09.04.2013 21:26 -
Nepotřebné fotoaparáty pro děti z DD
|
2565236
|
|
Darja
|
|
|
Váení C5tkáři,
obracím se s prosbou na ty, kteří mají doma digitální fotoaparát, který nepouívají, je třeba i starí a přesto fukční a rádi byste udělali dobrý skutek :wink:
Sbíráme s kolegou fotografem fotoaparáty pro občanské sdruení Audabiac .link. pro děti z dětských domovů pro projekt "uměnim ke svobodě".
Zároveň pořádáme pro děcka fotografický workshop, kde si vyzkouí focení v ateliéru a trochu se pobaví. Take čím víc cvakálků tím lépe.
Take prohrábněte uplíky, potrachejte ve skříních Více info o akci je na stránkách občanského sdruení nebo na FB .link. Kdo se bude chtít zapojit, rádi jeho jménem i předáme fotoaparáty do rukou vedení.
Jedná se o čistě charitativní akci, take jediné, co můeme, je poděkovat jménem OS.
Děkujeme
Váení C5tkáři,
obracím se s prosbou na ty, kteří mají doma digitální fotoaparát, který nepouívají, je třeba i starí a přesto fukční a rádi byste udělali dobrý skutek :wink:
Sbíráme s kolegou fotografem fotoaparáty pro občanské sdruení Audabiac http://www.audabiac.cz/ pro děti z dětských domovů pro projekt "uměnim ke svobodě".
Zároveň pořádáme pro děcka fotografický workshop, kde si vyzkouí focení v ateliéru a trochu se pobaví. Take čím víc cvakálků tím lépe.
Take prohrábněte uplíky, potrachejte ve skříních :) Více info o akci je na stránkách občanského sdruení nebo na FB https://www.facebook.com/audabiac?fref=ts. Kdo se bude chtít zapojit, rádi jeho jménem i předáme fotoaparáty do rukou vedení.
Jedná se o čistě charitativní akci, take jediné, co můeme, je poděkovat jménem OS.
Děkujeme :palec:palec:palec
|
|
09.04.2013 21:29 -
Re: Nepotřebné fotoaparáty pro děti z DD
|
2565237
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Take na jakou adresu posílat
Take na jakou adresu posílat;-)
|
|
09.04.2013 23:16 -
|
2565273
|
|
Darja
|
|
|
Asi na mě, workshop bude asi 1.6.2013... take to je finální lajna.
adresu polu do SZ
Asi na mě, workshop bude asi 1.6.2013... take to je finální lajna.
adresu polu do SZ
|
|
10.04.2013 20:45 -
|
2565505
|
|
zico
|
|
|
darja posli aj na mna adresu, mam v kancelarii malo pouzivany maly samsung. rad ho dam deckam ktore ho vyuziju
PS. Mam aj jednu plne funkcnu konicu na kinofilmy. Vy chcete len digitaly?
darja posli aj na mna adresu, mam v kancelarii malo pouzivany maly samsung. rad ho dam deckam ktore ho vyuziju :-)
PS. Mam aj jednu plne funkcnu konicu na kinofilmy. Vy chcete len digitaly?
|
|
10.04.2013 21:24 -
|
2565522
|
|
Darja
|
|
|
Ví, e bych raději děckám ukazovala jak fotit na kinofilm, protoe to je kumt a vyvolávání chce trochu více skillu jak fotokrám, ale je to drahý. Sama jsem vyvolávala filmy a lezlo to do peněz
Ví, e bych raději děckám ukazovala jak fotit na kinofilm, protoe to je kumt a vyvolávání chce trochu více skillu jak fotokrám, ale je to drahý. Sama jsem vyvolávala filmy a lezlo to do peněz :(
|
|
10.04.2013 21:53 -
|
2565535
|
|
Darja
|
|
|
JSTE ÚASNÍ!!!! NEČEKALA JSEM TAKOVOU ODEZVU V SZ! TAKE VÁM MOC DĚKUJU!
A bude předávání fotoaparátů, polu vám nějaké fotky, jak dělají radost!
JSTE ÚASNÍ!!!! NEČEKALA JSEM TAKOVOU ODEZVU V SZ! TAKE VÁM MOC DĚKUJU!
A bude předávání fotoaparátů, polu vám nějaké fotky, jak dělají radost!:palec:palec:palec:palec:palec
|
|
| |