| | |
28.01.2014 19:51 -
Koupit C5 nebo DS5?
|
2662963
|
|
tiger331
|
Město: Čehovice , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Jezdím s C5II a rozhoduji se, jestli koupit C5III nebo DS5, obojí r.v.2013, oba najeto 8-9 tisíc, skoro stejná cena, C5 Exclusive výbava, DS5 nií. Kdo poradí? Díky moc.
Jezdím s C5II a rozhoduji se, jestli koupit C5III nebo DS5, obojí r.v.2013, oba najeto 8-9 tisíc, skoro stejná cena, C5 Exclusive výbava, DS5 nií. Kdo poradí? Díky moc.
|
|
28.01.2014 20:10 -
Re: Koupit C5 nebo DS5?
|
2662965
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Být či nebýt, to otázka.
Mám si dát uzenej bůček a pivečko a nebo tofu a pitnou vodu?
Srovnává nesrovnatelný a proto dostane stejně rozporuplný odpovědi. Jen ty sám musí vědět, co chce?
C5 se kupuje hlavně kvůli prostoru a pohodlí, DS5 jedině kvůli extravaganci. Je krásná, ale nepraktická.
Jestli chce oslňovat, jdi do DS5. Budou ti vichni závidět, ale kosti si bude natřásat ty.
Jestli chce jezdit na pohodlným gauči, zapomeň na cokoliv jinýho, ne C5.
No a u DS5 navíc počítej s tím, e je to tak inovativní, e si s tím nevědí rady ani v servisech a případný opravy polezou hodně hluboko do peněenky. To sice pro někoho nemusí být překákou, ale takový nechodí hledat po fórech.
Být či nebýt, to otázka.
Mám si dát uzenej bůček a pivečko a nebo tofu a pitnou vodu?
Srovnává nesrovnatelný a proto dostane stejně rozporuplný odpovědi. Jen ty sám musí vědět, co chce?
C5 se kupuje hlavně kvůli prostoru a pohodlí, DS5 jedině kvůli extravaganci. Je krásná, ale nepraktická.
Jestli chce oslňovat, jdi do DS5. Budou ti vichni závidět, ale kosti si bude natřásat ty.
Jestli chce jezdit na pohodlným gauči, zapomeň na cokoliv jinýho, ne C5.
No a u DS5 navíc počítej s tím, e je to tak inovativní, e si s tím nevědí rady ani v servisech a případný opravy polezou hodně hluboko do peněenky. To sice pro někoho nemusí být překákou, ale takový nechodí hledat po fórech.
|
|
28.01.2014 20:39 -
|
2662969
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja jezdím taky s C5 a jsem členem C5 clubu!!! a rozhoduji se , jestli koupit jiné auto.... jdi na koktávka club a tam se zeptej jestli si má koupit kůdku nebo Citroena. No asi tak.
ja jezdím taky s C5 a jsem členem C5 clubu!!! a rozhoduji se , jestli koupit jiné auto.... jdi na koktávka club a tam se zeptej jestli si má koupit kůdku nebo Citroena. No asi tak. ;-)
|
|
28.01.2014 20:52 -
|
2662975
|
|
tiger331
|
|
|
No kůdku určitě teda ne-e... Ta C5 je můj estý Citroen a u značky zůstanu. Jen místo tří dětí je doma u jedno, jezdím u víceméně sám a jsem holt na vákách... Svezl jsem se obojím, rozdíly v podvozku chápu. Myslel jsem spí zkuenost po stránce servisu/spolehlivosti... A je mi jasný, e se budu muset rozhodnout sám, esi bůček nebo tofu... Take rada najka je mi opravdu hodně říkající Díky moc
No kůdku určitě teda ne-e... Ta C5 je můj estý Citroen a u značky zůstanu. Jen místo tří dětí je doma u jedno, jezdím u víceméně sám a jsem holt na vákách... Svezl jsem se obojím, rozdíly v podvozku chápu. Myslel jsem spí zkuenost po stránce servisu/spolehlivosti... A je mi jasný, e se budu muset rozhodnout sám, esi bůček nebo tofu... Take rada najka je mi opravdu hodně říkající :-D Díky moc :-((((
|
|
28.01.2014 20:57 -
|
2662976
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
a s jakymi motormi? inak presne, mat auto exota na ktorom sa budu v servise tapat by mi nerobilo dobre.
zazil som to ked som kupil grande punto mesiac po uvedeni na trh, bolo fajn zazit obdivovatelov na parkovisku, ludia nechapali ze je to fiat. Ale tie servisy, a diely, 3x menene riadenie napriklad....[fakt nekecam]
Za 2 roky isiel fiatik papa
ja radim C5
a s jakymi motormi? inak presne, mat auto exota na ktorom sa budu v servise tapat by mi nerobilo dobre.
zazil som to ked som kupil grande punto mesiac po uvedeni na trh, bolo fajn zazit obdivovatelov na parkovisku, ludia nechapali ze je to fiat:-)))). Ale tie servisy, a diely, 3x menene riadenie napriklad....[fakt nekecam]
Za 2 roky isiel fiatik papa
ja radim C5
|
|
28.01.2014 21:00 -
|
2662977
|
|
tiger331
|
|
|
Oba mají 160 koňský 2,0HDi
Oba mají 160 koňský 2,0HDi
|
|
28.01.2014 21:05 -
|
2662979
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
C5 je za tých 14 rokov čo sa vyrába u zbavená nedostatkov... Rada DS nie je a tak dlho vo výrobe aby bola doladená do takej dokonalosti ako sme naučený u C5.. A človek nikdy nevie kedy sa mu to pohodlie na vlnách hodí ... C5
C5 je za tých 14 rokov čo sa vyrába u zbavená nedostatkov... Rada DS nie je a tak dlho vo výrobe aby bola doladená do takej dokonalosti ako sme naučený u C5.. A človek nikdy nevie kedy sa mu to pohodlie na vlnách hodí ... :palec C5
|
|
28.01.2014 21:26 -
|
2662981
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Za sebe jasná volba,C5,levný servis i cena náhradních dílů,koule,dá se bez problémů za levný peníz sehnat ve a spousta lidí a servisů jim rozumí,přečetl jsem si vlákno citroen DS5,nemá jetě vychytané vechny mouchy atd,stojí za to si to přečíst,osobně bych do toho neel.
Za sebe jasná volba,C5,levný servis i cena náhradních dílů,koule,dá se bez problémů za levný peníz sehnat ve a spousta lidí a servisů jim rozumí,přečetl jsem si vlákno citroen DS5,nemá jetě vychytané vechny mouchy atd,stojí za to si to přečíst,osobně bych do toho neel.;-)
|
|
28.01.2014 22:20 -
|
2662989
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
O proti DS5 vude,jak ceny náhradních dílů tak servis,který určitě jetě nemá tak velké zkuenosti.
O proti DS5 vude,jak ceny náhradních dílů tak servis,který určitě jetě nemá tak velké zkuenosti.;-)
|
|
28.01.2014 22:27 -
|
2662992
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
ale jasne, len ked prejdes z c3 na c4 a potom na c5 x7, tak to su riadne palky. No a jasne ze DS5 bude nad tym podla mojho odhadu. Len ten natacaci bixenon 1ks chodi po 800eur na X7. Esteze som bol postaveny opacne ked to odniesol zadok.....
takze jak c5 aj DS5 kupit iba ak maju 5rocnu zaruku a havarijne poisteni.....
neviem jaka je cena na tych autach a ci ak nechas tiger331 nejaky svoj citroen v autosalone jak odkupny bonus tak to nebudes mat lepsie kupit novu c5. to su dufam neni predvadzacky
ale jasne, len ked prejdes z c3 na c4 a potom na c5 x7, tak to su riadne palky. No a jasne ze DS5 bude nad tym podla mojho odhadu. Len ten natacaci bixenon 1ks chodi po 800eur na X7. Esteze som bol postaveny opacne ked to odniesol zadok.....
takze jak c5 aj DS5 kupit iba ak maju 5rocnu zaruku a havarijne poisteni.....
neviem jaka je cena na tych autach a ci ak nechas tiger331 nejaky svoj citroen v autosalone jak odkupny bonus tak to nebudes mat lepsie kupit novu c5. to su dufam neni predvadzacky:-p
|
|
28.01.2014 22:41 -
|
2662994
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
najk napsal(a):
díly na e-shopech a servis v Bance
ten servis je fakt dobry bonus
Servis je dokonalý len by sa zila väčia gará lebo miesta málo a autá vežké...
najk napsal(a):
díly na e-shopech a servis v Bance
ten servis je fakt dobry bonus
Servis je dokonalý len by sa zila väčia gará lebo miesta málo a autá vežké... :palec:-))))
|
|
28.01.2014 23:26 -
|
2662997
|
|
jumep
|
|
|
mno ... asi zorganizujem letnu party a pojdeme upravit garaz, kto je za?
ale teraz k veci
DS5 by som bral len exclusive s hybrid4 a sakra sakra si rozmyslel ci sa vzdam podvozku c5
rozum hovori ze c5
mno ... asi zorganizujem letnu party a pojdeme upravit garaz, kto je za?
ale teraz k veci
DS5 by som bral len exclusive s hybrid4 a sakra sakra si rozmyslel ci sa vzdam podvozku c5
rozum hovori ze c5
|
|
29.01.2014 09:55 -
|
2663026
|
|
tiger331
|
|
|
Jak pravíte, rozum praví, rozum zvítězí... Nejsou to předváděčky, ale obě jsou z firemní flotily Citroenu
Jak pravíte, rozum praví, rozum zvítězí... Nejsou to předváděčky, ale obě jsou z firemní flotily Citroenu
|
|
29.01.2014 12:20 -
|
2663041
|
|
Devilian
|
|
|
Ak vravis, ze DS5 nie je najvyssia vybava, tak by som sa asi ani servisu nebal. Predsa len je to podvozok C4 picasso, motor 2.0HDI by tiez nemal byt problem, elektrika asi tiez nebude velmi rozdielna oproti C5. Jedine karosarske diely, svetla a hluposti v interieri by mohli byt problem. Ak teda nenaburas (alebo to havarijne poistis, co asi bude drahe), tak ja v tom nevidim nejaky velky problem. Osobne by som teraz bral DS5 (C5 je uz u mna teraz nevyuzita). Je to nadherne auto. Len keby malo rozumny benzinovy motor.
Ak vravis, ze DS5 nie je najvyssia vybava, tak by som sa asi ani servisu nebal. Predsa len je to podvozok C4 picasso, motor 2.0HDI by tiez nemal byt problem, elektrika asi tiez nebude velmi rozdielna oproti C5. Jedine karosarske diely, svetla a hluposti v interieri by mohli byt problem. Ak teda nenaburas (alebo to havarijne poistis, co asi bude drahe), tak ja v tom nevidim nejaky velky problem. Osobne by som teraz bral DS5 (C5 je uz u mna teraz nevyuzita). Je to nadherne auto. Len keby malo rozumny benzinovy motor.
|
|
29.01.2014 21:48 -
|
2663137
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
2 Devilian: třeba takovej 2,0 VTi ? Klasickej atmosférickej benzíňák si opět přeju do přítího auta, a budu za X let inovovat vozový park, Naftu nechci, jezdím převáně po městě a THP je pro mne sprosté slovo. Takovej motor co mám teď mi naprosto vyhovuje
2 Devilian::palec třeba takovej 2,0 VTi ? Klasickej atmosférickej benzíňák si opět přeju do přítího auta, a budu za X let inovovat vozový park, Naftu nechci, jezdím převáně po městě a THP je pro mne sprosté slovo. Takovej motor co mám teď mi naprosto vyhovuje:palec
|
|
| |
|
|