24.01.2013 18:44 -
Umí někdo Italsky?
|
2541891
|
|
Hanz 397
|
|
|
Lidi,neumí někdo z vás Italsky? Dopisuju si ji nějakou chvíli s italskou agenturou ohledeně ubytování o letní dovče a nějak si nerozumíme.Tak bych potřeboval pomoct.
Samozřejmě jsem pouil Google překladač,ale u neexistuje překladač,kterej by přeloil jeho překlad...
Díky!
Lidi,neumí někdo z vás Italsky? Dopisuju si ji nějakou chvíli s italskou agenturou ohledeně ubytování o letní dovče a nějak si nerozumíme.Tak bych potřeboval pomoct.
Samozřejmě jsem pouil Google překladač,ale u neexistuje překladač,kterej by přeloil jeho překlad...;-)
Díky!
|
|
24.01.2013 19:15 -
Re: Umí někdo Italsky?
|
2541910
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
normálně mu napi, e má problém s italiano a at napíe angláno, dojčlando rádi to udělají
normálně mu napi, e má problém s italiano a at napíe angláno, dojčlando :-D rádi to udělají
|
|
24.01.2013 19:32 -
|
2541913
|
|
Hanz 397
|
|
|
Neumíme.Teda já se domluvim,ale v tý agentuře není nikdo,kdo by uměl. U jsme u nich bydleli vloni,ale přes cestovku s delegátkou a kdy jsem něco potřeboval,tak jsem to zkouel právě anglicky i německy a koukali na mě,jako kdybych spadl od Paroubkových kamarádů a nakonec jsme to museli řeit přes tu delegátku a i ona mi říkala,e je smutný,e neuměj jinak,ne jak jim zobáky narostli...
Neumíme.Teda já se domluvim,ale v tý agentuře není nikdo,kdo by uměl. U jsme u nich bydleli vloni,ale přes cestovku s delegátkou a kdy jsem něco potřeboval,tak jsem to zkouel právě anglicky i německy a koukali na mě,jako kdybych spadl od Paroubkových kamarádů a nakonec jsme to museli řeit přes tu delegátku a i ona mi říkala,e je smutný,e neuměj jinak,ne jak jim zobáky narostli...
|
|
24.01.2013 20:45 -
|
2541962
|
|
Boris1959
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Co by jsi chtěl přeloit konkretně.U jsem asi větinu zapoměl,ale před 20 roky jsem tam pracoval,tak bych to MONÁ dal do kupy.
Co by jsi chtěl přeloit konkretně.U jsem asi větinu zapoměl,ale před 20 roky jsem tam pracoval,tak bych to MONÁ dal do kupy.
|
|
24.01.2013 21:04 -
|
2541975
|
|
Hanz 397
|
|
|
Nemůeme se domluvit na tom,jak jim zaplatim zálohu. Přijde mi,e ten překladač to do Italtiny překládá hůř,ne do Četiny a oni nerozumí(nebo nechtějí rozumět) mému návrhu...
Nemůeme se domluvit na tom,jak jim zaplatim zálohu. Přijde mi,e ten překladač to do Italtiny překládá hůř,ne do Četiny a oni nerozumí(nebo nechtějí rozumět) mému návrhu...
|
|
24.01.2013 22:13 -
|
2542036
|
|
zico
|
|
|