23.08.2013 13:46 -
Re: dovoz aut na Slovensko
|
2612227
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
pitchovat vie kazdy..treba zobrat valaku, fakžu a na hrad
to by ma zaujimalo ako nedas auto na sk znacky ked tu mas obcianstvo, prip ako s nim pojdes potom niekde do zahranicia na dovču
pitchovat vie kazdy..treba zobrat valaku, fakžu a na hrad :-d
to by ma zaujimalo ako nedas auto na sk znacky ked tu mas obcianstvo, prip ako s nim pojdes potom niekde do zahranicia na dovču
|
|
23.08.2013 13:54 -
|
2612228
|
|
miskod
|
|
|
kedze robim v CZ, tak tu mam prechodny pobyt a teda aj moznost mat auto na CZ znackach. Kedze prechodny pobyt je vydavany na neobmedzenu dobu, tak uz neplanujem si na SK registrovat auto...
kedze robim v CZ, tak tu mam prechodny pobyt a teda aj moznost mat auto na CZ znackach. Kedze prechodny pobyt je vydavany na neobmedzenu dobu, tak uz neplanujem si na SK registrovat auto...:-)
|
|
23.08.2013 15:09 -
|
2612260
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
na prechodny pobyt staci potvrdenie ze tam byvas istu dobu? alebo je neake novsie nariadenie?
na prechodny pobyt staci potvrdenie ze tam byvas istu dobu? alebo je neake novsie nariadenie?
|
|
23.08.2013 15:59 -
|
2612272
|
|
miskod
|
|
|
Staci najomna zmluva a potvrdenie od zamestnavatela. Myslim, ze to ide aj bez zamestnavatela, ale je tam toho trosku viac.
Staci najomna zmluva a potvrdenie od zamestnavatela. Myslim, ze to ide aj bez zamestnavatela, ale je tam toho trosku viac.
|
|
25.08.2013 19:02 -
|
2612931
|
|
jumep
|
|
|
ked sa pozres do service.citroen.com tak tam uvidis ze sa predavala C5 1 ako firemny van, je to hodne sockoidne, ale myslim ze to je ono ...
ked sa pozres do service.citroen.com tak tam uvidis ze sa predavala C5 1 ako firemny van, je to hodne sockoidne, ale myslim ze to je ono ...
|
|
26.08.2013 13:54 -
|
2613348
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Posílal jsem ten odkaz kamarádovi, jako e se mi moc líbí,e bych jí chtěl na práci.Okomentoval to e to je bezva nápad,e kdy řeknu zákazníkovi cenu kolik mi má zaplatit,tak kdyby to s ním seklo,e prý ho hned muů naloit a odvést na ARO.
Posílal jsem ten odkaz kamarádovi, jako e se mi moc líbí,e bych jí chtěl na práci.Okomentoval to e to je bezva nápad,e kdy řeknu zákazníkovi cenu kolik mi má zaplatit,tak kdyby to s ním seklo,e prý ho hned muů naloit a odvést na ARO.:-))))
|
|
| |