13.12.2012 15:10 -
výměna radiátoru topení
|
2530557
|
|
aldag75
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím,
Po zahřátí auta se mi začnou silně zamlovat okna, čím víc topím tím víc se to mlí. Předpokádám nějakou prasklinu v radiátoru topení. Jak náročná je výměna radiátoru? (časově i co se týká sloitosti) Předpokládám, e je potřeba sundat celou palubovku.....
Zdravím,
Po zahřátí auta se mi začnou silně zamlovat okna, čím víc topím tím víc se to mlí. Předpokádám nějakou prasklinu v radiátoru topení. Jak náročná je výměna radiátoru? (časově i co se týká sloitosti) Předpokládám, e je potřeba sundat celou palubovku.....
|
|
13.12.2012 16:34 -
Re: výměna radiátoru topení
|
2530564
|
|
jruze
|
|
|
Ne stačí demontovat volantovku,budíky,prostřední tunel,rádio(celej prostředek),povolit u kaslíku,na straně řidiče odroubovat,dole tu příčku a odtáhnout- odhadem tak 20cm aby radiátor proel ven,samo vypustit vodu(dej si pod ten radiátor nějaké hadry a nemá v autě nemrzku)Časově tak tři - čtyři hoďky(u nevím jak dlouho jsem to dělal,beru to jen tak odhadem)
Ne stačí demontovat volantovku,budíky,prostřední tunel,rádio(celej prostředek),povolit u kaslíku,na straně řidiče odroubovat,dole tu příčku a odtáhnout- odhadem tak 20cm aby radiátor proel ven,samo vypustit vodu(dej si pod ten radiátor nějaké hadry a nemá v autě nemrzku)Časově tak tři - čtyři hoďky(u nevím jak dlouho jsem to dělal,beru to jen tak odhadem);-)
|
|
13.12.2012 17:50 -
|
2530570
|
|
kolo
|
Město: Ostrava, Auto: octavie rs | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Ahoj poli mi vin vozu a ja ti polu dokumentaci na demontá radiatoru topení
Ahoj poli mi vin vozu a ja ti polu dokumentaci na demontá radiatoru topení :-)
|
|
13.12.2012 19:26 -
|
2530617
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Tak toto doverne poznam zo xsary. Presiel som si tym 2x, nastastie vzdy v lete. Tiez som prvy krat prikuril aby som odmlzi l a za chvilu som musel hodit vystrazne lebo som nic nevidel. Ak ti na oknach ostava mastny film ktory sa tazko umyva je to radiator. V pokrocilom stadiu bolo citit smrad nemrzky a poslednom stadiu som mal pri spolujazdcovi jazierko
Tak toto doverne poznam zo xsary. Presiel som si tym 2x, nastastie vzdy v lete. Tiez som prvy krat prikuril aby som odmlzi l a za chvilu som musel hodit vystrazne lebo som nic nevidel. Ak ti na oknach ostava mastny film ktory sa tazko umyva je to radiator. V pokrocilom stadiu bolo citit smrad nemrzky a poslednom stadiu som mal pri spolujazdcovi jazierko:-d
|
|
14.12.2012 14:23 -
|
2530772
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Ten problem mam taky a nemrzka jak píe Darja nemizí, kde je ten odtok?
Ten problem mam taky a nemrzka jak píe Darja nemizí, kde je ten odtok?
|
|
14.12.2012 21:25 -
|
2530822
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
taky bych to viděl na zamrzlý nebo ucpaný odtok klimy popř. ...... pylák. Unikající nemrzka má takovou jako kdyby nasládlou vůni a jde to cítit i hubě.
taky bych to viděl na zamrzlý nebo ucpaný odtok klimy popř. ...... pylák. Unikající nemrzka má takovou jako kdyby nasládlou vůni a jde to cítit i hubě.
|
|
14.12.2012 21:36 -
|
2530823
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
prosím nerozvádět, téma je vyčerpané, dotaz byl na demontá radiátoru, ten byl zodpovězen, tak prosím ostatní důvody zamlování někam jinam
prosím nerozvádět, téma je vyčerpané, dotaz byl na demontá radiátoru, ten byl zodpovězen, tak prosím ostatní důvody zamlování někam jinam ;-)
|
|
| |