| | |
23.05.2013 15:07 -
Autoburzy
|
2581987
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Chtěl bych zaloit novou nit na téma autoburzy,rád jezdim na rúzné větí burzy,a myslím si,e se mezi clubáky najde dost zpřízněných duí,které toto téma zajímá,po celé republice je takovýchto větích akcí víc ne dost,a se to u týká naich aut či různých veteránů,měl bych takovou vizy,e by kadý clubák,kde se takováto akce děje,dal na foru vědět kde a kdy (tím je myleno větí akce,né 5 stánků,z toho 3 s párky),nerad bych,aby se to zvrtlo patným směrem,take pouze seriozně,byl bych vděčen za zájem a přivítal bych vae návrhy a připomínky.
Chtěl bych zaloit novou nit na téma autoburzy,rád jezdim na rúzné větí burzy,a myslím si,e se mezi clubáky najde dost zpřízněných duí,které toto téma zajímá,po celé republice je takovýchto větích akcí víc ne dost,a se to u týká naich aut či různých veteránů,měl bych takovou vizy,e by kadý clubák,kde se takováto akce děje,dal na foru vědět kde a kdy (tím je myleno větí akce,né 5 stánků,z toho 3 s párky),nerad bych,aby se to zvrtlo patným směrem,take pouze seriozně,byl bych vděčen za zájem a přivítal bych vae návrhy a připomínky.
|
|
25.05.2013 11:03 -
Re: Autoburzy
|
2582580
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Buďto není zájem(co je u lidí,kteří mají zájem o auta divný),nebo si jetě nikdo neviml.
Buďto není zájem(co je u lidí,kteří mají zájem o auta divný),nebo si jetě nikdo neviml. :-((((
|
|
25.05.2013 22:46 -
|
2582743
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak a navtíví nějakou burzu a někdo tam bude prodávat něco na C5, tak dej vědět. Jinak burzy byly zpravidla pravidelné a v stálých místech a ty si nenapsal ani místo ani datum, ani zda-li je tam něco pro nás.
tak a navtíví nějakou burzu a někdo tam bude prodávat něco na C5, tak dej vědět. Jinak burzy byly zpravidla pravidelné a v stálých místech a ty si nenapsal ani místo ani datum, ani zda-li je tam něco pro nás. ;-)
|
|
25.05.2013 23:45 -
|
2582786
|
|
63zdenda
|
|
|
Neznám ádné burzy pouze na c5,jinak ji 11 či 12tým rokem navtěvuji vyhláenou burzu v Zákupech u České Lípy pod zámkem,která se koná asi od března do listopadu kadou první sobotu v měsici,sjídějí se tu prodejci dá se říct z celé republiky,mají zde různé zboí,od nářadí,přez pneumatiky,disky,veterány,různé náhradní díly,věci na motorky a třeba po sekačky,doufám,e jsem dal vyčarpavající odpověď,čekal jsem,e se někdo ozve s podobnou nabidkou,a ne se ptát,co můu nabídnout já,od toho jsem toto téma zakládal,můem pokecat,zdělit si záitky a typy na takovéto akce
Za totality jsem jezdil hodněkrát na burzy do Teplic a také do Děčína,ani nevím,jestli se tam jetě konají,najku,ty bys to mohl vědět,pokud ano,můe nas pozvat
Neznám ádné burzy pouze na c5,jinak ji 11 či 12tým rokem navtěvuji vyhláenou burzu v Zákupech u České Lípy pod zámkem,která se koná asi od března do listopadu kadou první sobotu v měsici,sjídějí se tu prodejci dá se říct z celé republiky,mají zde různé zboí,od nářadí,přez pneumatiky,disky,veterány,různé náhradní díly,věci na motorky a třeba po sekačky,doufám,e jsem dal vyčarpavající odpověď,čekal jsem,e se někdo ozve s podobnou nabidkou,a ne se ptát,co můu nabídnout já,od toho jsem toto téma zakládal,můem pokecat,zdělit si záitky a typy na takovéto akce;-)
Za totality jsem jezdil hodněkrát na burzy do Teplic a také do Děčína,ani nevím,jestli se tam jetě konají,najku,ty bys to mohl vědět,pokud ano,můe nas pozvat
|
|
26.05.2013 20:55 -
|
2583023
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
v Děčíně se několik let nic takového nekoná, po kotrmelci bývala burza na stadionu u nádraí, v Teplicích nevím. Jinak jsem ani nepředpokládal, e by byla někde burza čistě na C5. Ja jsem pochopil toto vlákni jako oznamka o konání burzy. Tak to beru: kde, v kolik a pověst.
v Děčíně se několik let nic takového nekoná, po kotrmelci bývala burza na stadionu u nádraí, v Teplicích nevím. Jinak jsem ani nepředpokládal, e by byla někde burza čistě na C5. Ja jsem pochopil toto vlákni jako oznamka o konání burzy. Tak to beru: kde, v kolik a pověst. ;-)
|
|
26.05.2013 21:11 -
|
2583037
|
|
jumep
|
|
|
mno aj v piestanoch take nieco robia, alebo robili?
ostatne v dnesnej dobe to tiez mierne postrada zmysel, kedysi to bolo o tom ze si nemohol nic zohnat a na takejto burze si mal sancu, ale dnes ked chces kupis v podstate cokolvek ...
mno aj v piestanoch take nieco robia, alebo robili?
ostatne v dnesnej dobe to tiez mierne postrada zmysel, kedysi to bolo o tom ze si nemohol nic zohnat a na takejto burze si mal sancu, ale dnes ked chces kupis v podstate cokolvek ...
|
|
26.05.2013 21:19 -
|
2583050
|
|
63zdenda
|
|
|
To je přesný,asi sem se na začátku patně vyjádříl,v Teplicích byly také na stadionu,skusím to jetě ověřit,kdy něco zjistim,dám určitě vědět,jinak ty Zákupy se konají kadou první sobotu v měsíci,vlezné 20,-kč,
jumep,je to i o tom,e nemusí pouze kupovat,dá se i prodat,stačí se domluvit s kluky,co tam prodávaji pravidelně,jsou větinou vstřícní a seriozní,alespoň s tím mám já dobré zkuenosti,někteří,co to mají přez půl republiky,se sjídí u v pátek odpoledne,tak není problém se domluvit,aspoň v těch Zákupech,je tam jetě problém se zaparkováním,sjídí se toho pravidelně celkem dost,kadý ale najde svoje místo,jo kdy zaprí,je lepí si vzít druhou obuv,kousek se odehrává na asfaltu,větí část na louce,občerstvení také nemá chybu,od domácích klobás,řízků,steaků,bramboráků,haluek a třeba po chleba se kvarky.
To je přesný,asi sem se na začátku patně vyjádříl,v Teplicích byly také na stadionu,skusím to jetě ověřit,kdy něco zjistim,dám určitě vědět,jinak ty Zákupy se konají kadou první sobotu v měsíci,vlezné 20,-kč, ;-)
jumep,je to i o tom,e nemusí pouze kupovat,dá se i prodat,stačí se domluvit s kluky,co tam prodávaji pravidelně,jsou větinou vstřícní a seriozní,alespoň s tím mám já dobré zkuenosti,někteří,co to mají přez půl republiky,se sjídí u v pátek odpoledne,tak není problém se domluvit,aspoň v těch Zákupech,je tam jetě problém se zaparkováním,sjídí se toho pravidelně celkem dost,kadý ale najde svoje místo,jo kdy zaprí,je lepí si vzít druhou obuv,kousek se odehrává na asfaltu,větí část na louce,občerstvení také nemá chybu,od domácích klobás,řízků,steaků,bramboráků,haluek a třeba po chleba se kvarky.
|
|
15.10.2013 22:28 -
|
2627518
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Sem jezdím pravidelně 3x do roka...
.link.
Sem jezdím pravidelně 3x do roka...
http://www.eurooldtimers.com/cze/akce/2597-auto-moto-veteran-bazar-mohelnice.html
|
|
16.10.2013 10:37 -
|
2627636
|
|
Nesebr
|
|
|
OSTRAVA !!!
.link.
OSTRAVA !!!
https://www.facebook.com/pages/AUTOBURZA-OSTRAVA-Tr%C5%BEi%C5%A1t%C4%9B-pro-motoristy/204829836207440
|
|
| |
|
|