17.05.2013 09:37 -
Mravenci v autě a na něm
|
2580451
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Zdravím, neřeil jste někdo něco podobného? Mám strach jestli náhdou někde ve voze nemám mravenitě. U týden pozoruju, e jak ráno přijdu k autu, tak ho mám zvenku plné mravenců a uvnitř se taky pár jedinců najde. Dnes jsem jich rozmáčkl na palubovce asi 10 ks. Asi budu muset auto proplíchnout biolitem nebo tak.
Zdravím, neřeil jste někdo něco podobného? Mám strach jestli náhdou někde ve voze nemám mravenitě. U týden pozoruju, e jak ráno přijdu k autu, tak ho mám zvenku plné mravenců a uvnitř se taky pár jedinců najde. Dnes jsem jich rozmáčkl na palubovce asi 10 ks. Asi budu muset auto proplíchnout biolitem nebo tak.
|
|
17.05.2013 10:16 -
Re: Mravenci v autě a na něm
|
2580475
|
|
C5stepan
|
|
|
Mravencům auto nechutná, spíe to, co v něm najdou. Prohlédni ho, vyme drobečky, případně o kousek přeparkuj - moná stojí na mraveniti. Biolit ne, toho smradu se potom nezbaví.
Mravencům auto nechutná:-)))), spíe to, co v něm najdou. Prohlédni ho, vyme drobečky, případně o kousek přeparkuj - moná stojí na mraveniti;-). Biolit ne, toho smradu se potom nezbaví:-o.
|
|
17.05.2013 10:39 -
|
2580492
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Biolit proti lezoucímu hmyzu. Mám s ním vynikající zkuenosti. Dnes u není tak smradlavý, jako býval kdysi a na sluníčku s otevřenýma dveřma je za hodinu po smradu. Moná za dvě hodiny. Ale musí se vystříkat vechno, kam se dostane. I motorový prostor, klidně i plochu pod autem, můe stříknout i podlahu z venku, podběhy, chladiče ... Tak, aby se ty potvory neměly kam schovat. Ale nestříkat moc na viditelný hladký plochy, aby nebyly vidět fleky. Na kobercích to vidět není. Nechat po nastříkání interieru chvíli auto zavřený a po 20ti minutách vyvětrat. Problém je, e ti ty mrtvolky z auta samy neodlezou. Ale dá se s nima jezdit.
Biolit proti lezoucímu hmyzu. Mám s ním vynikající zkuenosti. Dnes u není tak smradlavý, jako býval kdysi a na sluníčku s otevřenýma dveřma je za hodinu po smradu. Moná za dvě hodiny. Ale musí se vystříkat vechno, kam se dostane. I motorový prostor, klidně i plochu pod autem, můe stříknout i podlahu z venku, podběhy, chladiče ... Tak, aby se ty potvory neměly kam schovat. Ale nestříkat moc na viditelný hladký plochy, aby nebyly vidět fleky. Na kobercích to vidět není. Nechat po nastříkání interieru chvíli auto zavřený a po 20ti minutách vyvětrat. Problém je, e ti ty mrtvolky z auta samy neodlezou. Ale dá se s nima jezdit. :-d
|
|
17.05.2013 12:28 -
|
2580547
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Tak nějak bych to viděl a na mraveniti určitě nestojím, to jsem kontroloval a v garái nejsou
Kadopádně dík za radu a Biolitu zdar !
Tak nějak bych to viděl a na mraveniti určitě nestojím, to jsem kontroloval a v garái nejsou :-)
Kadopádně dík za radu a Biolitu zdar !
|
|
| |