30.11.2008 12:29 -
Výměna kol v servisu
|
169004
|
|
Lubik
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj,
stal jsem se majitelem C5 z roku 2003. V návodě píou, e se při výměně kola má auto zvednou, co nejvíc pomocí hydroactivu. Jak to ale udělat v pneuservisu, kde auto zvedají pomocí liin. Také se před tím musí auto zvednou nahoru a teprve ptom pomocí liin?
Díky za odpověď
Ahoj,
stal jsem se majitelem C5 z roku 2003. V návodě píou, e se při výměně kola má auto zvednou, co nejvíc pomocí hydroactivu. Jak to ale udělat v pneuservisu, kde auto zvedají pomocí liin. Také se před tím musí auto zvednou nahoru a teprve ptom pomocí liin?
Díky za odpověď
|
|
30.11.2008 15:41 -
Re: Výměna kol v servisu
|
169005
|
|
tief
|
|
|
viacmenej je to jedno, mozes ale nemusis
viacmenej je to jedno, mozes ale nemusis
|
|
30.11.2008 18:12 -
|
169006
|
|
tomc
|
|
|
nemusí jen pak čeka a se autí dorovna
nemusí jen pak čeka a se autí dorovna
|
|
30.11.2008 18:50 -
|
169007
|
|
jumep
|
|
|
ono menit rezervu je predsa jednoduchsie auto dvihnut hyraulikou ako sa trapit dvihanim cez hevier, zlate stare citroeny, tam nebol dvihak ziaden, auto sa dvihlo, polozilo a pomodou hydrauliky sa nadvihlo koleso, to sa nam dnes nestane
ono menit rezervu je predsa jednoduchsie auto dvihnut hyraulikou ako sa trapit dvihanim cez hevier, zlate stare citroeny, tam nebol dvihak ziaden, auto sa dvihlo, polozilo a pomodou hydrauliky sa nadvihlo koleso, to sa nam dnes nestane :)
|
|
30.11.2008 20:24 -
|
169008
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
No stalo sa mi v pneuservise, ze ked auto zdvihali bolo v normalnej polohe a ked ho potom polozili tak si sadlo uplne dolu.
Staci vsak len otvorit dvere a pockat kym sa znovu zdvihne.
to jumep: ja si bezne pomaham hydraulikou trebars pri vymene brzd. Auto zdvihnem podlozim (trebars aj vysrobovanym zdvihakom) a potom ho znovu spustim a mam v lufte predne aj zadne kolo (teda, ked ho podlozim v predu pri motore). Neviem ci je to tak spravne ale funguje to
No stalo sa mi v pneuservise, ze ked auto zdvihali bolo v normalnej polohe a ked ho potom polozili tak si sadlo uplne dolu.
Staci vsak len otvorit dvere a pockat kym sa znovu zdvihne.
to jumep: ja si bezne pomaham hydraulikou trebars pri vymene brzd. Auto zdvihnem podlozim (trebars aj vysrobovanym zdvihakom) a potom ho znovu spustim a mam v lufte predne aj zadne kolo (teda, ked ho podlozim v predu pri motore). Neviem ci je to tak spravne ale funguje to :-)
|
|
30.11.2008 20:52 -
|
169009
|
|
jumep
|
|
|
kym ti to neprevali podbeh alebo podobne, neni problem, ale caro starych citroenov bolo v tom ze si to hydraulika zdvihla
kym ti to neprevali podbeh alebo podobne, neni problem, ale caro starych citroenov bolo v tom ze si to hydraulika zdvihla :)
|
|
16.10.2012 13:34 -
|
2513194
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|