06.05.2013 19:47 -
Geschwindigkeit system defekt
|
2576543
|
|
relix
|
Město: Stara Lubovna, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Caute mozte mi poradit
Pri brzdeni asi zo 120Km mi jemne zatriasol volant (100km prestal) a nato mi vyhodilo na palubnom pocitaci hlasku "geschwindigkeit system defekt".
Teraz mi tuto hlasku vyhodi vzdy po nastartovani auta spolu s kontrolkou SERVICE ktora po chvili zhasne.
Auto je dovezene z nemecka, hladal som aj na nemeckych forach ale k nicomu konkretnemu som sa nedopatral. Zaujimalo by ma co ta hlaska znamena teda jednoducho povedane co je zle
Ak mate nikto s tymto skusenost vopred dakujem za info.
Caute mozte mi poradit
Pri brzdeni asi zo 120Km mi jemne zatriasol volant (100km prestal) a nato mi vyhodilo na palubnom pocitaci hlasku "geschwindigkeit system defekt".
Teraz mi tuto hlasku vyhodi vzdy po nastartovani auta spolu s kontrolkou SERVICE ktora po chvili zhasne.
Auto je dovezene z nemecka, hladal som aj na nemeckych forach ale k nicomu konkretnemu som sa nedopatral. Zaujimalo by ma co ta hlaska znamena teda jednoducho povedane co je zle :-d
Ak mate nikto s tymto skusenost vopred dakujem za info.
|
|
06.05.2013 21:27 -
Re: Geschwindigkeit system defekt
|
2576603
|
|
jumep
|
|
|
skus pohladat tu vo fore speed control faulty a pripadne si to prehod do anglictiny a skor to najdes
teoreticky spatny pedal
skus pohladat tu vo fore speed control faulty a pripadne si to prehod do anglictiny a skor to najdes
teoreticky spatny pedal
|
|
23.05.2013 18:59 -
Re: Geschwindigkeit system defekt
|
2582017
|
|
kubat11
|
|
|
Zkus, zda je funkční tempomat, mělo by to být hláení jeho poruchy.
Zkus, zda je funkční tempomat, mělo by to být hláení jeho poruchy.
|
|
| |