| | |
06.04.2012 21:41 -
Vozidlo se samo zvedá za jízdy
|
2466742
|
|
Sasik
|
Město: Kralovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Potřebuju poradit,za jizdy se mi citroen zvedá,na displeji mi ukazuje,ze se zveda na vyku 40 km,pokud zpomalím,nebo zastavím na křiovatce,vyplhá se a na vysku 10 km,jak se rozjedu,a překročím rychlost výky,auto klesá,po zastavení se znova zvedne a do max. výky,na mačkání ovladače výky nereaguje,a dělá to nepravidelně,pokud je sucho tak o tom ani nevím,ale pokud prí,nebo je vlhko,zlobí to časteji.
Potřebuju poradit,za jizdy se mi citroen zvedá,na displeji mi ukazuje,ze se zveda na vyku 40 km,pokud zpomalím,nebo zastavím na křiovatce,vyplhá se a na vysku 10 km,jak se rozjedu,a překročím rychlost výky,auto klesá,po zastavení se znova zvedne a do max. výky,na mačkání ovladače výky nereaguje,a dělá to nepravidelně,pokud je sucho tak o tom ani nevím,ale pokud prí,nebo je vlhko,zlobí to časteji.
|
|
06.04.2012 22:10 -
Re: Vozidlo se samo zvedá za jízdy
|
2466761
|
|
jumep
|
|
|
skus odpojit ten ovladac, ak to prestane, problem je vnom
skus odpojit ten ovladac, ak to prestane, problem je vnom
|
|
06.04.2012 22:55 -
|
2466772
|
|
Sasik
|
|
|
To jsem chtěl,ale mechanik mi říkal,e to bude házet chybu,jinak ho scháním po vrakovitích,ale mám ten dvoutlačitkovej,a zatim sem sehnal jen tří,a nevím,jestli by to fungovalo s tim třítlačítkovym,kde je tlačítko sport navic.A kolik asi mue stát novy,nikde sem ho na netu nenasel jako nahradní dil .
To jsem chtěl,ale mechanik mi říkal,e to bude házet chybu,jinak ho scháním po vrakovitích,ale mám ten dvoutlačitkovej,a zatim sem sehnal jen tří,a nevím,jestli by to fungovalo s tim třítlačítkovym,kde je tlačítko sport navic.A kolik asi mue stát novy,nikde sem ho na netu nenasel jako nahradní dil .
|
|
06.04.2012 23:04 -
|
2466773
|
|
jumep
|
|
|
chybu to hadzat nebude
kludne ho odpoj
a tiez tam mozes dat ten 3jtlacitkovy, to sport tlacitko nebude brat do uvahy, lebo to na to neni vybavene, vsetko bude ok
chybu to hadzat nebude
kludne ho odpoj
a tiez tam mozes dat ten 3jtlacitkovy, to sport tlacitko nebude brat do uvahy, lebo to na to neni vybavene, vsetko bude ok
|
|
06.04.2012 23:04 -
|
2466774
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
v diagnostice se podivej na pozadavek zvednuti....
v diagnostice se podivej na pozadavek zvednuti....
|
|
06.04.2012 23:06 -
|
2466775
|
|
Sasik
|
|
|
Tak e mám jit nekam,kde mi to napichnou na počitač,na tu diagnostiku ?
Tak e mám jit nekam,kde mi to napichnou na počitač,na tu diagnostiku ?
|
|
09.04.2012 19:53 -
|
2468136
|
|
Sasik
|
|
|
Tak e jsem ten ovladač odpojil a dělá to stále !!
Tak e jsem ten ovladač odpojil a dělá to stále !!
|
|
09.04.2012 19:57 -
|
2468140
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no tlacitkem to 100%,to je jasne uz davno..pokud by ovladac/tlacitko zustalo stiskle v jedne poloze BHI ho po chvili ignoruje a odpoji je do vypnuti zapalovani od ovladani..navic by auto nechodilo nahoru a dolu...
problem bych hledal ,jak jsem ti psal a nejen ja,nejdrive diagnostikou
no tlacitkem to 100%,to je jasne uz davno..pokud by ovladac/tlacitko zustalo stiskle v jedne poloze BHI ho po chvili ignoruje a odpoji je do vypnuti zapalovani od ovladani..navic by auto nechodilo nahoru a dolu...
problem bych hledal ,jak jsem ti psal a nejen ja,nejdrive diagnostikou
|
|
09.04.2012 20:14 -
|
2468190
|
|
Sasik
|
|
|
Jo ,tady v kousek ma chlap doma diagnostiku,budu tam muset zajet
Jo ,tady v kousek ma chlap doma diagnostiku,budu tam muset zajet :-(
|
|
09.04.2012 20:37 -
|
2468228
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Hrách na stěnu..., dříví do lesa..., perly sviním...
Pořád do kola. Ne k někomu, kdo má diagnostiku, ale k někomu, kdo s diagnostikou umí pracovat, nejlíp na C5.
Jeden mechanik u ti radil a nebylo to evidentně k ničemu. Svěř auto někomu, kdo ví, co má dělat. Má výhodu, e bydlí docela blízko u Prahy, hledej třeba v C.C.C.A. A nestrkej to k prvnímu kouzelníkovi, který má doma něco, o čem si myslí, e s tím můe dělat zázraky bez vědomostí.
Hrách na stěnu..., dříví do lesa..., perly sviním... :-((((
Pořád do kola. Ne k někomu, kdo má diagnostiku, ale k někomu, kdo s diagnostikou umí pracovat, nejlíp na C5.
Jeden mechanik u ti radil a nebylo to evidentně k ničemu. Svěř auto někomu, kdo ví, co má dělat. Má výhodu, e bydlí docela blízko u Prahy, hledej třeba v C.C.C.A. A nestrkej to k prvnímu kouzelníkovi, který má doma něco, o čem si myslí, e s tím můe dělat zázraky bez vědomostí.
|
|
10.04.2012 09:16 -
|
2468480
|
|
Sasik
|
|
|
Jo u jsem volal do citroenu do Plzne,to mam bli.
Jo u jsem volal do citroenu do Plzne,to mam bli.
|
|
16.11.2013 17:21 -
|
2638804
|
|
Sasik
|
|
|
Po delí době sem tu a problém byl v kabelu pod přístrojovkou, poruená buírka a občas pravděpodobně to chytlo zkrat a zvedlo se to samo. Tak e vyměnily kabel a stálo mě to 1200 kč.
Po delí době sem tu a problém byl v kabelu pod přístrojovkou, poruená buírka a občas pravděpodobně to chytlo zkrat a zvedlo se to samo. Tak e vyměnily kabel a stálo mě to 1200 kč.
|
|
16.11.2013 19:47 -
|
2638849
|
|
jumep
|
|
|
vymenit ho najskor nevymenili, len zaizolovali - nakolko je sucastou kabelaze a tu vymenit je troska iny spas
jak na robotu tak na cenu kabla
vymenit ho najskor nevymenili, len zaizolovali - nakolko je sucastou kabelaze a tu vymenit je troska iny spas :)
jak na robotu tak na cenu kabla
|
|
| |
|
|