04.05.2014 11:40 -
patný zvuk radia i cd
|
2692918
|
|
Valdauf63
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Zdravím vechny. Na C5 jedničkové řady u rádia s cd orig. se mi dějí divné věci. Dnes jsem vyrazil na mení nákup a po ujetí asi 15km se mi změnil zvuk z rádia při poslechu cd. Začalo to tím, e se pomalu strácel zvuk, krčel a i při přepnutí na rádio ádná změna. Nakonec se stratil uplně a byl slyet jen krčení. Zkouel jsem vypnout ventilátor, zhasnout světla ale nic nepomohlo. Stalo se mi to u jednou, ale na druhý den bez potíí. Fakt si nevím rady. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Děkuji za kadé info
Zdravím vechny. Na C5 jedničkové řady u rádia s cd orig. se mi dějí divné věci. Dnes jsem vyrazil na mení nákup a po ujetí asi 15km se mi změnil zvuk z rádia při poslechu cd. Začalo to tím, e se pomalu strácel zvuk, krčel a i při přepnutí na rádio ádná změna. Nakonec se stratil uplně a byl slyet jen krčení. Zkouel jsem vypnout ventilátor, zhasnout světla ale nic nepomohlo. Stalo se mi to u jednou, ale na druhý den bez potíí. Fakt si nevím rady. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Děkuji za kadé info:-((((
|
|
| |