| |  |
14.11.2012 23:37 -
Re: Jak jsme se připravili na zimu
|
2522158
|
|
jruze
|
|

|
Koupil jsem ještě dvě auta - jedno z nich snad chytne 
Koupil jsem ještě dvě auta - jedno z nich snad chytne :-)))):-))))
|
|
15.11.2012 09:02 -
|
2522290
|
|
C5stepan
|
|
|
Na zimákách už jezdím 14 dnů. 26.11. servisní prohlídka s novými náplněmi atd.
Jinak lopatka, pytlík písku, kožich, rukavice, sněhule a zmijovka už jsou v kufru .
Na zimákách už jezdím 14 dnů. 26.11. servisní prohlídka s novými náplněmi atd.
Jinak lopatka, pytlík písku, kožich, rukavice, sněhule a zmijovka už jsou v kufru:-)))).
|
|
15.11.2012 09:54 -
|
2522324
|
|
Mamlas
|
|

|
Zimaky, nemrzka do ostrikovacu (skrabku mam v aute celorocne) a muze zacit snezit a mrznout.
Zimaky, nemrzka do ostrikovacu (skrabku mam v aute celorocne) a muze zacit snezit a mrznout. :palec
|
|
15.11.2012 11:07 -
|
2522352
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Nemrzka do ostřikovače, přeměření směsi v chladiči, plachta na čelní sklo, zimáky mám už 14 dní, a až pojedu tankovat dám si sakra bacha aby to byla zimní nafta ať nedopadnu jako loni kdy jsem si pozor nedal a pak mi v -20 parafín ucpal filtr tak že to nešlo ani natočit. zimní vif samozřejmostí.
Nemrzka do ostřikovače, přeměření směsi v chladiči, plachta na čelní sklo, zimáky mám už 14 dní, a až pojedu tankovat dám si sakra bacha aby to byla zimní nafta ať nedopadnu jako loni kdy jsem si pozor nedal a pak mi v -20 parafín ucpal filtr tak že to nešlo ani natočit. zimní vif samozřejmostí.
|
|
15.11.2012 11:13 -
|
2522355
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|

|
Pneu, kapalina do ostřikovačů, novej smetáček se škrabkou a stěrkou na teleskopické tyčce. Ještě asi žhavící svíčky (jsou tam původní).
Pneu, kapalina do ostřikovačů, novej smetáček se škrabkou a stěrkou na teleskopické tyčce. Ještě asi žhavící svíčky (jsou tam původní).
|
|
15.11.2012 12:25 -
|
2522374
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|

|
Pneu, plachta na okno, smeták, škrabka, sprej na rozmrazení oken, lopatka, zimní vif, pevný nervy...
Pneu, plachta na okno, smeták, škrabka, sprej na rozmrazení oken, lopatka, zimní vif, pevný nervy... ;-)
|
|
15.11.2012 12:34 -
|
2522388
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|

|
Nové švédské termoprádlo ... a stále jezdím na motorce . Zima mi není .
(
Nové švédské termoprádlo ... a stále jezdím na motorce . Zima mi není .
(
|
|
15.11.2012 12:36 -
|
2522389
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Já jen prohodil kola a přidal do kufru řetězy. Vše ostatní (škrabka, smetáček, modrá směs do ostřikovače) mám v autě celoročně.
Já jen prohodil kola a přidal do kufru řetězy. Vše ostatní (škrabka, smetáček, modrá směs do ostřikovače) mám v autě celoročně.
|
|
15.11.2012 20:55 -
|
2522601
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|

|
já jsem vyčistil komín, natahal do kotelny dřevo a do auta nalil nemrzku a dal řetězy, kontrola brzd, vyčištění a zároveň namazání všech šroubů na podvozku, které jsou v dosahu při výměně kol
já jsem vyčistil komín, natahal do kotelny dřevo a do auta nalil nemrzku a dal řetězy, kontrola brzd, vyčištění a zároveň namazání všech šroubů na podvozku, které jsou v dosahu při výměně kol ;-)
|
|
15.11.2012 21:54 -
|
2522630
|
|
JirkaŘ
|
|

|
Autí jsem koupil novou baterku Vartu... nechal vyměnit jeden čep a 2x silentbloky na přední nápravě (celkem za to vše kolem 7000 kč) teť mě čeká do 2 týdnů technická, ale to věřím, že dopadne jedině dobře... vše zkontrolováno, doplněno, gumy u dveří namazány, letní gumy s hliníkáču schovány...zimní nahozeny (asi 2 týdny) , zimní VIF co mi loni sehnal Pavel (Pablik1) .. tak a teť už jen aby nasněžilo.
Autí jsem koupil novou baterku Vartu... nechal vyměnit jeden čep a 2x silentbloky na přední nápravě (celkem za to vše kolem 7000 kč) teť mě čeká do 2 týdnů technická, ale to věřím, že dopadne jedině dobře... vše zkontrolováno, doplněno, gumy u dveří namazány, letní gumy s hliníkáču schovány...zimní nahozeny (asi 2 týdny) , zimní VIF co mi loni sehnal Pavel (Pablik1) .. tak a teť už jen aby nasněžilo. :-d
|
|
16.11.2012 08:46 -
|
2522688
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|

|
Tak urcite...
Novy zimaci
Kontrola kapalin
Kontrola aku
Natrit tesnici gumy slikonem
Novy sterace
Startovaci kabely
Lano
Sichrpasky na poklice...
Das ales...
Tak urcite...
Novy zimaci
Kontrola kapalin
Kontrola aku
Natrit tesnici gumy slikonem
Novy sterace
Startovaci kabely
Lano
Sichrpasky na poklice...
Das ales...
|
|
16.11.2012 09:35 -
|
2522690
|
|
Řezník
|
Město: Roždalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|

|
Já koupil krabičku patron do střílečky,nabrousil nože a kolíbky udělal pár zabijaček doma a hurá do sezony.Ne dolil jsem nemrzku do ostřikovačů zimáky už mám přes měsíc a nový ještě čekaj v garáži.obtáhnu ještě gumy silikonem a může mrznout
Já koupil krabičku patron do střílečky,nabrousil nože a kolíbky udělal pár zabijaček doma a hurá do sezony.Ne dolil jsem nemrzku do ostřikovačů zimáky už mám přes měsíc a nový ještě čekaj v garáži.obtáhnu ještě gumy silikonem a může mrznout
|
|
16.11.2012 17:57 -
|
2522776
|
|
judas
|
|
|
Takže máme přezuto, nový palivový filtr, zkontrolovaná směs v chladiči (-37) a v ostřikovači (-30), vyměněny oba kulové čepy, nové přední kotouče a desky a dnes jsem nechal v servisu vyměnit žhavící svíčky. Tři byly kaput a jedna se musela dokonce odvrtat. Ještě někde koupím pořádnou škrabku na okna, do kufru hodím lopatu a metrovej pajcr (co kdyby citroš někde přimrznul) a snad tu pitomou zimu přežijem.
Takže máme přezuto, nový palivový filtr, zkontrolovaná směs v chladiči (-37) a v ostřikovači (-30), vyměněny oba kulové čepy, nové přední kotouče a desky a dnes jsem nechal v servisu vyměnit žhavící svíčky. Tři byly kaput a jedna se musela dokonce odvrtat. Ještě někde koupím pořádnou škrabku na okna, do kufru hodím lopatu a metrovej pajcr (co kdyby citroš někde přimrznul) a snad tu pitomou zimu přežijem.
|
|
17.11.2012 09:09 -
|
2522871
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 429 |
|

|
Příprava na zimu proběhla tak,že jsem si dodělal topení do garáže .
No samo,že ty základní věci máme všichni stejný od pneu až po žhaviče,ale ještě mám placatku Jagera kdybych někde na horách zůstal déle. Mám před barákem sněhovou vločku na modrým ovále takže já musím vše podle pravidel.
Tak už jenom čekat kdy se do toho zima opře. Tak at to přežijem v pohodě
Příprava na zimu proběhla tak,že jsem si dodělal topení do garáže;-).
No samo,že ty základní věci máme všichni stejný od pneu až po žhaviče,ale ještě mám placatku Jagera kdybych někde na horách zůstal déle. Mám před barákem sněhovou vločku na modrým ovále takže já musím vše podle pravidel.
Tak už jenom čekat kdy se do toho zima opře. Tak at to přežijem v pohodě:palec
|
|
13.11.2013 20:04 -
|
2637785
|
|
C5stepan
|
|
|
Žádná příprava není třeba. Dokonce uvažuji o přezutí zpět na letňáky . Zimní údržbu ve Zlínském kraji totiž vysoutěžila nějaká pražská firma (nejlevnější nabídka). Tak čeho se bát?
Žádná příprava není třeba. Dokonce uvažuji o přezutí zpět na letňáky:-)))):-)))). Zimní údržbu ve Zlínském kraji totiž vysoutěžila nějaká pražská firma (nejlevnější nabídka). Tak čeho se bát?:nevim
|
|
13.11.2013 21:31 -
|
2637829
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|

|
Tak to je v pohodě než tam dojedou tak to roztaje. Maximálně pojedeš občas do práce na lyžích.
Tak to je v pohodě než tam dojedou tak to roztaje. Maximálně pojedeš občas do práce na lyžích.:-))))
|
|
| |
|
|