30.09.2012 21:08 -
Re: oil pressure insufficient
|
2509138
|
|
jumep
|
|
|
inu, osobne by som zhodil vanu, pozrel stav ...
VYMENIL snimac a olejove cerpadlo a sitko - pise ze menil turbo, to zjavne malo nejaku pricinu preco prdlo ....
a potom samozrejme dal overeny LS923 purflux filter a total 5w40 ...
inu, osobne by som zhodil vanu, pozrel stav ...
VYMENIL snimac a olejove cerpadlo a sitko - pise ze menil turbo, to zjavne malo nejaku pricinu preco prdlo ....
a potom samozrejme dal overeny LS923 purflux filter a total 5w40 ...
|
|
30.09.2012 21:14 -
|
2509146
|
|
jumep
|
|
|
kolko km to ma nabehane?
aky to malo servis?
ako sa s tym jazdilo?
to neni autom ...
intercooler je jedina vec (a da sa pri troche snahy zohnat pod 3000) co proste prdne ...
kotuce su spotrebny material, to tu nemozes spominat ... je to stale o tom istom ....
kup si AUDI Q7 a potom skus hovorit o cene servisu ... (2000E za kotuce ...)
kolko km to ma nabehane?
aky to malo servis?
ako sa s tym jazdilo?
to neni autom ...
intercooler je jedina vec (a da sa pri troche snahy zohnat pod 3000) co proste prdne ...
kotuce su spotrebny material, to tu nemozes spominat ... je to stale o tom istom ....
kup si AUDI Q7 a potom skus hovorit o cene servisu ... (2000E za kotuce ...)
|
|
05.10.2012 22:29 -
|
2510195
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak pánové takhle jsem ji dlouho nevyřádil, děkuji, jsem ukojen a prosím drte se tématu, ohledně značek, typů, specifikací je tady jiné vlákno , děkuji za hezký záitek
tak pánové takhle jsem ji dlouho nevyřádil, děkuji, jsem ukojen a prosím drte se tématu, ohledně značek, typů, specifikací je tady jiné vlákno , děkuji za hezký záitek :-D
|
|
04.04.2013 16:37 -
|
2563243
|
|
beendy
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Ahoj,chtěl jsem se zeptat místních profíků,kromě hláky,e mám dost oleje mi to nic nepíe i kdy jsem měl třeba prázdnou nádrku od vody,počítač ale píe při dlouhém stisku menu WIN kod auta text emergenci services deaktivated a mobility services deaktivated. Má to tak být nevíte někdo? Dík
Ahoj,chtěl jsem se zeptat místních profíků,kromě hláky,e mám dost oleje mi to nic nepíe i kdy jsem měl třeba prázdnou nádrku od vody,počítač ale píe při dlouhém stisku menu WIN kod auta text emergenci services deaktivated a mobility services deaktivated. Má to tak být nevíte někdo? Dík
|
|
| |