31.03.2013 13:10 -
Anomalie abgasreinigung - an.regulace emisí
|
2561534
|
|
xHansM
|
Město: Uničov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím,
mám auto jen pár dní a u mi to hlásí tento problém. Jsem objednanej na diagnostiku do Olomouce (nějaký servis FAJT), ale po cestě domů jsem narazil na neautorizivanej servis s diag. Ta nala toto:
1. 0380 - relé havení - komponenta vadná
2. 0485 - neznámá závada
3. 0120 - poloha krtící klapky - nevěrohodný signál
4. 0234 - neznámá závada
vymazali poté pamě, hláka zmizela, ale po ujetí cca 20 km v kuse se zase objevila (tahkle u mi to udělalo 2x i před tou diag.). Auto ztratí výkon a kvůli tomu se vypne EPS/ARS.
Poradí někdo, co by to mohlo být? Určitě to bude chtít znovu diag. a ta bude něco stát... Díky
Zdravím,
mám auto jen pár dní a u mi to hlásí tento problém. Jsem objednanej na diagnostiku do Olomouce (nějaký servis FAJT), ale po cestě domů jsem narazil na neautorizivanej servis s diag. Ta nala toto:
1. 0380 - relé havení - komponenta vadná
2. 0485 - neznámá závada
3. 0120 - poloha krtící klapky - nevěrohodný signál
4. 0234 - neznámá závada
vymazali poté pamě, hláka zmizela, ale po ujetí cca 20 km v kuse se zase objevila (tahkle u mi to udělalo 2x i před tou diag.). Auto ztratí výkon a kvůli tomu se vypne EPS/ARS.
Poradí někdo, co by to mohlo být? Určitě to bude chtít znovu diag. a ta bude něco stát... Díky
|
|
31.03.2013 13:43 -
Re: Anomalie abgasreinigung - an.regulace emisí
|
2561537
|
|
Hanz 397
|
|
|
Kdy si přepne jazyk na Angličtinu a tu hláku,co ti auto napíe přepíe do vyhledávače v pravo nahoře,tak najde tohle: .link. a tam toho je o tom asi 29 stran...
Kdy si přepne jazyk na Angličtinu a tu hláku,co ti auto napíe přepíe do vyhledávače v pravo nahoře,tak najde tohle: http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/166539-antipollution-system-faulty-dieselove-motory/#.UVggmhc9IuA a tam toho je o tom asi 29 stran...
|
|
| |