| | |
22.12.2013 11:24 -
Re: Odhaněč hlodavců
|
2648786
|
|
tomc
|
|
|
zdravím mně wc kuličky ruzných barev pomohly jen krátcetapec u nemám,je natahaný dole na ust plastu a poslední zjitěná návtěva zerala gumu na měrce olejebyl to asi boj měrka byla 15čísel povytaenámusím skusit ten naftalín!
zdravím :-(mně wc kuličky ruzných barev pomohly jen krátce:-((((tapec u nemám,je natahaný dole na ust plastu a poslední zjitěná návtěva zerala gumu na měrce oleje:nevimbyl to asi boj měrka byla 15čísel povytaená:-omusím skusit ten naftalín!
|
|
22.12.2013 11:51 -
|
2648806
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
U jsem to tady někde psal. vyzkouel jsem jak elektronickou (Deramax, apod.), tak i biologickou cestu (srst z tygra, lvy a vlka a jejich exkrementy) a bez zjevného výsledku. Teď aplikuju válečky naftalínu v silonce a zatím to funguje asi nejlépe.
U jsem to tady někde psal. vyzkouel jsem jak elektronickou (Deramax, apod.), tak i biologickou cestu (srst z tygra, lvy a vlka a jejich exkrementy) a bez zjevného výsledku. Teď aplikuju válečky naftalínu v silonce a zatím to funguje asi nejlépe.
|
|
23.12.2013 14:18 -
|
2649282
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Mám příbuzného, který bydlí na venkově a parkuje ve dvoře. Pravidelné návtěvy hlodavců řeí vemi monými způsoby ji několik let. Kdy jsem se jej ptal co je nejúčinnějí, tak: "Jediný skutečně účinný prostředek jsou 4hrnky kafe abych neusnul, hůl do ruky a sednout si k autu. Nic jiného 100% účinného jsem nenael ani v chemii, ani v elektronice a ani v babských radách". Tolik jeho zkuenost.
Mám příbuzného, který bydlí na venkově a parkuje ve dvoře. Pravidelné návtěvy hlodavců řeí vemi monými způsoby ji několik let. Kdy jsem se jej ptal co je nejúčinnějí, tak: "Jediný skutečně účinný prostředek jsou 4hrnky kafe abych neusnul, hůl do ruky a sednout si k autu. Nic jiného 100% účinného jsem nenael ani v chemii, ani v elektronice a ani v babských radách". Tolik jeho zkuenost.
|
|
23.12.2013 20:58 -
|
2649417
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Asi opravdu neexistuje osvědčená metoda na myi,moná na sibiř,tam by asi nepřeili,ale napádá mne,e majitelé aut,s těmito problémy,by sme si v létě mohly udělat minisraz,hole do rukou,a při pokecu hlídat,v jednotě je síla a to by bylo aby sme jim nedali na frak,má někdo zájem?
Asi opravdu neexistuje osvědčená metoda na myi,moná na sibiř,tam by asi nepřeili,ale napádá mne,e majitelé aut,s těmito problémy,by sme si v létě mohly udělat minisraz,hole do rukou,a při pokecu hlídat,v jednotě je síla a to by bylo aby sme jim nedali na frak,má někdo zájem?:-))))
|
|
23.12.2013 21:01 -
|
2649419
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
63zdenda napsal(a): Asi opravdu neexistuje osvědčená metoda na myi,moná na sibiř,tam by asi nepřeili,ale napádá mne,e majitelé aut,s těmito problémy,by sme si v létě mohly udělat minisraz,hole do rukou,a při pokecu hlídat,v jednotě je síla a to by bylo aby sme jim nedali na frak,má někdo zájem?
na letisku sme dali kolesa lietadiel na podlozky a na tie sme natreli dokola okolo kolesa s tym lepidlom na mysi
100% ucinnost
na letisku sme dali kolesa lietadiel na podlozky a na tie sme natreli dokola okolo kolesa s tym lepidlom na mysi :-p
100% ucinnost
|
|
23.12.2013 21:13 -
|
2649435
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To musel bejt zajímavej pohled na ty myi nalepené na kola u letadel,dobrá,nalepim to lepidlem,raděj kola i celej motor,počkám měsíc a se vechny nalepí,pak opucovat a mezi tím si vemu dovču,bo nebudu chodit pěky 40km do práce kadý den a zase nazpět.
To musel bejt zajímavej pohled na ty myi nalepené na kola u letadel,dobrá,nalepim to lepidlem,raděj kola i celej motor,počkám měsíc a se vechny nalepí,pak opucovat a mezi tím si vemu dovču,bo nebudu chodit pěky 40km do práce kadý den a zase nazpět.;-)
|
|
23.12.2013 21:23 -
|
2649439
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
63zdenda napsal(a): To musel bejt zajímavej pohled na ty myi nalepené na kola u letadel,dobrá,nalepim to lepidlem,raděj kola i celej motor,počkám měsíc a se vechny nalepí,pak opucovat a mezi tím si vemu dovču,bo nebudu chodit pěky 40km do práce kadý den a zase nazpět.
tiez sme uz nevedeli co s tym, kedze letisko=pole tak nam tie potvory chodili zrat do kokpitu hadice a calunenie. bolo to v aeroklube
no ono sa ich zopar prilepilo a ostatne mali uz na to reflex ze tam nemaju chodit, mozno to neni humanne s tym lepom ale prezrate hadice k rychlomeru su asi tiez o zivot , ale to len tak okrajovo.
U nas na sidlicku sa rozmohli macky, neustale sa potuluju pod autami, co ma vcelku hneva, moze mi tam vliezt do motora? myslim ze sa tam chodia ohrievat. Zdola som auto este nevidel a zhora to vyzera kvalitne utesnene.
tiez sme uz nevedeli co s tym, kedze letisko=pole tak nam tie potvory chodili zrat do kokpitu hadice a calunenie. bolo to v aeroklube
no ono sa ich zopar prilepilo a ostatne mali uz na to reflex ze tam nemaju chodit, mozno to neni humanne s tym lepom ale prezrate hadice k rychlomeru su asi tiez o zivot , ale to len tak okrajovo.
U nas na sidlicku sa rozmohli macky, neustale sa potuluju pod autami, co ma vcelku hneva, moze mi tam vliezt do motora? myslim ze sa tam chodia ohrievat. Zdola som auto este nevidel a zhora to vyzera kvalitne utesnene.
|
|
23.12.2013 21:50 -
|
2649446
|
|
63zdenda
|
|
|
No hlavně si dej na macky pozor,kamarád také bydlí na sídliti,ráno při startování jednu rozpůlil klíňákem,musel si vzít dovču,celej motor vyčistit,dát novej klíňák,jsou to potom takové překvápka.
No hlavně si dej na macky pozor,kamarád také bydlí na sídliti,ráno při startování jednu rozpůlil klíňákem,musel si vzít dovču,celej motor vyčistit,dát novej klíňák,jsou to potom takové překvápka.;-)
|
|
30.03.2014 10:13 -
|
2681752
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak jsem v prosinci vyzkouel ty wc bloky,v motorovém prostoru ke kadý kouli jeden,dnes jsem je sundal,za celou dobu se tam nic neukázalo,ani jedna lupka od aludu,buďto to funguje,nebo jsem mněl těstí.
Tak jsem v prosinci vyzkouel ty wc bloky,v motorovém prostoru ke kadý kouli jeden,dnes jsem je sundal,za celou dobu se tam nic neukázalo,ani jedna lupka od aludu,buďto to funguje,nebo jsem mněl těstí.
|
|
30.03.2014 19:02 -
|
2682005
|
|
.45acp
|
|
|
Tak to jsme na tom stejně. Ličí ohon naparfémovanej ličím pachem v garái, nebo WC blok u koulí, ani jeden nevíme co zabralo. Mám ale obavu, e v mém případě to spí můe být tím, e na naem dubu bylo na podzim straně málo aludů a tak nebylo co tahat do auta.
Tak to jsme na tom stejně:-). Ličí ohon naparfémovanej ličím pachem v garái, nebo WC blok u koulí, ani jeden nevíme co zabralo. Mám ale obavu, e v mém případě to spí můe být tím, e na naem dubu bylo na podzim straně málo aludů a tak nebylo co tahat do auta.
|
|
30.03.2014 20:44 -
|
2682075
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Kdy dojdou WC bloky tak je lze nahradit i tabletami naftalínu.
Kdy dojdou WC bloky tak je lze nahradit i tabletami naftalínu.
|
|
31.03.2014 15:29 -
|
2682415
|
|
63zdenda
|
|
|
jruze napsal(a): Na co jsou ty vae protějky zvyklé
Nae protějky jsou samozřejmě zvyklé jenom na nás,aspoň nám tvrdí,jinak mně jetě napadlo nechat tam ty wc bloky a obloit je aludy,pak by hned bylo jasné,zda tam ta dravá zvěř půjde,či nikoli.
Na co jsou ty vae protějky zvyklé :nevim:nevim
Nae protějky jsou samozřejmě zvyklé jenom na nás,aspoň nám tvrdí,jinak mně jetě napadlo nechat tam ty wc bloky a obloit je aludy,pak by hned bylo jasné,zda tam ta dravá zvěř půjde,či nikoli.;-)
|
|
31.03.2014 19:10 -
|
2682500
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já si teda ke koulím ádný WC bloky nedávám a ádnou havě tam nemám. Netípe to?
A e bych si je obloil aludama, to u si nedovedu představit vůbec. Jetě tak moná nějaký ty broskvičky, nebo kozinka, ale aludy?
Já si teda ke koulím ádný WC bloky nedávám a ádnou havě tam nemám. Netípe to?
A e bych si je obloil aludama, to u si nedovedu představit vůbec. Jetě tak moná nějaký ty broskvičky, nebo kozinka, ale aludy? :nevim
|
|
31.03.2014 20:01 -
|
2682520
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
100bodů
100bodů:-))))
|
|
31.03.2014 21:54 -
|
2682590
|
|
63zdenda
|
|
|
No vak kde jsou katany,tam to u ani wc bloky nezachrání ,nám co lezou myi do motoru,musíme hold experimentovat
No vak kde jsou katany,tam to u ani wc bloky nezachrání :-)))) ,nám co lezou myi do motoru,musíme hold experimentovat;-)
|
|
| |
|
|