| | |
21.05.2011 11:17 -
Výměna árovek - zadní světla / C5 II sedan
|
2391369
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Prosím radu - vzadu vlevo mi přestala svítit jedna ze dvou árovek koncových světel. Jedná se o přístup z vnitřní strany víka kufru. Svítilna drí na roubu, povolím křídlovou matku, odpojím konektor a svítilna by měla jít vytáhnou ven. Něco ji tam ale jetě drí při vnějím okraji světla, vnitřní část je volná. Nechci to rvát silou, má s tím někdo zkuenost? Díky
Prosím radu - vzadu vlevo mi přestala svítit jedna ze dvou árovek koncových světel. Jedná se o přístup z vnitřní strany víka kufru. Svítilna drí na roubu, povolím křídlovou matku, odpojím konektor a svítilna by měla jít vytáhnou ven. Něco ji tam ale jetě drí při vnějím okraji světla, vnitřní část je volná. Nechci to rvát silou, má s tím někdo zkuenost? Díky
|
|
21.05.2011 11:18 -
Re: Výměna árovek - zadní světla / C5 II sedan
|
2391370
|
|
jumep
|
|
|
mam dojem ze tam boli 2 tieto matice, ale isty nie som
mam dojem ze tam boli 2 tieto matice, ale isty nie som :)
|
|
21.05.2011 11:26 -
|
2391372
|
|
pepe8998
|
|
|
mátral jsem, svítil baterkou, druhou neobjevil
mátral jsem, svítil baterkou, druhou neobjevil :nevim
|
|
21.05.2011 13:07 -
|
2391382
|
|
flyteSVK
|
|
|
Das dole ten deklik na dverach, pod nim je 1 alebo 2 matice. Potom to uz naozaj staci len tahat von. Vecer ti sem hodim foto.
Das dole ten deklik na dverach, pod nim je 1 alebo 2 matice. Potom to uz naozaj staci len tahat von. Vecer ti sem hodim foto.
|
|
21.05.2011 13:19 -
|
2391384
|
|
pepe8998
|
|
|
OK díky
OK díky
|
|
21.05.2011 14:09 -
|
2391388
|
|
flyteSVK
|
|
|
Zacala burka, voskovat sa nejde, takze tu su slubene foto.
1. otvorit dekel, odsunut biely molitan co co to je, odpojit konektor, odsrobovat kridlovu matku (1 kus)
2. vyrazit svetlo silou, okrem srobu drzi este na 2 takych tyckach s gulou na konci. Jednu z nich mam zlomenu
3. Dat dole cierny molitan zo svetla, odsunut poistku zhruba v stede hore smerom doprava, aby sa dala vybrat lista so ziarovkami.
4. Ziarovky nemaju piny oproti sebe, ale posunute. Je to tusim R21W pre cervene svetlo. Daju sa zohnat, ja som naposledy kupoval niekde v Kauflande.
5. Zlozit opacnym sposobom. Aj ked zlomis niektoru tycku s gulou na konci, nic sa nedeje. Svetlo drzi pevne a tie tycky su naopak moc pevne neni.
Zacala burka, voskovat sa nejde, takze tu su slubene foto.
1. otvorit dekel, odsunut biely molitan co co to je, odpojit konektor, odsrobovat kridlovu matku (1 kus)
2. vyrazit svetlo silou, okrem srobu drzi este na 2 takych tyckach s gulou na konci. Jednu z nich mam zlomenu :)
3. Dat dole cierny molitan zo svetla, odsunut poistku zhruba v stede hore smerom doprava, aby sa dala vybrat lista so ziarovkami.
4. Ziarovky nemaju piny oproti sebe, ale posunute. Je to tusim R21W pre cervene svetlo. Daju sa zohnat, ja som naposledy kupoval niekde v Kauflande.
5. Zlozit opacnym sposobom. Aj ked zlomis niektoru tycku s gulou na konci, nic sa nedeje. Svetlo drzi pevne a tie tycky su naopak moc pevne neni.
Přílohy: 1.jpg ( 453344b ) - 2.jpg ( 523151b ) - |
|
21.05.2011 18:17 -
|
2391428
|
|
pepe8998
|
|
|
S fotkama super návod, povedlo se mi to dokonce bez zlomení toho kolíku.
Díky 'flyte'
S fotkama super návod, povedlo se mi to dokonce bez zlomení toho kolíku.
Díky 'flyte' :palec
|
|
20.02.2012 15:32 -
|
2452666
|
|
karneval
|
|
|
V prvom rade, sorry e píem do tejto témy ale myslím e je najbliie tomu čo chcem vedie.
Teraz k veci vymenil som malú iarovku zadných obrysových svetiel vo veku kufra na sedane. Ako som dával veci nazad tak mi vypadol z prstov ten motýlik ktorý drí svetlomety znútra a rovno medzi plechy. Snail som sa ho odtiaž nejak nahmata ale len čo som si odrel u omrznuté ruky. Nevidel som ho, ale počul som ho ako tam lieta keď som hýbal vekom kufra ale teraz u ho nepočujem vobec.
Teraz je to zacvaknuté tým plastom take drí, ale pravdepodobne tak asi dobre netesní nehovoriac o tom e mi moe po ceste odpadnú dá sa toto nejak objedna alebo tam da klasický stolársky celokovový ako náhradu?
V prvom rade, sorry e píem do tejto témy ale myslím e je najbliie tomu čo chcem vedie.
Teraz k veci :-) vymenil som malú iarovku zadných obrysových svetiel vo veku kufra na sedane. Ako som dával veci nazad tak mi vypadol z prstov ten motýlik ktorý drí svetlomety znútra a rovno medzi plechy. Snail som sa ho odtiaž nejak nahmata ale len čo som si odrel u omrznuté ruky. Nevidel som ho, ale počul som ho ako tam lieta keď som hýbal vekom kufra ale teraz u ho nepočujem vobec.
Teraz je to zacvaknuté tým plastom take drí, ale pravdepodobne tak asi dobre netesní nehovoriac o tom e mi moe po ceste odpadnú :-p dá sa toto nejak objedna alebo tam da klasický stolársky celokovový ako náhradu?
|
|
20.02.2012 16:29 -
|
2452673
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Koupí v citroeně - obj.č. 693825 - 12,- Kč ( asi 0,5 )
Koupí v citroeně - obj.č. 693825 - 12,- Kč ( asi 0,5 :-d )
|
|
21.02.2012 17:27 -
|
2452883
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|