04.08.2010 18:01 -
Príprava na žaktovú opierku alebo?
|
2351827
|
|
PaliZH
|
|
|
Zdravíčko kúpil som si C5 I a ako som si vimol skoro vetky majú žaktové opierky ale ja tam mám ako keby prípravu na žaktové opierky viď prílohu foto...... kto mi vie poradi či by som tam vedel namontova opierky?ďakujem
Zdravíčko kúpil som si C5 I a ako som si vimol skoro vetky majú žaktové opierky ale ja tam mám ako keby prípravu na žaktové opierky viď prílohu foto...... kto mi vie poradi či by som tam vedel namontova opierky?ďakujem
Přílohy: IMG_0259.JPG ( 608766b ) - |
|
04.08.2010 18:09 -
Re: Príprava na žaktovú opierku alebo?
|
2351831
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to je nastaveni bederni opory
na tohle sedadlo loketni operku nedostanes
to je nastaveni bederni opory
na tohle sedadlo loketni operku nedostanes
|
|
04.08.2010 18:12 -
|
2351835
|
|
PaliZH
|
|
|
Pfuha, no ale ked stým dám dole alebo hore nič to nerobí so sedačkou tak neviem...
Pfuha, no ale ked stým dám dole alebo hore nič to nerobí so sedačkou tak neviem...
|
|
04.08.2010 21:28 -
|
2351917
|
|
jumep
|
|
|
.link.
tu vidis co to ma robit, napina to tu platnu a ked sedis mal by si to pocitit
http://c5.jumep.com/sedacky-bedrovky
tu vidis co to ma robit, napina to tu platnu a ked sedis mal by si to pocitit
|
|
04.08.2010 21:55 -
|
2351923
|
|
zico
|
|
|
Ako by povedal Jumep - má socku a opierky tam u nedomontuje
Ako by povedal Jumep - má socku a opierky tam u nedomontuje :-))))
|
|
04.08.2010 21:57 -
|
2351924
|
|
jumep
|
|
|
pozor, tieto sedacky sa davali do nesociek
s tym domontovavanim, ono zaklad je ze tapacirung operadla na to neni usposobeny, diera v konstrukcii mozno aj je, alebo mozno nie je urcena na opierku, sedacky uz nemam doma, nemam viac kde pozret
pozor, tieto sedacky sa davali do nesociek
s tym domontovavanim, ono zaklad je ze tapacirung operadla na to neni usposobeny, diera v konstrukcii mozno aj je, alebo mozno nie je urcena na opierku, sedacky uz nemam doma, nemam viac kde pozret
|
|
04.08.2010 22:13 -
|
2351930
|
|
Pavel C5
|
|
|
nerozmyslal si tam dat univerzal opierku,nasrubujes a mas aj vyskovo si to spravys,len neviem ci je taka siroka ci tam vojde
nerozmyslal si tam dat univerzal opierku,nasrubujes a mas aj vyskovo si to spravys,len neviem ci je taka siroka ci tam vojde
|
|
04.08.2010 22:19 -
|
2351933
|
|
zico
|
|
|
ete upozorním na univerzál opierky - pri nasadaní do auta sa na ne nie je moné "zvali" tak, ako na tieto nae origo C5-kové
Mal som raz na víkend kamarátovho opla, nasadal som ako do svojho .. a ups! opierka ila do pekel
ete upozorním na univerzál opierky - pri nasadaní do auta sa na ne nie je moné "zvali" tak, ako na tieto nae origo C5-kové :-d
Mal som raz na víkend kamarátovho opla, nasadal som ako do svojho .. a ups! opierka ila do pekel :-o
|
|
05.08.2010 08:47 -
|
2351990
|
|
PaliZH
|
|
|
No tak u len zohna druhé sedačky. Rozmýlal som aj nad univerzálnou opierkou stoja okolo 50 e ale neviem aký to bude mat efekt či to nebude labilne. A ete divné mi je e mám aj vyhrievanie sedadiel ale mám to ako len tlačidlo spravené nemám tam ako regulátor nastavenia vyhrievania.
No tak u len zohna druhé sedačky. Rozmýlal som aj nad univerzálnou opierkou stoja okolo 50 e ale neviem aký to bude mat efekt či to nebude labilne. A ete divné mi je e mám aj vyhrievanie sedadiel ale mám to ako len tlačidlo spravené nemám tam ako regulátor nastavenia vyhrievania.
|
|
05.08.2010 09:08 -
|
2351991
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Vydrz, mam objednanou operku, dnes by mela dorazit, je to tahle : .link.
Pak sem dam nejakou recenzi, urcite to zajima vic lidi co nemaj operku...
Vydrz, mam objednanou operku, dnes by mela dorazit, je to tahle : http://www.vopi.cz/loketni-operka-citroen-c5.html
Pak sem dam nejakou recenzi, urcite to zajima vic lidi co nemaj operku...
|
|
17.05.2014 18:34 -
|
2696800
|
|
majosl
|
Město: Oslany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 5 |
|