajícím blinkru kontrolka blinkru pouze svítí, padají rafičky otáčkoměru a tachometru, vyhodí mi to na palubák hláku o vypnutém spolujezdcově airbagu nebo o absenci airbagu, dále se nulují kilometry na sdrueném přístroji, nebo např. zmizí hodnota teploty na palubáku, k tomu se rozsvěcují kontrolky servis a stop. Kdybyste někdo z těchto indikací usoudil, čím to můe být, budu vám vděčný za nápady :nevim
|
|
30.06.2014 22:21 -
|
2711409
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Pořád to vypadá jako nízké napětí v síti - e by někde zoxidoval kabel nebo konektor?
V urnálu by u chybových hláek mělo být napětí sítě v okamiku výskytu chyby.
Pořád to vypadá jako nízké napětí v síti - e by někde zoxidoval kabel nebo konektor?
V urnálu by u chybových hláek mělo být napětí sítě v okamiku výskytu chyby.
|
|
30.06.2014 23:43 -
|
2711419
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Ukostření akumulátoru je zkontrolované?
Ukostření akumulátoru je zkontrolované?
|
|
01.07.2014 17:34 -
|
2711498
|
|
lemac
|
|
|
Ukostření je OK, zítra mrknu na diagnostiku.
Ukostření je OK, zítra mrknu na diagnostiku.
|
|
02.07.2014 22:32 -
|
2712164
|
|
lemac
|
|
|
Tak v deníku závad je hromada dokola opakujících se chyb "Porucha komunikace s řídící jednotkou sdrueného přístroje", "Porucha komunikace s řídící jednotkou klimatizace", "Porucha komunikace s řídící jednotkou multifunkční obrazovky". Co dále stojí za zmínku, tak e poté, co auto stojí několik hodin v klidu, tak po rozjezdu je třeba 10 minut klid, pak prvně vyskočí hláka o deaktivaci airbagu spolujezdce a za chvíli se rozjede problikávání veho moného. Nestačí auto na chvíli zhasnout a znova nastartovat, aby to přestalo divočit (divočí i po vypnutí zapalování a zamčení auta, ne se uspí). Jsem z toho jelen, nemáte někdo podobnou zkuenost, nebo nápad, na co se podívat?
Tak v deníku závad je hromada dokola opakujících se chyb "Porucha komunikace s řídící jednotkou sdrueného přístroje", "Porucha komunikace s řídící jednotkou klimatizace", "Porucha komunikace s řídící jednotkou multifunkční obrazovky". Co dále stojí za zmínku, tak e poté, co auto stojí několik hodin v klidu, tak po rozjezdu je třeba 10 minut klid, pak prvně vyskočí hláka o deaktivaci airbagu spolujezdce a za chvíli se rozjede problikávání veho moného. Nestačí auto na chvíli zhasnout a znova nastartovat, aby to přestalo divočit (divočí i po vypnutí zapalování a zamčení auta, ne se uspí). Jsem z toho jelen, nemáte někdo podobnou zkuenost, nebo nápad, na co se podívat? :-(
|
|
| |
|
|