07.09.2012 11:26 -
zadní okno xantia break
|
2503770
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ahoj nemáte někdo zkuenost s výměnou zadního okna v 5 dveřích ?
Včera mi ho nějaký debil rozbil. Nic se neztratilo ale okno je ko. Volal jsem do Kelly a okno se slevou kterou můu tak to jsem zavrhl nebo mít stalo 5500. Sehnal jsem okno z vraku za 1000.Al mám problém e z vraku nela sundat ta lita okolo skla. Tak e mám sklo bez nové lity. Samotná se asi neprodává? Myslíte e nějak sundáme tu litu ktera mi zustala na aute? Do te xantie uz nechci investovat je to popelnice na jezdeni do prace ale igelit tam mit nemuzu.Dal bych tam misto listy klidne silikon ale u toho sterace je to velky kus...
Ahoj nemáte někdo zkuenost s výměnou zadního okna v 5 dveřích ?
Včera mi ho nějaký debil rozbil. Nic se neztratilo ale okno je ko. Volal jsem do Kelly a okno se slevou kterou můu tak to jsem zavrhl nebo mít stalo 5500. Sehnal jsem okno z vraku za 1000.Al mám problém e z vraku nela sundat ta lita okolo skla. Tak e mám sklo bez nové lity. Samotná se asi neprodává? Myslíte e nějak sundáme tu litu ktera mi zustala na aute? Do te xantie uz nechci investovat je to popelnice na jezdeni do prace ale igelit tam mit nemuzu.Dal bych tam misto listy klidne silikon ale u toho sterace je to velky kus...
|
|
07.09.2012 11:45 -
Re: zadní okno xantia break
|
2503774
|
|
tief
|
|
|
Ja to menil i s listou ... doted sem si myslel ze je nedilnou soucasti skla
Ja to menil i s listou ... doted sem si myslel ze je nedilnou soucasti skla :)
|
|
07.09.2012 12:38 -
Re: zadní okno xantia break
|
2503776
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To asi je součástí nového okna. Jene mám včera při demontáí nepodařilo jí zachránit. Teď mám sklo bez lity. Na mém autě jetě je- plná střepů. Tak nevím jak jí sundám. Nove okno za 5500 nechci obzvlátě kdy jsem včera absolvoval tu anabázi za 1000 plus 500 nafta nebylo to v Praze. nějak to musím zbastlit jak jsem psal u nechci moc investovat je to auto jen na práci a za 5000 by potřebovala jiné věci
To asi je součástí nového okna. Jene mám včera při demontáí nepodařilo jí zachránit. Teď mám sklo bez lity. Na mém autě jetě je- plná střepů. Tak nevím jak jí sundám. Nove okno za 5500 nechci obzvlátě kdy jsem včera absolvoval tu anabázi za 1000 plus 500 nafta nebylo to v Praze.:-( nějak to musím zbastlit jak jsem psal u nechci moc investovat je to auto jen na práci a za 5000 by potřebovala jiné věci:-(
|
|
| |