31.03.2013 19:19 -
Umístění konektoru diagnostiky
|
2561793
|
|
Pita042
|
Město: Stupno 42, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdarec citronáci...mám otázočku a kede som na nu odpoved nenaiel nikde na fore tak sa pýtam vás(skúsených) - neviem kde je umiestnená koncovka diagnostiky v mojom aute r.v.2002 a aký typ tam je? Pomoe mi niekto? Mám auto 1 mesiac ! Vďaka za info!!!
Zdarec citronáci...mám otázočku a kede som na nu odpoved nenaiel nikde na fore tak sa pýtam vás(skúsených) - neviem kde je umiestnená koncovka diagnostiky v mojom aute r.v.2002 a aký typ tam je? Pomoe mi niekto? Mám auto 1 mesiac ! Vďaka za info!!!
|
|
31.03.2013 19:32 -
Re: Umístění konektoru diagnostiky
|
2561794
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Neviem ako na jednotke ja mam dvojku a tam je steker pri dveroch vodica pod volantom. Ked odklopim tu malu schranku tak pod nou. Su tam aj pojistky.
Neviem ako na jednotke ja mam dvojku a tam je steker pri dveroch vodica pod volantom. Ked odklopim tu malu schranku tak pod nou. Su tam aj pojistky.
|
|
31.03.2013 20:29 -
|
2561824
|
|
flyteSVK
|
|
|
Treba otvorit schranku pri lavom kolene, potom ju akoby vybrat a tam je steker na diagnostiku. Je to OBD2, ale pokial sa chces hrat s diagnostikou, tak treba Lexiu a k tomu speci kabel.
Na vycitanie zopar zakladnych hodnot staci hociake OBD2, bars aj bluetooth za 10 EUR od cinana a androidia appka k tomu.
Treba otvorit schranku pri lavom kolene, potom ju akoby vybrat a tam je steker na diagnostiku. Je to OBD2, ale pokial sa chces hrat s diagnostikou, tak treba Lexiu a k tomu speci kabel.
Na vycitanie zopar zakladnych hodnot staci hociake OBD2, bars aj bluetooth za 10 EUR od cinana a androidia appka k tomu.
|
|
31.03.2013 20:44 -
|
2561832
|
|
Pita042
|
Město: Stupno 42, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Diky moc za info. Mne stačí čítat chyby z pamete. Poradí ten kabel za 10eur kde sa da zohnat.
Diky moc za info. Mne stačí čítat chyby z pamete. Poradí ten kabel za 10eur kde sa da zohnat.
|
|
31.03.2013 20:50 -
|
2561835
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
hmm tak to mám nejraději, auto má měsíc a nejvíce ho zajímá zásuvka diag, u s ní umí makat, nebo bude jen tak se bavkat?, tady si přečti celé vlákno a tam si ten tvůj dotaz mohl poloit .link.
jinak vítej v clubu, prvně si přečti řádně pravidla a nauč se hledat na webu, je tady vpravo nahoře vyhledavač a vpravo rozcestník
hmm tak to mám nejraději, auto má měsíc a nejvíce ho zajímá zásuvka diag, u s ní umí makat, nebo bude jen tak se bavkat?, tady si přečti celé vlákno a tam si ten tvůj dotaz mohl poloit http://www.c5club.cz/diskuze/diagnostika-software-navigace/1807287-jakou-autodiagnostiku/#.UViEhlc085Y
jinak vítej v clubu, prvně si přečti řádně pravidla a nauč se hledat na webu, je tady vpravo nahoře vyhledavač a vpravo rozcestník ;-)
|
|
27.04.2013 18:31 -
Umístění diagnostické zásuvky
|
2572624
|
|
olin12
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde u tohoto modelu je umístěná diagnostická zásuvka. Mám diagnostiku lexia a u me starsí c5 byla zásuvka pod kaslíkem na věci u pojistek tady jsem nic nenael. Dá se lexia u těchto modelu pouívat,slyel jsem e nekomunikuje? Tak nevim.
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde u tohoto modelu je umístěná diagnostická zásuvka. Mám diagnostiku lexia a u me starsí c5 byla zásuvka pod kaslíkem na věci u pojistek tady jsem nic nenael. Dá se lexia u těchto modelu pouívat,slyel jsem e nekomunikuje? Tak nevim.
|
|
| |