| | |
18.03.2012 18:43 -
Plato kufru-sedan
|
2459650
|
|
.45acp
|
|
|
Chci se zeptat, má-li být na zadní hraně plata C5 I jetě nějaká guma, nebo jiná ochrana? Ptám se moná blbě, ale u se mi stalo, e jsem si při nakládání jednou rozsekl nos a jednou čelo. Dost úsměvné příhody, ale kdyby se staly někomu jinému. Mám tam opravdu ostrou hranu. Nemáte někdo podobnou zkuenost?
Chci se zeptat, má-li být na zadní hraně plata C5 I jetě nějaká guma, nebo jiná ochrana? Ptám se moná blbě, ale u se mi stalo, e jsem si při nakládání jednou rozsekl nos a jednou čelo. Dost úsměvné příhody, ale kdyby se staly někomu jinému:-). Mám tam opravdu ostrou hranu. Nemáte někdo podobnou zkuenost?
|
|
18.03.2012 19:11 -
Re: Plato kufru-sedan
|
2459659
|
|
.45acp
|
|
|
Nejdřív asi teda vyzkouím tu hranu nějak obrousit. Kdy tam ta guma není origo, mám obavu, aby to něčemu nevadilo. Např. zavírání kufru.
Nejdřív asi teda vyzkouím tu hranu nějak obrousit. Kdy tam ta guma není origo, mám obavu, aby to něčemu nevadilo. Např. zavírání kufru.
|
|
22.03.2012 16:44 -
|
2461445
|
|
.45acp
|
|
|
Dnes jsem tu hranu obrousil mirglem pěkně do rádiusu, tak si snad u neublíím. Ta hrana byla opravdu ostrá, e by lo si o ni i rozříznout ruku. Nechápu, jak je moný, e za deset let provozu to nikomu nevadilo. Moná proto, e předchozí majitelé byli o kus větí, nebo mení. A nebo ten kufr z nich nikdo nepouíval.
Máte taky tak ostrou hranu, něco jako otřep z formy?
Dnes jsem tu hranu obrousil mirglem pěkně do rádiusu, tak si snad u neublíím. Ta hrana byla opravdu ostrá, e by lo si o ni i rozříznout ruku. Nechápu, jak je moný, e za deset let provozu to nikomu nevadilo. Moná proto, e předchozí majitelé byli o kus větí, nebo mení. A nebo ten kufr z nich nikdo nepouíval.
Máte taky tak ostrou hranu, něco jako otřep z formy?
|
|
22.03.2012 19:06 -
|
2461456
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
.45acp napsal(a): Dnes jsem tu hranu obrousil mirglem pěkně do rádiusu, tak si snad u neublíím. Ta hrana byla opravdu ostrá, e by lo si o ni i rozříznout ruku. Nechápu, jak je moný, e za deset let provozu to nikomu nevadilo. Moná proto, e předchozí majitelé byli o kus větí, nebo mení. A nebo ten kufr z nich nikdo nepouíval. Máte taky tak ostrou hranu, něco jako otřep z formy? prodávají se takzv.:natloukací hrany,zkus něco takového pohledat v hobbymarketech taky jsem toto řeil u bývalé káry-kde jsem měnil původní plato za jiné kvůli osazení repro.metr bajočko za nějakých 70peněz
Dnes jsem tu hranu obrousil mirglem pěkně do rádiusu, tak si snad u neublíím. Ta hrana byla opravdu ostrá, e by lo si o ni i rozříznout ruku. Nechápu, jak je moný, e za deset let provozu to nikomu nevadilo. Moná proto, e předchozí majitelé byli o kus větí, nebo mení. A nebo ten kufr z nich nikdo nepouíval. Máte taky tak ostrou hranu, něco jako otřep z formy? prodávají se takzv.:natloukací hrany,zkus něco takového pohledat v hobbymarketech taky jsem toto řeil u bývalé káry-kde jsem měnil původní plato za jiné kvůli osazení repro.metr bajočko za nějakých 70peněz :palec
|
|
22.03.2012 19:22 -
|
2461460
|
|
.45acp
|
|
|
Myslím, e u nebude potřeba na to nic dávat. Po úpravě mirglem se pasivní bezpečnost značně zvýila.
Myslím, e u nebude potřeba na to nic dávat. Po úpravě mirglem se pasivní bezpečnost značně zvýila.
|
|
22.03.2012 22:02 -
|
2461490
|
|
karneval
|
|
|
OT, ale postnem - tých ostrých hrán je na naich autách mono viac. Ja som si porezal ruku na tej striebornej lite so znakom Citroen na prednej kapote keď som otváral kufor. Tie je ostrá, minimálne teda na naom kuse.
OT, ale postnem - tých ostrých hrán je na naich autách mono viac. Ja som si porezal ruku na tej striebornej lite so znakom Citroen na prednej kapote keď som otváral kufor. Tie je ostrá, minimálne teda na naom kuse.
|
|
22.10.2012 13:41 -
|
2514579
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Ahoj, nemáte někdo někde objednací kód na ten gumovej caplík, kterej je na spodní hraně okna dveří kufru (2 ks) a drí přimáčknutý plato, kdy je kufr zavřenej? Jeden mi tam chybí, a druhej je dost vykvedlanej, take kdy zavřu a zevnitř s tim zkusim pohejbat, tak to dělá fakt randál. Přiel jsem na to dneska, kdy jsem vezl gumy a plato bylo dole, e je najednou zezadu ticho Prohledal jsem co lo na autokelly a nic takovýho v hromadě upínacích mechanismů co pro c5 nabízej jsem nenael :/
Ahoj, nemáte někdo někde objednací kód na ten gumovej caplík, kterej je na spodní hraně okna dveří kufru (2 ks) a drí přimáčknutý plato, kdy je kufr zavřenej? Jeden mi tam chybí, a druhej je dost vykvedlanej, take kdy zavřu a zevnitř s tim zkusim pohejbat, tak to dělá fakt randál. Přiel jsem na to dneska, kdy jsem vezl gumy a plato bylo dole, e je najednou zezadu ticho :-)))) Prohledal jsem co lo na autokelly a nic takovýho v hromadě upínacích mechanismů co pro c5 nabízej jsem nenael :/
|
|
22.10.2012 14:41 -
|
2514591
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Pokud myslí č.24 z přiloeného schématu, tak 8748GV
Pokud myslí č.24 z přiloeného schématu, tak 8748GV
Přílohy: zadnidvere.jpg ( 177177b ) - Zadní dveře sedan - schéma |
|
22.10.2012 14:43 -
|
2514597
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
To je přesně ono, díky moc!
To je přesně ono, díky moc!
|
|
22.10.2012 18:03 -
|
2514639
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Napi sem pak kdytak cenu, zajímalo by mě, kolik za takovej nulaprdnic chtěj,..
Napi sem pak kdytak cenu, zajímalo by mě, kolik za takovej nulaprdnic chtěj,.. :-)
|
|
22.10.2012 18:26 -
|
2514643
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Necelých 50,- Kč za kus.
Necelých 50,- Kč za kus.
|
|
| |
|
|