| |  |
09.04.2013 21:26 -
Nepotřebné fotoaparáty pro děti z DD
|
2565236
|
|
Darja
|
|

|
Vážení C5tkáři,
obracím se s prosbou na ty, kteří mají doma digitální fotoaparát, který nepoužívají, je třeba i starší a přesto fukční a rádi byste udělali dobrý skutek :wink:
Sbíráme s kolegou fotografem fotoaparáty pro občanské sdružení Audabiac .link. pro děti z dětských domovů pro projekt "uměnim ke svobodě".
Zároveň pořádáme pro děcka fotografický workshop, kde si vyzkouší focení v ateliéru a trochu se pobaví. Takže čím víc cvakálků tím lépe.
Takže prohrábněte šuplíky, poštrachejte ve skříních Více info o akci je na stránkách občanského sdružení nebo na FB .link. Kdo se bude chtít zapojit, rádi jeho jménem i předáme fotoaparáty do rukou vedení.
Jedná se o čistě charitativní akci, takže jediné, co můžeme, je poděkovat jménem OS.
Děkujeme  
Vážení C5tkáři,
obracím se s prosbou na ty, kteří mají doma digitální fotoaparát, který nepoužívají, je třeba i starší a přesto fukční a rádi byste udělali dobrý skutek :wink:
Sbíráme s kolegou fotografem fotoaparáty pro občanské sdružení Audabiac http://www.audabiac.cz/ pro děti z dětských domovů pro projekt "uměnim ke svobodě".
Zároveň pořádáme pro děcka fotografický workshop, kde si vyzkouší focení v ateliéru a trochu se pobaví. Takže čím víc cvakálků tím lépe.
Takže prohrábněte šuplíky, poštrachejte ve skříních :) Více info o akci je na stránkách občanského sdružení nebo na FB https://www.facebook.com/audabiac?fref=ts. Kdo se bude chtít zapojit, rádi jeho jménem i předáme fotoaparáty do rukou vedení.
Jedná se o čistě charitativní akci, takže jediné, co můžeme, je poděkovat jménem OS.
Děkujeme :palec:palec:palec
|
|
09.04.2013 21:29 -
Re: Nepotřebné fotoaparáty pro děti z DD
|
2565237
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 429 |
|

|
Takže na jakou adresu posílat
Takže na jakou adresu posílat;-)
|
|
09.04.2013 23:16 -
|
2565273
|
|
Darja
|
|

|
Asi na mě, workshop bude asi 1.6.2013... takže to je finální lajna.
adresu pošlu do SZ
Asi na mě, workshop bude asi 1.6.2013... takže to je finální lajna.
adresu pošlu do SZ
|
|
10.04.2013 20:45 -
|
2565505
|
|
zico
|
|

|
darja posli aj na mna adresu, mam v kancelarii malo pouzivany maly samsung. rad ho dam deckam ktore ho vyuziju 
PS. Mam aj jednu plne funkcnu konicu na kinofilmy. Vy chcete len digitaly?
darja posli aj na mna adresu, mam v kancelarii malo pouzivany maly samsung. rad ho dam deckam ktore ho vyuziju :-)
PS. Mam aj jednu plne funkcnu konicu na kinofilmy. Vy chcete len digitaly?
|
|
10.04.2013 21:24 -
|
2565522
|
|
Darja
|
|

|
Víš, že bych raději děckám ukazovala jak fotit na kinofilm, protože to je kumšt a vyvolávání chce trochu více skillu jak fotokrám, ale je to drahý. Sama jsem vyvolávala filmy a lezlo to do peněz
Víš, že bych raději děckám ukazovala jak fotit na kinofilm, protože to je kumšt a vyvolávání chce trochu více skillu jak fotokrám, ale je to drahý. Sama jsem vyvolávala filmy a lezlo to do peněz :(
|
|
10.04.2013 21:53 -
|
2565535
|
|
Darja
|
|

|
JSTE ÚŽASNÍ!!!! NEČEKALA JSEM TAKOVOU ODEZVU V SZ! TAKŽE VÁM MOC DĚKUJU!
Až bude předávání fotoaparátů, pošlu vám nějaké fotky, jak dělají radost!   
JSTE ÚŽASNÍ!!!! NEČEKALA JSEM TAKOVOU ODEZVU V SZ! TAKŽE VÁM MOC DĚKUJU!
Až bude předávání fotoaparátů, pošlu vám nějaké fotky, jak dělají radost!:palec:palec:palec:palec:palec
|
|
| |
|
|