20.04.2011 23:00 -
Re: patně brzdí pravé přední kolo
|
2385420
|
|
jruze
|
|
|
To auto nějaký čas jezdilo ve OK začlo to bez nějakého zásahu. Mně to je také divné,ale vypadá to na to e někdo nevěděl jak zasunout váleček tak to zkusil nějak asi lisem svěrákem nebo jak a odnes to samotel,který ale nechodí jen kdy mu pomůe posilovač(to je tak trochu pro mne záhada-proč a po nějakém čase,né vdy a hned po tom nějakém zákroku) nechtěl jsem rizkovat e rozebrání a sloení nepřeijí gumičky tak vyřeeno jiným brzdičem a ten původní si zákazník bude řeit buď repas,ale moná se vyplatí nový objevil jsem za super cenu.
Jen jsem chtěl potvrdit mou doměnku a jumep ze 1.
To auto nějaký čas jezdilo ve OK začlo to bez nějakého zásahu. Mně to je také divné,ale vypadá to na to e někdo nevěděl jak zasunout váleček tak to zkusil nějak asi lisem svěrákem nebo jak a odnes to samotel,který ale nechodí jen kdy mu pomůe posilovač(to je tak trochu pro mne záhada-proč a po nějakém čase,né vdy a hned po tom nějakém zákroku) nechtěl jsem rizkovat e rozebrání a sloení nepřeijí gumičky tak vyřeeno jiným brzdičem a ten původní si zákazník bude řeit buď repas,ale moná se vyplatí nový objevil jsem za super cenu.
Jen jsem chtěl potvrdit mou doměnku a jumep ze 1.
|
|
20.04.2011 23:41 -
|
2385421
|
|
jumep
|
|
|
mam tu jeden valcek kde sa rozpadol ten stred, normalne je vo valceku diera ...
mam tu jeden valcek kde sa rozpadol ten stred, normalne je vo valceku diera ...
|
|
21.04.2011 06:51 -
|
2385429
|
|
Mamlas
|
|
|
O vikendu jsem resil neco podobneho take na pravem kole. Po prudkem brzdeni zacalo pribrzdovat prave kolo. Pak to zmizelo a zase prudce zabrzdim a kolo zase pribrzduje. Protoze jsem delal lanovody rucni brzdy, tak jsem hledal nejdriv tam ale vse ok. Tak jsem sundal brzdic valecek taky ok (i kdyz na gumicce byla trocha brzdovky je mozny ze trochu prosakuje nebo tam zustala po odvzdusneni). Pak jsem zkusil zahybat trmenem bez desticek v cepech a moc se nehybal. Takze cepy vycisteny a vypada to, ze to pomohlo. Jeste jsem nenasel odvahu poradne skocit na brzdu.
Jinak jak pise jruze tak po promazani cepu se take chovaji jak pumpicka. Mozna moc vazeliny. Spodni cep ma na sobe navic kus gumy nebo plastu. Vi nekdo k cemu to je? Ma byt v tech cepech nejaka mala vule?
O vikendu jsem resil neco podobneho take na pravem kole. Po prudkem brzdeni zacalo pribrzdovat prave kolo. Pak to zmizelo a zase prudce zabrzdim a kolo zase pribrzduje. Protoze jsem delal lanovody rucni brzdy, tak jsem hledal nejdriv tam ale vse ok. Tak jsem sundal brzdic valecek taky ok (i kdyz na gumicce byla trocha brzdovky je mozny ze trochu prosakuje nebo tam zustala po odvzdusneni). Pak jsem zkusil zahybat trmenem bez desticek v cepech a moc se nehybal. Takze cepy vycisteny a vypada to, ze to pomohlo. Jeste jsem nenasel odvahu poradne skocit na brzdu. :-d
Jinak jak pise jruze tak po promazani cepu se take chovaji jak pumpicka. Mozna moc vazeliny. Spodni cep ma na sobe navic kus gumy nebo plastu. Vi nekdo k cemu to je? Ma byt v tech cepech nejaka mala vule?
|
|
21.04.2011 10:01 -
|
2385440
|
|
jumep
|
|
|
ten spodny cap ma byt ako tlmic, lenze ta guma vie zmakknut a potom robi psie kusy, v opravnych sadach byvava len taka kratucka malicka, co staci
ten spodny cap ma byt ako tlmic, lenze ta guma vie zmakknut a potom robi psie kusy, v opravnych sadach byvava len taka kratucka malicka, co staci
|
|
21.04.2011 11:13 -
|
2385466
|
|
jruze
|
|
|
Ten je Ok na druhém brzdiči to funguje OK.Tam je nějaká zrada na samotelu - asi někdo odborně manipuloval s válečkem.Pokud tomu nepomáhá posilovač tak OK.
Ten je Ok na druhém brzdiči to funguje OK.Tam je nějaká zrada na samotelu - asi někdo odborně manipuloval s válečkem.Pokud tomu nepomáhá posilovač tak OK.
|
|
26.06.2014 22:15 -
|
2709826
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Tu gumicku som nasiel v dvoch sadach: v jednej je kratucka - 2mm, v druhej (s capmi) ma 18mm.
Staci ta 2mm, alebo je na nieco ine?
Prepacte, ze nalieham, ale musim to cim skor spravit
Tu gumicku som nasiel v dvoch sadach: v jednej je kratucka - 2mm, v druhej (s capmi) ma 18mm.
Staci ta 2mm, alebo je na nieco ine?
Prepacte, ze nalieham, ale musim to cim skor spravit
|
|
| |