| | |
15.11.2012 22:34 -
Re: Čidlo vačky - problém s nastartováním
|
2522650
|
|
Tomi2002
|
|
|
Menilo sa čidlo na vačke, lebo to na diag hlásilo. Ale menilo sa aj to na zotrvačníku, lebo chlapi v servise mali aj takú skúsenos, e to nehlásilo, ale blblo. Čie sú vymenené obe. A kablovačka sa zatial nerozoberala, teda je pôvodná a na pôvodnom mieste. A keď to ide, tak to nehlási nič. No a keď príde tart a nenaskočí, v chybách je, e je vadné čidlo vačky. Asi domontujeme dáke ochladzovanie motora, nech to lape
Menilo sa čidlo na vačke, lebo to na diag hlásilo. Ale menilo sa aj to na zotrvačníku, lebo chlapi v servise mali aj takú skúsenos, e to nehlásilo, ale blblo. Čie sú vymenené obe. A kablovačka sa zatial nerozoberala, teda je pôvodná a na pôvodnom mieste. A keď to ide, tak to nehlási nič. No a keď príde tart a nenaskočí, v chybách je, e je vadné čidlo vačky. :nevim Asi domontujeme dáke ochladzovanie motora, nech to lape :-(
|
|
15.11.2012 22:43 -
|
2522652
|
|
jumep
|
|
|
to na kluke je snimac otacok motora, bez neho motor nepojde a bude aj blbnut za jazdy
ak niekoho este nieco napada, nech napise, ja navrhujem skontrolovat rozvody
to na kluke je snimac otacok motora, bez neho motor nepojde a bude aj blbnut za jazdy
ak niekoho este nieco napada, nech napise, ja navrhujem skontrolovat rozvody
|
|
15.11.2012 22:55 -
|
2522653
|
|
Tomi2002
|
|
|
OK, tak skusíme ete raz tie rozvody, dám vedie, ako to dopadlo.
OK, tak skusíme ete raz tie rozvody, dám vedie, ako to dopadlo.
|
|
15.11.2012 22:59 -
|
2522654
|
|
jumep
|
|
|
hlavne, ako boli robene?
dierka v kolecku dole a diera vo vackovom kolecku?
spodne kolecko ma volu a ta sa pritahuje remenicou, cize zaaretovany motor, nasadeny remen, dosponovany remen ako ma byt, pritihanut remenicu
hlavne, ako boli robene?
dierka v kolecku dole a diera vo vackovom kolecku?
spodne kolecko ma volu a ta sa pritahuje remenicou, cize zaaretovany motor, nasadeny remen, dosponovany remen ako ma byt, pritihanut remenicu
|
|
08.12.2012 23:41 -
|
2529282
|
|
Tomi2002
|
|
|
Zdravím, asi mi neuveríte, ale auto ide a v podstate ani presne nevieme, komu alebo čomu poďakova. Take, od posledného príspevku sme teda vymenili komplet kable od čidla vačky do BSI a problém stále ten istý. Rozvody skontroloval iný mechanik, boli nahodené dobre. Tak v zúfalstve auto do rána stálo. Ráno natartovalo, von z dielne na dvor, kde stálo v teplote asi 5 stupňov celý deň a myslím aj celú noc. Ďalí deň natartovalo, mechanik sa chvížu vozil, zahrial motor na prevádzkovú teplotu a vypol ho. Hneď nato tartoval a ono to skočilo a zase a zase a zase. Tak zase stálo celú noc vonku pri trochu väčej kose a ďalí deň zase v pohode a nechcem to urieknu (klopem po dreve), ale ide doteraz. eby vyia moc .
Zdravím, asi mi neuveríte, ale auto ide a v podstate ani presne nevieme, komu alebo čomu poďakova. Take, od posledného príspevku sme teda vymenili komplet kable od čidla vačky do BSI a problém stále ten istý. Rozvody skontroloval iný mechanik, boli nahodené dobre. Tak v zúfalstve auto do rána stálo. Ráno natartovalo, von z dielne na dvor, kde stálo v teplote asi 5 stupňov celý deň a myslím aj celú noc. Ďalí deň natartovalo, mechanik sa chvížu vozil, zahrial motor na prevádzkovú teplotu a vypol ho. Hneď nato tartoval a ono to skočilo a zase a zase a zase. :-d Tak zase stálo celú noc vonku pri trochu väčej kose a ďalí deň zase v pohode a nechcem to urieknu (klopem po dreve), ale ide doteraz. eby vyia moc :-d.
|
|
| |
|
|