| | |
17.03.2010 21:04 -
Funkce parkovacícho asistentu
|
1806956
|
|
Tony
|
Město: Tlučná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Vlastním C5II, který má v zadním nárazníku parkovací senzory. Na palubní desce ale není tlačítko na jejich aktivaci (pokud musí být), při zařazení zpátečky se neozve pípnutí, které by mělo signalizovat jejich činnost a kdy na displeji navolím "parking assistance", tak na tento nápis se s joystikem nedostanu (nedám ho do rámečku). Je za těchto okolností moné nějak parkovací asistent aktivovat, nebo je moné e auto ho nemá a je zde jen zadní nárazník s neaktivními senzory?
Vlastním C5II, který má v zadním nárazníku parkovací senzory. Na palubní desce ale není tlačítko na jejich aktivaci (pokud musí být), při zařazení zpátečky se neozve pípnutí, které by mělo signalizovat jejich činnost a kdy na displeji navolím "parking assistance", tak na tento nápis se s joystikem nedostanu (nedám ho do rámečku). Je za těchto okolností moné nějak parkovací asistent aktivovat, nebo je moné e auto ho nemá a je zde jen zadní nárazník s neaktivními senzory?
|
|
17.03.2010 21:09 -
Re: Funkce parkovacícho asistentu
|
1806958
|
|
jumep
|
|
|
rucne to neaktivujes, deaktivacia PA na palubke neni
v c5 2 sa robilo 8 a 4 senzory, ak mas len tie 4 moze byt ze ten na displayi nebude zobrazovat nic
inak ti pipaju alebo nie?
rucne to neaktivujes, deaktivacia PA na palubke neni
v c5 2 sa robilo 8 a 4 senzory, ak mas len tie 4 moze byt ze ten na displayi nebude zobrazovat nic
inak ti pipaju alebo nie?
|
|
17.03.2010 21:17 -
|
1806961
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
taky jsem si myslel, e mám PA - nemám, pouze punty v zadním nárazníku
taky jsem si myslel, e mám PA - nemám, pouze punty v zadním nárazníku:-((((
|
|
17.03.2010 21:27 -
|
1806963
|
|
jumep
|
|
|
prosim ta a ake mas auto?
podla toho popisu co mas v profile mas neexistujuce auto
posli mi vin nech to pozreme a troska objasnime
prosim ta a ake mas auto?
podla toho popisu co mas v profile mas neexistujuce auto
posli mi vin nech to pozreme a troska objasnime
|
|
10.01.2013 13:47 -
|
2538186
|
|
Stancek
|
Město: Kostice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Stejný problém. senzory v předním i zadním nárazníku. Tlačítko na aktivaci předních (P))))), kabely jdou z čidel ve předu i v zadu, ale ádné pípnutí při zpátečce a při stlačení tlačítka pro aktivaci předních se tlačítko ani nerozsvítí. Diagnostika mi chybu nehlásí... Co můe být za problém?
Stejný problém. senzory v předním i zadním nárazníku. Tlačítko na aktivaci předních (P))))), kabely jdou z čidel ve předu i v zadu, ale ádné pípnutí při zpátečce a při stlačení tlačítka pro aktivaci předních se tlačítko ani nerozsvítí. Diagnostika mi chybu nehlásí... Co můe být za problém?
|
|
10.01.2013 14:35 -
|
2538197
|
|
jumep
|
|
|
tlacitko na pristrojovke vypina / zapina cely asistent
po zaradeni spiatocky sa ti na displayi znazorni auto, vtedy vies ze to je ok
ak je tam nejaka chyba, hodi to na display hlasku parking asistance faulty a automaticky to deaktivuje do dalsieho nastartovania, ked to hodi zasa danu hlasku - potom v diagnostike zistis co je vo veci
tlacitko na pristrojovke vypina / zapina cely asistent
po zaradeni spiatocky sa ti na displayi znazorni auto, vtedy vies ze to je ok
ak je tam nejaka chyba, hodi to na display hlasku parking asistance faulty a automaticky to deaktivuje do dalsieho nastartovania, ked to hodi zasa danu hlasku - potom v diagnostike zistis co je vo veci
|
|
| |
|
|