| | |
27.10.2010 16:49 -
Originální HF sada bluetooth - dodatečná montá
|
2360604
|
|
ajsikcz
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Hledám uivatele, kteří mají originální bluetooth sadu a rádio RD4 (tj. monochrommatický displej) .
EDIT: pro začátek stačí i VIS (8 posledních míst z Vaeho VIN) , koukl bych do service boxu jake tam jsou jednotlive dily a krizne proveril ... diky
Dodělávám si BT sadu a skončil jsem na absenci funkce telefonu v displeji. Moc by mi pomohlo kdyby se někdo z Vás podíval do kapličky a vyfotil títek se sériovým číslem tak aby na něm byly čitelné informace.
Displej drí na 2 torx roubech a oplastování takto : .link. - návod je na starí model ale je to snad stejný.
Displejů je několik typů a snad schválně na něm není uvedeno 6ti místné číslo z katalogu originálních dílů , take to zkouím oklikou přes ten títek z displeje kde telefon funguje .
mockrát díky ...
Hledám uivatele, kteří mají originální bluetooth sadu a rádio RD4 (tj. monochrommatický displej) .
EDIT: pro začátek stačí i VIS (8 posledních míst z Vaeho VIN) , koukl bych do service boxu jake tam jsou jednotlive dily a krizne proveril ... diky
Dodělávám si BT sadu a skončil jsem na absenci funkce telefonu v displeji. Moc by mi pomohlo kdyby se někdo z Vás podíval do kapličky a vyfotil títek se sériovým číslem tak aby na něm byly čitelné informace.
Displej drí na 2 torx roubech a oplastování takto : http://c5.jumep.com/displaypp/ - návod je na starí model ale je to snad stejný.
Displejů je několik typů a snad schválně na něm není uvedeno 6ti místné číslo z katalogu originálních dílů :nevim , take to zkouím oklikou přes ten títek z displeje kde telefon funguje .
mockrát díky ...
|
|
27.10.2010 18:35 -
Re: Originální HF sada bluetooth - dodatečná montá
|
2360614
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jak jsme si psali v poste,stale si myslim ze lcd neni ten problem...tobe to nejse sparovat ,to je asi hlavni problem..nevim takhle na dalku tezko rict
jak jsme si psali v poste,stale si myslim ze lcd neni ten problem...tobe to nejse sparovat ,to je asi hlavni problem..nevim takhle na dalku tezko rict
|
|
27.10.2010 19:02 -
|
2360634
|
|
ajsikcz
|
|
|
autodiag napsal(a): jak jsme si psali v poste,stale si myslim ze lcd neni ten problem...tobe to nejse sparovat ,to je asi hlavni problem..nevim takhle na dalku tezko rict
1) problem je ze KML haze v diagu chybu "no communication with multifunction display" a v menu se neukaze preskrtla ikonka telefonu, tak ikona by v menu mela byt at uz je KML s telefonem sparovana a nebo ne.
2) jinak jsem si jeste vsiml jedne veci : na radiu RD4 bez mp3 je v oznaceni typu uvedeno KML a u druheho co mam s MP3 je ABG ... a KML tam neni uvedeno.
--> obe radia jsem prohodil a nemelo to zadny vliv
3) dle serviceboxu jsou opravdu ruzne typy displeju dle funkci ktere maji ...
je realne dle cisel na stitku displeje zpetne dohledat v serviceboxu co to je za dil, kdyz neznam PR 6 mistny kod ? Ja zkousel vse ale nemam placeny...
4) v diagu KML je mozen poslat audio signal do repro, to jde. A dale je tam moznost poslat bluetooth data , ale to skonci chybou.
1) problem je ze KML haze v diagu chybu "no communication with multifunction display" a v menu se neukaze preskrtla ikonka telefonu, tak ikona by v menu mela byt at uz je KML s telefonem sparovana a nebo ne.
2) jinak jsem si jeste vsiml jedne veci : na radiu RD4 bez mp3 je v oznaceni typu uvedeno KML a u druheho co mam s MP3 je ABG ... a KML tam neni uvedeno.
--> obe radia jsem prohodil a nemelo to zadny vliv
3) dle serviceboxu jsou opravdu ruzne typy displeju dle funkci ktere maji ...
je realne dle cisel na stitku displeje zpetne dohledat v serviceboxu co to je za dil, kdyz neznam PR 6 mistny kod ? Ja zkousel vse ale nemam placeny...
4) v diagu KML je mozen poslat audio signal do repro, to jde. A dale je tam moznost poslat bluetooth data , ale to skonci chybou.
|
|
27.10.2010 19:37 -
|
2360657
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bude ti stacit VIN od cloveka ktery tuhle vec ma..
bohuzel dle SB nedohledas cislo na stitku,v tomhle to maji nedoresene oproti treba VAG,bmw,renault atd...
pokud se do ni dostanes znamena to ze z BSI komunikace je,divne ze je "nedojde " do lcd
ja to delal jen jednou a uz si to nepamatuju ale co si pamatuju je 2 clenove co u me byli KML maji 100%,kteri to jsou uz si zase nepamatuju
bude ti stacit VIN od cloveka ktery tuhle vec ma..
bohuzel dle SB nedohledas cislo na stitku,v tomhle to maji nedoresene :( oproti treba VAG,bmw,renault atd...
pokud se do ni dostanes znamena to ze z BSI komunikace je,divne ze je "nedojde " do lcd
ja to delal jen jednou a uz si to nepamatuju :( ale co si pamatuju je 2 clenove co u me byli KML maji 100%,kteri to jsou uz si zase nepamatuju :)
|
|
27.10.2010 19:41 -
|
2360660
|
|
ajsikcz
|
|
|
autodiag napsal(a): bude ti stacit VIN od cloveka ktery tuhle vec ma.. bohuzel dle SB nedohledas cislo na stitku,v tomhle to maji nedoresene oproti treba VAG,bmw,renault atd... pokud se do ni dostanes znamena to ze z BSI komunikace je,divne ze je "nedojde " do lcd ja to delal jen jednou a uz si to nepamatuju ale co si pamatuju je 2 clenove co u me byli KML maji 100%,kteri to jsou uz si zase nepamatuju
no je to vrakac, VIN nesezenu vim jen cisla ze stitku a ze to je SW24.11 (2007 , 2.0i 16V Exclusive automat)
ja mam na EMF-C SW 12.1 a taky to mam z roku 2007, tak snad verze SW urcuje stupen funkci ?
bude ti stacit VIN od cloveka ktery tuhle vec ma.. bohuzel dle SB nedohledas cislo na stitku,v tomhle to maji nedoresene :( oproti treba VAG,bmw,renault atd... pokud se do ni dostanes znamena to ze z BSI komunikace je,divne ze je "nedojde " do lcd ja to delal jen jednou a uz si to nepamatuju :( ale co si pamatuju je 2 clenove co u me byli KML maji 100%,kteri to jsou uz si zase nepamatuju :)
no je to vrakac, VIN nesezenu vim jen cisla ze stitku :-) a ze to je SW24.11 (2007 , 2.0i 16V Exclusive automat)
ja mam na EMF-C SW 12.1 a taky to mam z roku 2007, tak snad verze SW urcuje stupen funkci ?
|
|
27.10.2010 19:51 -
|
2360679
|
|
autodiag
|
|
|
nemyslim si zeby sw urcoval uroven vybavy...resp vyssi cislo = vic funkci
PSA je v tomto hodne dementni...ja spis myslel VIN clena ktery tu sadu ma
pokud by se povedlo co jsem ti psal,tj budes mit jeden lcd volnej,nebyl by to problem predelat
nemyslim si zeby sw urcoval uroven vybavy...resp vyssi cislo = vic funkci
PSA je v tomto hodne dementni...ja spis myslel VIN clena ktery tu sadu ma
pokud by se povedlo co jsem ti psal,tj budes mit jeden lcd volnej,nebyl by to problem predelat
|
|
27.10.2010 19:58 -
|
2360683
|
|
ajsikcz
|
|
|
jj dle VIN zjistit jestli je u KML jiny displej od vyroby ... no stejne nepochopim logiku vyroby 8 typu displeju EMF-C dle typu (denni sviceni, KML, bez KML apod) aby to pak jako nahradni dil nahradili jednim typem co umi vsechno ...
jj dle VIN zjistit jestli je u KML jiny displej od vyroby ... no stejne nepochopim logiku vyroby 8 typu displeju EMF-C dle typu (denni sviceni, KML, bez KML apod) aby to pak jako nahradni dil nahradili jednim typem co umi vsechno ... :nevim
|
|
27.10.2010 20:00 -
|
2360685
|
|
autodiag
|
|
|
stejne jako BHI,COM,BSI,BHI ...atd
stejne jako BHI,COM,BSI,BHI ...atd
|
|
02.11.2010 09:58 -
|
2361125
|
|
ajsikcz
|
|
|
tak prace hotova, nakonec jsem ty cisla nepotreboval ...
stacilo vymenit displej a uz to slape.
tak prace hotova, nakonec jsem ty cisla nepotreboval ...
stacilo vymenit displej a uz to slape.
|
|
26.12.2012 20:03 -
RT4 blutooth
|
2533732
|
|
pacep
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
nevite nekdo jak dodat do RT4 blutooth a zprovoznit fo s instalovaným telefonem?
nevite nekdo jak dodat do RT4 blutooth a zprovoznit fo s instalovaným telefonem?
|
|
26.12.2012 20:14 -
Re: RT4 blutooth
|
2533736
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Pokud dobre vim tak nijak. Musel by sis sehnat nejakou posledni RT5 a to ne jeste vsechny. Navic jsem slysel ze nic moc nefunguje. Vymenit radio za RNEG ale prijdes o HDD.
Pokud dobre vim tak nijak. Musel by sis sehnat nejakou posledni RT5 a to ne jeste vsechny. Navic jsem slysel ze nic moc nefunguje. Vymenit radio za RNEG ale prijdes o HDD.
|
|
26.12.2012 22:18 -
|
2533796
|
|
pacep
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
to nejsou uplne nejlepsi zpravy. asi se budu muset smirit s druhou simkou.
to nejsou uplne nejlepsi zpravy. asi se budu muset smirit s druhou simkou.:-(
|
|
26.12.2012 22:28 -
|
2533808
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Druhá simka je pro zlost. Musí za ni platit, některý telefony si někdy neumí poradit a pletou se, pořád kopírovat přibývající kontakty z jedný na druhou... Lepí je nějaký Parrot a pod.
Druhá simka je pro zlost. Musí za ni platit, některý telefony si někdy neumí poradit a pletou se, pořád kopírovat přibývající kontakty z jedný na druhou... Lepí je nějaký Parrot a pod.
|
|
26.12.2012 22:35 -
|
2533809
|
|
pacep
|
|
|
no to je taky řeení. a nebo si koupit navigaci s BT co funguje jako HF....Jen jsem chtel vyuit to co v aute je ne tam přidam nejaky bazmek
no to je taky řeení. a nebo si koupit navigaci s BT co funguje jako HF....Jen jsem chtel vyuit to co v aute je ne tam přidam nejaky bazmek
|
|
26.12.2012 22:39 -
|
2533813
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky to v autě mám. Teda jen RT3, ale to je asi stejný. A mám Parrota, protoe ten RT3 telefon není nic moc. Neumí hlasový vytáčení a myslím, e to ani není triband, nebo jak je to spránvně. Myslím e chodí jen na dvou niích frekvencích, ale na to odborník nejsem a nevím, jestli je to ke kodě a nebo to nevadí. Parrot ti bude krásně fungovat podle tvýho mobilu. Co umí mobil, to provede i Parrot.
Taky to v autě mám. Teda jen RT3, ale to je asi stejný. A mám Parrota, protoe ten RT3 telefon není nic moc. Neumí hlasový vytáčení a myslím, e to ani není triband, nebo jak je to spránvně. Myslím e chodí jen na dvou niích frekvencích, ale na to odborník nejsem a nevím, jestli je to ke kodě a nebo to nevadí. Parrot ti bude krásně fungovat podle tvýho mobilu. Co umí mobil, to provede i Parrot.
|
|
26.12.2012 22:42 -
|
2533816
|
|
pacep
|
|
|
dík. Nakonec asi do toho pujdu
dík. Nakonec asi do toho pujdu
|
|
| |
|
|