| | |
27.09.2012 21:07 -
Lepení v interiéru
|
2508361
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Má někdo nějaký tip, čím přilepit k palubce drák na přícucku, ale tak, aby to lo bez úhony vrátit zpátky? Ikdy jsem řádně odmastil, tak oboustranka vůbec nepřipadá v úvahu, tavná pistole taky ne, vteřiňák leptá, co dál? Napadl mě silikon, lo by?
Má někdo nějaký tip, čím přilepit k palubce drák na přícucku, ale tak, aby to lo bez úhony vrátit zpátky? Ikdy jsem řádně odmastil, tak oboustranka vůbec nepřipadá v úvahu, tavná pistole taky ne, vteřiňák leptá, co dál? Napadl mě silikon, lo by?
|
|
27.09.2012 21:10 -
Re: Lepení v interiéru
|
2508363
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
kluci s tou palubkou neblbněte, ve pak bude vidět, drák vyhodí a na palubce flek, ře to jiným způsobem, jinak na co ten drák??
kluci s tou palubkou neblbněte, ve pak bude vidět, drák vyhodí a na palubce flek, ře to jiným způsobem, jinak na co ten drák??
|
|
27.09.2012 21:22 -
|
2508365
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
ten flek u se nějakym přípravkem zamaskuje, to jde.. v minulym autě jsem to dokonce udělal na prasáka jenom slinama a nepoznal bys, e tam něco bylo, ale chce to zvolit vhodný lepení no.. Já to chci hlavně na telefon(krásně to sedí napravo u kapličky palubáku) a moná i na autokameru..
ten flek u se nějakym přípravkem zamaskuje, to jde.. ;-) v minulym autě jsem to dokonce udělal na prasáka jenom slinama a nepoznal bys, e tam něco bylo, ale chce to zvolit vhodný lepení no.. Já to chci hlavně na telefon(krásně to sedí napravo u kapličky palubáku) a moná i na autokameru.. ;-)
|
|
28.09.2012 05:56 -
|
2508425
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
C5 má velmi ikmo a velmi daleko přední sklo. Pokud někdo chce dodret, e nevigace nesmí být v poli, kterým řidič čučí na silnici, tak ji nemůe cucnout na sklo.Třeba pánům na západ a na jih od nás to opravdu vadí, v ČR to má proti předpisům i policejní prezident soudě podle otů ve zprávách.
Take jsem před dvěma lety lepil ploku na palubku a souhlas s DeFuckTo - normálně dodávané ploky navigaci 5" fakt trvale neudrí. Zkusil jsem pak i chempren (po odstranění jde srolovat prstem) a taky to nedrelo dlouho. Tak jsem na fakt vlítnul vteřinovým a drí u dva roky.
Nedělám si iluzi, e by to lo sundat. To by nebyl jen flek, to by lo i s vrchní vrstvičkou palubky. Ale proč se tím trápit?? Jednak to esteticky vypadá dobře, jednak se to bude hodit i případnému dalímu majiteli a uetřil jsem mu dotaz do tohoto vlákna
C5 má velmi ikmo a velmi daleko přední sklo. Pokud někdo chce dodret, e nevigace nesmí být v poli, kterým řidič čučí na silnici, tak ji nemůe cucnout na sklo.Třeba pánům na západ a na jih od nás to opravdu vadí, v ČR to má proti předpisům i policejní prezident soudě podle otů ve zprávách.
Take jsem před dvěma lety lepil ploku na palubku a souhlas s DeFuckTo - normálně dodávané ploky navigaci 5" fakt trvale neudrí. Zkusil jsem pak i chempren (po odstranění jde srolovat prstem) a taky to nedrelo dlouho. Tak jsem na fakt vlítnul vteřinovým a drí u dva roky.
Nedělám si iluzi, e by to lo sundat. To by nebyl jen flek, to by lo i s vrchní vrstvičkou palubky. Ale proč se tím trápit?? Jednak to esteticky vypadá dobře, jednak se to bude hodit i případnému dalímu majiteli a uetřil jsem mu dotaz do tohoto vlákna :-)
|
|
28.09.2012 08:16 -
|
2508431
|
|
jumep
|
|
|
Davaj si pozor, napravo mas belly airbag, ten ked sa rozhodne strelit any ta nezastrelil prichiteny predmet
Davaj si pozor, napravo mas belly airbag, ten ked sa rozhodne strelit any ta nezastrelil prichiteny predmet
|
|
28.09.2012 11:36 -
|
2508467
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
vilous napsal(a): C5 má velmi ikmo a velmi daleko přední sklo. Pokud někdo chce dodret, e nevigace nesmí být v poli, kterým řidič čučí na silnici, tak ji nemůe cucnout na sklo.Třeba pánům na západ a na jih od nás to opravdu vadí, v ČR to má proti předpisům i policejní prezident soudě podle otů ve zprávách.
Nedělám si iluzi, e by to lo sundat. To by nebyl jen flek, to by lo i s vrchní vrstvičkou palubky. Ale proč se tím trápit?? Jednak to esteticky vypadá dobře, jednak se to bude hodit i případnému dalímu majiteli a uetřil jsem mu dotaz do tohoto vlákna
Já tam mám ploku Celly a drí fakt dobře. Sundat ji ani nebudu zkouet.
Já tam mám ploku Celly a drí fakt dobře. Sundat ji ani nebudu zkouet.
|
|
28.09.2012 12:43 -
|
2508474
|
|
DeFuckTo
|
|
|
.link. tohle mám a moc to nedrí.. Jak vypadá ta celly belly nebo jak?
Jinak jak jsem psal, mám to u tý kapličky, tam by to bag trefit u neměl a kameru mám v plánu za něj, take tu by vystřelil do skla..
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR-040/sh-adapter-samolepici-disk-na-palubni-desku-prumer-70mm-1512-70.html tohle mám a moc to nedrí.. Jak vypadá ta celly belly nebo jak? :-)
Jinak jak jsem psal, mám to u tý kapličky, tam by to bag trefit u neměl a kameru mám v plánu za něj, take tu by vystřelil do skla.. ;-)
|
|
28.09.2012 13:58 -
|
2508478
|
|
standacer
|
|
|
Celly disk 2 se to jmenuje:
.link.
V mé inzerci na prodej auta je vidět na 6. fotce - vlevo od kapličky.
Celly disk 2 se to jmenuje:
http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-celly-disk-2/?gclid=CKSy55uc2LICFUbMtAodrH8A-w
V mé inzerci na prodej auta je vidět na 6. fotce - vlevo od kapličky.
|
|
28.09.2012 14:26 -
|
2508482
|
|
DeFuckTo
|
|
|
No, to je to samý místo jako chci já, akorát já chci napravo.. A to ti tam drí jen na tý oboustrance? Čím jsi odmastil palubku? Díky..
No, to je to samý místo jako chci já, akorát já chci napravo.. ;-) A to ti tam drí jen na tý oboustrance? Čím jsi odmastil palubku? Díky.. ;-)
|
|
28.09.2012 14:42 -
|
2508485
|
|
standacer
|
|
|
Na tom bazmeku je nanesený lepidlo. Místo jsem utřel od prachu a nalepil. ádný odmaování se nekonalo .
Na tom bazmeku je nanesený lepidlo. Místo jsem utřel od prachu a nalepil. ádný odmaování se nekonalo :-)).
|
|
28.09.2012 15:32 -
|
2508493
|
|
DeFuckTo
|
|
|
No tak to je jádro problému - jaké lepidlo?
No tak to je jádro problému - jaké lepidlo? ;-)
|
|
28.09.2012 18:57 -
|
2508498
|
|
standacer
|
|
|
Vůbec netuím, co tam výrobce dal. Prostě kup disk, sundej ochrannou samolepku, přitlač na palubku a je hotovo.
Vůbec netuím, co tam výrobce dal. Prostě kup disk, sundej ochrannou samolepku, přitlač na palubku a je hotovo.
|
|
28.09.2012 19:05 -
|
2508500
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Zkusim, poznáme, jinak já odmastit musím, mám palubku oetřenou a např taková ta podloka na telefon jak lepí jako čert, tak na tom kloue jak na ledě...
Zkusim, poznáme, jinak já odmastit musím, mám palubku oetřenou a např taková ta podloka na telefon jak lepí jako čert, tak na tom kloue jak na ledě... :-)
|
|
| |
|
|