| | |
12.09.2013 13:51 -
Re: C5 a sráka se zvěří
|
2617109
|
|
mravcek1
|
|
|
Ahojte nechcem sa chvalit len chcem upozornit klubakov v tomto rocnom obdoby na stret so zverou.Mne sa to dnes stalo s 50kg diviakom a bol som rad ze som tu a ze to tak dopadlo ako dopadlo, odniesola si to spodna cast naraznika a cely spodok citronikapekna rovinka medzi Partizanskym a Oslanmy,rychlost 100km typek oproti mne s dialkovymi,ja bliknem aby vypol dialkace a zrazu predomnou spominany diviak(svinka)a jasne hned brzdy.este som stihol zaregistrovat pred narazom ze bola uz zrazena ale este zila a ja som je dopomohol na druhy svet chudatkuskodu idem riesit cez havarijnu tak uvidim ake skody vznikli na citoniku vid foto nehody
Ahojte nechcem sa chvalit len chcem upozornit klubakov v tomto rocnom obdoby na stret so zverou.Mne sa to dnes stalo s 50kg diviakom a bol som rad ze som tu a ze to tak dopadlo ako dopadlo, odniesola si to spodna cast naraznika a cely spodok citronika:(pekna rovinka medzi Partizanskym a Oslanmy,rychlost 100km typek oproti mne s dialkovymi,ja bliknem aby vypol dialkace a zrazu predomnou spominany diviak(svinka)a jasne hned brzdy.este som stihol zaregistrovat pred narazom ze bola uz zrazena ale este zila a ja som je dopomohol na druhy svet chudatku:(skodu idem riesit cez havarijnu tak uvidim ake skody vznikli na citoniku:( vid foto nehody
Přílohy: 20130912_055520.jpg ( 2320610b ) - 20130912_061801.jpg ( 2554078b ) - 20130912_061942.jpg ( 2622539b ) - 20130912_062003.jpg ( 2573334b ) - |
|
12.09.2013 13:59 -
Re: zrazka so zverou
|
2617131
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Podle fotek soudím, e nebyla úplná noc. A to je v souladu s tím, co se pořád píe. Zvířata (stejně jako lidé) mají problém s přechodem z jednoho světelného reimu do druhého a tedy 80% sráek se zvěří se stává kolem stmívání a svítání. Take bacha na tuhle dobu.
Jo a co bylo k večeři?
Podle fotek soudím, e nebyla úplná noc. A to je v souladu s tím, co se pořád píe. Zvířata (stejně jako lidé) mají problém s přechodem z jednoho světelného reimu do druhého a tedy 80% sráek se zvěří se stává kolem stmívání a svítání. Take bacha na tuhle dobu.
Jo a co bylo k večeři?
|
|
12.09.2013 16:38 -
|
2617251
|
|
monkus
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 59 |
|
|
No mne sa stalo niečo podobné, ale ete na XMku. V 70km/h som nabral dospelú jelenicu. A ako vraví mravcek1, tak najväčí presun je za era, čie nie len zvery blbo vidia ale aj my, nakožko sa oči nemajú čoho chyti, ked sa stráca kontrast a farba u nie je. Ma vtedy iné auto, tak neviem ako by som dopadol, aerodynamický tvar XMka ju vyhodil na strechu a tá ju dalej odrazila, mrcha to preila, ale určite nie na dlho. Ale aspoň som mal dôvod zakúpi C5.
No mne sa stalo niečo podobné, ale ete na XMku. V 70km/h som nabral dospelú jelenicu. A ako vraví mravcek1, tak najväčí presun je za era, čie nie len zvery blbo vidia ale aj my, nakožko sa oči nemajú čoho chyti, ked sa stráca kontrast a farba u nie je. Ma vtedy iné auto, tak neviem ako by som dopadol, aerodynamický tvar XMka ju vyhodil na strechu a tá ju dalej odrazila, mrcha to preila, ale určite nie na dlho. Ale aspoň som mal dôvod zakúpi C5.
Přílohy: 2013-08-03 08.03.51.jpg ( 1237788b ) - 2013-08-19 08.06.32.jpg ( 933301b ) - 2013-08-19 08.08.10.jpg ( 1206545b ) - 2013-08-19 08.07.25.jpg ( 1204244b ) - |
|
12.09.2013 18:56 -
|
2617398
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já jsem také v zimě po páté hodině ranní chytil divočáka,inu si to 90tkou po rovince na Lípu,tma jako v pytli,najednou nějaké nezvyklé obrysy,okamitě brzda na podlaze,stačil jsem to ubrzdit,celé stado bylo u nějakych 20 metru odběhnutých v poli,tudí jsem se začal rozjídět,pří řazení na 2ku a rychlosti cca 20,kde se vzal,tu se vzal jeden opozdilec,zaregistroval jsem ho půl metru od dveří se sklopenou hlavou,celou svojí váhovou rychlostí to narval na můj blatník a dveře,nejhorí na tom byla ta bezmoc,v nějaké větí rychlosti se v některých případech dá reagovat,přidat plyn nebo brzdit,auto které skoro stojí,prase půl metru od auta,tam se nedá dělat vůbec nic,pojitěné to nebylo,tak jsem si s plechařinou pěkně vyhrál,to je poučení pro přítě,kdy je celé stado ji pryč,dá se očekávat jetě nějaký opozdilec,pozor na to,ale pořád je toto lepí,ne sráka se srnou,která prolítne přednim oknem dovnitř,umí to i baant,to je potom masakr,při kterém ve větině případech jde o ivot,kdy to jsou v uvozovkách pouze plechy a nějaký plast a nejde o ivot,tak se to jetě dá.
Já jsem také v zimě po páté hodině ranní chytil divočáka,inu si to 90tkou po rovince na Lípu,tma jako v pytli,najednou nějaké nezvyklé obrysy,okamitě brzda na podlaze,stačil jsem to ubrzdit,celé stado bylo u nějakych 20 metru odběhnutých v poli,tudí jsem se začal rozjídět,pří řazení na 2ku a rychlosti cca 20,kde se vzal,tu se vzal jeden opozdilec,zaregistroval jsem ho půl metru od dveří se sklopenou hlavou,celou svojí váhovou rychlostí to narval na můj blatník a dveře,nejhorí na tom byla ta bezmoc,v nějaké větí rychlosti se v některých případech dá reagovat,přidat plyn nebo brzdit,auto které skoro stojí,prase půl metru od auta,tam se nedá dělat vůbec nic,pojitěné to nebylo,tak jsem si s plechařinou pěkně vyhrál,to je poučení pro přítě,kdy je celé stado ji pryč,dá se očekávat jetě nějaký opozdilec,pozor na to,ale pořád je toto lepí,ne sráka se srnou,která prolítne přednim oknem dovnitř,umí to i baant,to je potom masakr,při kterém ve větině případech jde o ivot,kdy to jsou v uvozovkách pouze plechy a nějaký plast a nejde o ivot,tak se to jetě dá.;-)
|
|
12.09.2013 20:55 -
|
2617451
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
monkus a zdendo to vám nestačí link od Jumepa?? Je problém pokračovat ve správném vlákně??? Mravenečku ty tady nejsi první den, abys nevěděl, e hledat, hledat. Prostě opět zbytečně zaloené vlákno přispívající k nepřehlednosti a zahlcenosti a ....
monkus a zdendo to vám nestačí link od Jumepa?? Je problém pokračovat ve správném vlákně??? Mravenečku ty tady nejsi první den, abys nevěděl, e hledat, hledat. Prostě opět zbytečně zaloené vlákno přispívající k nepřehlednosti a zahlcenosti a .... :-D
|
|
| |
|
|