| | |
06.05.2013 08:37 -
Autosalon TV Prima
|
2576279
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Dalo by se říci, e od soboty mi poněkud leí v aludku příspěvek v motoristickém týdeníku vysílaného na Primě a páchaného jejím tábem, kde se ji delí dobu vichni evidentě usilovně snaí o co mono maximálně nevalnou pověst. Domníval jsem se, e povedenou serii uzavřel nedávno provedený test se Seatem, kde se měřil obsah kufru zcela vědeckou metodou - pomocí krabic mléka, případně nahemovaného nákupu - to celé okořeněné vraedným humorem pana Meruňky a spol... Člověk by po shlédnutí řekl, e dál u se dá jít jen ve Startacku, ale e -éééé. V sobotním dílu, na který jsem přepnul ji spíe dílem náhody mě vzal za ledviny příspěvek, kde se se věnujeme oblíbené kriminalitě a e auta kradou (jak jinak) a e by se měla pojiovat (rozhodně se nejadná o nějaký holport s pojiovnou) a aby jsem to náleitě podpořili sercervoucím vizuálem, tak vohnoutům pustíme 100x profláklé záběry z Jůtůbu, kterak parta adolescentních kriminálníků briskně otvírá auta pomocí magnetů, výbojů vysokého napětí z teaserů či buznabalonků. Na pochopení naprosté nefunkčnosti těchto metod zcela postačuje uchovat si v paměti látku z fyziky ze základní koly. Netuím, jestli byla motivace zveřejnění téhle dezinformace snaha vyděsit klempáky s cílem okamitě po skončení pořadu kontaktovat sponzorskou pojiovnu a pojistit i fotrovy sandály s pokama drsne vetnutejma do pásků, nebo jen pouhá demence redaktorů a tábu - tak či onak - na celý věci mě připonasírá fakt, e divák pořadu a atomobilismu se tu automaticky degraduje na poírače různých Ordinací, Ulic a pod... pro mě to budí bráno tak, e tímto se Automototodleto na Primě stává pořadem v kategorii Ulice a tyhle hov... opravdu nebatím. Pokud někdo pana Meruňku znáte osobně - zkuste jej tedy poádat, a vám to předvede. Nespěchejte... dejte mu na to třá tejden času. Uvidíme no...
Dalo by se říci, e od soboty mi poněkud leí v aludku příspěvek v motoristickém týdeníku vysílaného na Primě a páchaného jejím tábem, kde se ji delí dobu vichni evidentě usilovně snaí o co mono maximálně nevalnou pověst. Domníval jsem se, e povedenou serii uzavřel nedávno provedený test se Seatem, kde se měřil obsah kufru zcela vědeckou metodou - pomocí krabic mléka, případně nahemovaného nákupu - to celé okořeněné vraedným humorem pana Meruňky a spol... Člověk by po shlédnutí řekl, e dál u se dá jít jen ve Startacku, ale e -éééé. V sobotním dílu, na který jsem přepnul ji spíe dílem náhody mě vzal za ledviny příspěvek, kde se se věnujeme oblíbené kriminalitě a e auta kradou (jak jinak) a e by se měla pojiovat (rozhodně se nejadná o nějaký holport s pojiovnou) a aby jsem to náleitě podpořili sercervoucím vizuálem, tak vohnoutům pustíme 100x profláklé záběry z Jůtůbu, kterak parta adolescentních kriminálníků briskně otvírá auta pomocí magnetů, výbojů vysokého napětí z teaserů či buznabalonků. Na pochopení naprosté nefunkčnosti těchto metod zcela postačuje uchovat si v paměti látku z fyziky ze základní koly. Netuím, jestli byla motivace zveřejnění téhle dezinformace snaha vyděsit klempáky s cílem okamitě po skončení pořadu kontaktovat sponzorskou pojiovnu a pojistit i fotrovy sandály s pokama drsne vetnutejma do pásků, nebo jen pouhá demence redaktorů a tábu - tak či onak - na celý věci mě připonasírá fakt, e divák pořadu a atomobilismu se tu automaticky degraduje na poírače různých Ordinací, Ulic a pod... pro mě to budí bráno tak, e tímto se Automototodleto na Primě stává pořadem v kategorii Ulice a tyhle hov... opravdu nebatím. Pokud někdo pana Meruňku znáte osobně - zkuste jej tedy poádat, a vám to předvede. Nespěchejte... dejte mu na to třá tejden času. Uvidíme no...
|
|
06.05.2013 08:54 -
Re: Autosalon TV Prima
|
2576290
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
koukal jsem jen chviličku na ten test s VW, ani nevím co to bylo za auto pikap) a ten reportér (ne Merunka), tak k tomu snad ani se nejde sluně vyjadřovat, nejsem zarputilý zastánce ádné značky, ale to co tam předváděl se snahou o nějaký jakoby humor..... No radi jsem to vypnul a el dosekat zahradu. Ten tvůj příspěvek poli na Primu. Odborný, alespon býval pořad o autech se změnil na prachsprostý bulvár a reklamu veho za co se zaplatí.......
koukal jsem jen chviličku na ten test s VW, ani nevím co to bylo za auto pikap) a ten reportér (ne Merunka), tak k tomu snad ani se nejde sluně vyjadřovat, nejsem zarputilý zastánce ádné značky, ale to co tam předváděl se snahou o nějaký jakoby humor..... No radi jsem to vypnul a el dosekat zahradu. Ten tvůj příspěvek poli na Primu. Odborný, alespon býval pořad o autech se změnil na prachsprostý bulvár a reklamu veho za co se zaplatí....... :-((((
|
|
06.05.2013 09:08 -
|
2576305
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Přesně, pořad o hov..., před lety jsem si nenechal uniknout jediný díl, dnes nevím, za jakým účelem bych ho sledoval, reklama + laciný humor, to je jediný obsah tohoto pořadu.
Přesně, pořad o hov..., před lety jsem si nenechal uniknout jediný díl, dnes nevím, za jakým účelem bych ho sledoval, reklama + laciný humor, to je jediný obsah tohoto pořadu.
|
|
06.05.2013 10:53 -
|
2576352
|
|
C5stepan
|
|
|
Blbě udělaná stálá koncernová reklama a to u straně dlouho. Naposledy VW Amarok (to je ten pikap?): nejlepí bahňák v lese a na poli, nejrychlejí auto na dálnici. Systém - ne se stačí podívat přebliknem jinam - hlavně poslouchej ty nae kydy! Já mám kliku, e v sobotu dopoledne mi v prodejně svítí 15 telek, take ty rádoby redaktory znalé aut sleduji jen koutkem oka. I tak je toho dost!
Blbě udělaná stálá koncernová reklama a to u straně dlouho. Naposledy VW Amarok (to je ten pikap?): nejlepí bahňák v lese a na poli, nejrychlejí auto na dálnici. Systém - ne se stačí podívat přebliknem jinam - hlavně poslouchej ty nae kydy! Já mám kliku, e v sobotu dopoledne mi v prodejně svítí 15 telek, take ty rádoby redaktory znalé aut sleduji jen koutkem oka. I tak je toho dost!
|
|
06.05.2013 13:32 -
|
2576382
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Já nemůu zapomenout na díl, kde testovali Fiat 500L. Expert Pepa nasazoval zadní plato: "koukejte, vůbec to sem nejde dát, vidíte jak jsem to okolo celý pokrábal". No idiocie...
e si tam budou přihřívat polívčičku i pojiovny se dalo čekat. U nás bylo (státem hrazené) kolení o finanční gramotnosti a očividně jediným cílem bylo vechny nahnat do 2. pilíře
Já nemůu zapomenout na díl, kde testovali Fiat 500L. Expert Pepa nasazoval zadní plato: "koukejte, vůbec to sem nejde dát, vidíte jak jsem to okolo celý pokrábal". No idiocie...
e si tam budou přihřívat polívčičku i pojiovny se dalo čekat. U nás bylo (státem hrazené) kolení o finanční gramotnosti a očividně jediným cílem bylo vechny nahnat do 2. pilíře:-((((
|
|
06.05.2013 21:15 -
|
2576597
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Roozena napsal(a): Dalo by se říci, e od soboty mi poněkud leí v aludku příspěvek v motoristickém týdeníku vysílaného na Primě a páchaného jejím tábem, kde se ji delí dobu vichni evidentě usilovně snaí o co mono maximálně nevalnou pověst. Domníval jsem se, e povedenou serii uzavřel nedávno provedený test se Seatem, kde se měřil obsah kufru zcela vědeckou metodou - pomocí krabic mléka, případně nahemovaného nákupu - to celé okořeněné vraedným humorem pana Meruňky a spol... Člověk by po shlédnutí řekl, e dál u se dá jít jen ve Startacku, ale e -éééé. V sobotním dílu, na který jsem přepnul ji spíe dílem náhody mě vzal za ledviny příspěvek, kde se se věnujeme oblíbené kriminalitě a e auta kradou (jak jinak) a e by se měla pojiovat (rozhodně se nejadná o nějaký holport s pojiovnou) a aby jsem to náleitě podpořili sercervoucím vizuálem, tak vohnoutům pustíme 100x profláklé záběry z Jůtůbu, kterak parta adolescentních kriminálníků briskně otvírá auta pomocí magnetů, výbojů vysokého napětí z teaserů či buznabalonků. Na pochopení naprosté nefunkčnosti těchto metod zcela postačuje uchovat si v paměti látku z fyziky ze základní koly. Netuím, jestli byla motivace zveřejnění téhle dezinformace snaha vyděsit klempáky s cílem okamitě po skončení pořadu kontaktovat sponzorskou pojiovnu a pojistit i fotrovy sandály s pokama drsne vetnutejma do pásků, nebo jen pouhá demence redaktorů a tábu - tak či onak - na celý věci mě připonasírá fakt, e divák pořadu a atomobilismu se tu automaticky degraduje na poírače různých Ordinací, Ulic a pod... pro mě to budí bráno tak, e tímto se Automototodleto na Primě stává pořadem v kategorii Ulice a tyhle hov... opravdu nebatím. Pokud někdo pana Meruňku znáte osobně - zkuste jej tedy poádat, a vám to předvede. Nespěchejte... dejte mu na to třá tejden času. Uvidíme no...
Na to jen říct, pravdu říká
Na to jen říct, pravdu říká:palec:palec:palec
|
|
06.05.2013 22:03 -
|
2576623
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Ano, současná média včetně veřejnoprávních mají jasno - lidi je potřeba permanentně děsit a nahánět do otevřené náručí nenaraných obchodníků s detěm
Ano, současná média včetně veřejnoprávních mají jasno - lidi je potřeba permanentně děsit a nahánět do otevřené náručí nenaraných obchodníků s detěm :-))
|
|
07.05.2013 21:21 -
|
2576984
|
|
Hanz 397
|
|
|
Kdysi tam(aspoň myslím,e to bylo tam) ukazovali dokonce i záběr z nějakýho americkýho filmu,jak frajer otevřel BMW E65(předchozí generace 7.) nějakym kusem plechu,kterym chvilku vexloval v okenní achtě. Tenkrát to byl příspěvek o tom,jak je dobrý si nechat namontovat Sherloga
A od tý doby na tenhle hnůj nekoukám,páč to auto fakt docela dobře znám a vím,e to prostě není moný takhle ani podobně udělat...
Apropos: Sherlog je taky kapitola sama pro sebe,ale to u je na jiné vlákno...
Kdysi tam(aspoň myslím,e to bylo tam) ukazovali dokonce i záběr z nějakýho americkýho filmu,jak frajer otevřel BMW E65(předchozí generace 7.) nějakym kusem plechu,kterym chvilku vexloval v okenní achtě. Tenkrát to byl příspěvek o tom,jak je dobrý si nechat namontovat Sherloga :-)
A od tý doby na tenhle hnůj nekoukám,páč to auto fakt docela dobře znám a vím,e to prostě není moný takhle ani podobně udělat...
Apropos: Sherlog je taky kapitola sama pro sebe,ale to u je na jiné vlákno...
|
|
| |
|
|