20.01.2013 22:04 -
Re: Nesvítí displej
|
2540590
|
|
jumep
|
|
|
takze je to VDO, s tym 2003 rokom to nemusi byt az tak 2003 ako 2002 a priklanam sa k odchadzajucej telematike
takze je to VDO, s tym 2003 rokom to nemusi byt az tak 2003 ako 2002 a priklanam sa k odchadzajucej telematike
|
|
20.01.2013 22:10 -
|
2540600
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
No mam ho doma piaty den tak blba otazka kde najdem tu telematiku????
No mam ho doma piaty den tak blba otazka kde najdem tu telematiku????
|
|
20.01.2013 22:23 -
|
2540612
|
|
jumep
|
|
|
aby si vyndal kastlik tak musis nejake veci pozahybat
.link.
aby si vyndal kastlik tak musis nejake veci pozahybat
http://c5.jumep.com/vdo
|
|
20.01.2013 22:48 -
|
2540637
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
a keby to bola ta jednotka kde by sa dala zohnat za nejaky rozmuny peniaz??
a keby to bola ta jednotka kde by sa dala zohnat za nejaky rozmuny peniaz??
|
|
21.01.2013 21:42 -
|
2540925
|
|
Mefisto
|
|
|
No dnes som volal s nejakym manikom co robi len citroen a peugeot a vravel ze mi cele auto preklepne diagnostikou aj skrz hydractivu a aj kvoli tomu ci neni v hajzli ta telematika a podla cisla by mi vedel zohnat druhu ale podla neho tocasto neodchadza tak neviem aj dnes ked som isiel tak mi po cca 10min. jazdy naskocilo ked som preiel po priecesti znova zhasla....
No dnes som volal s nejakym manikom co robi len citroen a peugeot a vravel ze mi cele auto preklepne diagnostikou aj skrz hydractivu a aj kvoli tomu ci neni v hajzli ta telematika a podla cisla by mi vedel zohnat druhu ale podla neho tocasto neodchadza tak neviem aj dnes ked som isiel tak mi po cca 10min. jazdy naskocilo ked som preiel po priecesti znova zhasla....:nevim
|
|
21.01.2013 21:58 -
|
2540931
|
|
jumep
|
|
|
hmmm ... bohuzial telematika VDO je jedna z velmi casto odchadzajucich veci ...
nebol by som si isty ... a tiez je otazka co tak strasne chce preklepavat diagnostikou na hydractive ... a diagnostika na vadu telematiky nepovie uplne nic (az ked to umre to nevie akurat nacitat lebo je to mrtve)
akoze kludne moze byt nejaky kontaktovy problem, nikto netvrdi ze nie ... ale skusenost hovori ze to odchadza
hmmm ... bohuzial telematika VDO je jedna z velmi casto odchadzajucich veci ...
nebol by som si isty ... a tiez je otazka co tak strasne chce preklepavat diagnostikou na hydractive ... a diagnostika na vadu telematiky nepovie uplne nic (az ked to umre to nevie akurat nacitat lebo je to mrtve)
akoze kludne moze byt nejaky kontaktovy problem, nikto netvrdi ze nie ... ale skusenost hovori ze to odchadza
|
|
21.01.2013 22:12 -
|
2540933
|
|
Mefisto
|
|
|
Ved ja mam ten isty pocit sak uvidim bude lepsie pocasie to rozoberem a kuknem
Ved ja mam ten isty pocit sak uvidim bude lepsie pocasie to rozoberem a kuknem
|
|
19.04.2013 10:59 -
|
2569341
|
|
Mefisto
|
|
|
Uz sa mi podarilo zohnat drhe pc na navigaciu ale vykskytol sa mi druhy problem ked som ju tam dal otocil klucikom hned nabehla bez problemvom ale ked som zacal jazdit a prudsie som zatocil do prava alebo chytil jamu na prave kolo tak ju zhaslo a procak (myslim) zacal divne vrcat a lcd zhaslo a ked sa lcd rozsvietilo pc prestalo vrcat...... nemoze byt niekde nejaky skrat alebo tak???
Uz sa mi podarilo zohnat drhe pc na navigaciu ale vykskytol sa mi druhy problem ked som ju tam dal otocil klucikom hned nabehla bez problemvom ale ked som zacal jazdit a prudsie som zatocil do prava alebo chytil jamu na prave kolo tak ju zhaslo a procak (myslim) zacal divne vrcat a lcd zhaslo a ked sa lcd rozsvietilo pc prestalo vrcat...... nemoze byt niekde nejaky skrat alebo tak???
|
|
| |