14.08.2008 10:10 -
demontá předního nárazníku s ostřikovači světel
|
168528
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Ahoj vichni. Budu sundávat přední nárazník C5/I s ostřikovači světel a potřeboval bych poradit, jak ho sundat, abych ostřikovače nezničil. Podrobný návod na demontá nárazníku bez ostřikovačů i s obrázky jsem zde díky igokovi nael. Za dobrou radu předem děkuji. Kdy se podaří, přiloím pár fotek. Jarda
Ahoj vichni. Budu sundávat přední nárazník C5/I s ostřikovači světel a potřeboval bych poradit, jak ho sundat, abych ostřikovače nezničil. Podrobný návod na demontá nárazníku bez ostřikovačů i s obrázky jsem zde díky igokovi nael. Za dobrou radu předem děkuji. Kdy se podaří, přiloím pár fotek. Jarda
|
|
14.08.2008 10:42 -
Re: demontá předního nárazníku s ostřikovači světel
|
168529
|
|
Darja
|
|
|
musis se dostat pod tu krytku ostrikovacu trba nehtem , lehce ji potahnout k sobe a vycvaknout z ostrikovace, ten zajede zpet. Pri montazi zpet vem klesticky, az bude naraznik nasazeny, povytahni si s nima ostrikovac ven (klade odpor) a nacvakni tu krytku.
musis se dostat pod tu krytku ostrikovacu trba nehtem :-), lehce ji potahnout k sobe a vycvaknout z ostrikovace, ten zajede zpet. Pri montazi zpet vem klesticky, az bude naraznik nasazeny, povytahni si s nima ostrikovac ven (klade odpor) a nacvakni tu krytku.
|
|
14.08.2008 11:34 -
|
168530
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Darjo dík za radu. Bál jsem se, abych to neulomil Teď u se bát nebudu. Jarda
Darjo dík za radu. Bál jsem se, abych to neulomil :-( Teď u se bát nebudu. Jarda
|
|
20.06.2013 14:08 -
|
2591180
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Jetě doplňující otázka: Funguje to takto na I., II.?
Nebo je to na I. a II. jinak?
Díky
Jetě doplňující otázka: Funguje to takto na I., II.?
Nebo je to na I. a II. jinak?
Díky
|
|
08.07.2013 19:15 -
|
2597565
|
|
Tomale
|
Město: Bruntál, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím, mám dotaz, netuil jsem e pod tou krytkou na nárazníku se nachází ostřikovač světel a kdy jsem sundával nárazník abych vyčistil oupátko v motorku ostřikovačů tak se mi ho podařilo ulomit a můj dotaz zní jak se tyto ostřikovače zapínají? nenael jsem ádný vypínač nebo polohu na páčce kterou bych je zapnul.
Zdravím, mám dotaz, netuil jsem e pod tou krytkou na nárazníku se nachází ostřikovač světel a kdy jsem sundával nárazník abych vyčistil oupátko v motorku ostřikovačů tak se mi ho podařilo ulomit a můj dotaz zní jak se tyto ostřikovače zapínají? nenael jsem ádný vypínač nebo polohu na páčce kterou bych je zapnul.
|
|
08.07.2013 19:25 -
|
2597570
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
vzdy su aktivne ked mas zapnute svetla a funguju spolu s ostrekovacom predneho skla
vzdy su aktivne ked mas zapnute svetla a funguju spolu s ostrekovacom predneho skla
|
|
08.07.2013 19:27 -
|
2597571
|
|
.45acp
|
|
|
Při rozsvícených světlech při ostřikování okna by měl jít i ostřik světel.
Při rozsvícených světlech při ostřikování okna by měl jít i ostřik světel.
|
|
| |