| | |
13.07.2012 16:22 -
Re: Nastartuje ale hned zhasne / C5 I 2.0 HDi
|
2491882
|
|
Pípa
|
Město: Leneice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Ahoj přátelé,
tak Citrón u drandí. Diag nakonec ukázala patný dodej paliva+závadu tepelného čidla+dajaké relé,co jsem u zapoměl jak se jmenuje. Výměna tepelného čidla+pročitění ventilu na palivovém čerpadle+výměna relé+diag+práce celkem za 3700,-kč. Pro fachmany, kteří znají narozdíl ode mě napíu co je na té vyměněné součástce(relé) Černá krabička se zelenými nápisy a spodkem s tímto - Nagares CEP/6-12 12V 96 399 125 80. Má to dole dva rouby na uchycení + vstup na elektriku placatý pětikolík. Děkuju Vám za rady a děkuju bohu, e to nebyl větí průser. Jetě jednou díky. Pípa
Ahoj přátelé,
tak Citrón u drandí. Diag nakonec ukázala patný dodej paliva+závadu tepelného čidla+dajaké relé,co jsem u zapoměl jak se jmenuje. Výměna tepelného čidla+pročitění ventilu na palivovém čerpadle+výměna relé+diag+práce celkem za 3700,-kč. Pro fachmany, kteří znají narozdíl ode mě napíu co je na té vyměněné součástce(relé) Černá krabička se zelenými nápisy a spodkem s tímto - Nagares CEP/6-12 12V 96 399 125 80. Má to dole dva rouby na uchycení + vstup na elektriku placatý pětikolík. Děkuju Vám za rady a děkuju bohu, e to nebyl větí průser. Jetě jednou díky. Pípa
|
|
13.07.2012 18:18 -
|
2491900
|
|
jumep
|
|
|
takze ten diagnostik neviem, pride mi ze moc prehlad nemal
- ten tlakovy regulator sa meni - ocakavaj ze to zblbne zasa
- rele - je rele zhavicov a na 99% mu nic nebolo, ale bolo treba vymenit zhavice
takze ten diagnostik neviem, pride mi ze moc prehlad nemal
- ten tlakovy regulator sa meni - ocakavaj ze to zblbne zasa
- rele - je rele zhavicov a na 99% mu nic nebolo, ale bolo treba vymenit zhavice
|
|
13.07.2012 18:27 -
|
2491902
|
|
Pípa
|
|
|
Člověče ty by jsi vechno měnil, připomíná mě mechanika z autorizáku. Kdy jsem dával minule cosi dohromady, říkal jsi to taky a má oprava samodomo na zahradě drí dodnes. Stál jsem tomu feákovi po boku a koukal. Jestlie jsem viděl, e v tom ventilu je bordel, tak to nejdřív vyčistím a pokud to klekne zas tak teprve vyměním. Nicméně věřím, e hovoří zo zkuenosti, take pokud se tvá předpověď naplní, poctivě to zde přiznám. Zatím jezdí jako fík, ujeto něco přes 500 km.
Člověče ty by jsi vechno měnil, připomíná mě mechanika z autorizáku. Kdy jsem dával minule cosi dohromady, říkal jsi to taky a má oprava samodomo na zahradě drí dodnes. Stál jsem tomu feákovi po boku a koukal. Jestlie jsem viděl, e v tom ventilu je bordel, tak to nejdřív vyčistím a pokud to klekne zas tak teprve vyměním. Nicméně věřím, e hovoří zo zkuenosti, take pokud se tvá předpověď naplní, poctivě to zde přiznám. Zatím jezdí jako fík, ujeto něco přes 500 km.
|
|
13.07.2012 18:30 -
|
2491910
|
|
jumep
|
|
|
hmm, tak si rob ako chces a nepytaj rady
ventil sa zoderie to co ste z toho dali dole bolo to co sa zodral .. ale ty vies
su veci ktore sa opravuju a daju opravit a su veci ktore nema vyznam takto robit ...
ps. hlavne ze ste vymenili rele ... ktore nebolo treba (1. da sa precistit, 2. problem je inde na 99,9% vzdy v zhavicoch, ktore si ta pockaju ...)
hmm, tak si rob ako chces a nepytaj rady
ventil sa zoderie to co ste z toho dali dole bolo to co sa zodral .. ale ty vies
su veci ktore sa opravuju a daju opravit a su veci ktore nema vyznam takto robit ...
ps. hlavne ze ste vymenili rele ... ktore nebolo treba (1. da sa precistit, 2. problem je inde na 99,9% vzdy v zhavicoch, ktore si ta pockaju ...)
|
|
13.07.2012 21:23 -
|
2491989
|
|
Pípa
|
|
|
Kluci moji zlatí, filtr je tam nový, na to jsem jako laik myslel, nicméně tím to fakt nebylo. A to relátko, je od pohledu v riti. Nicméně jak kolega napsal, hurá ono to jede. A pokud se nebudete zlobit, pro radu si přijdu znovu a aj po slovensky budem hovori, je-li to třeba. Jste má studna moudrosti a vím díky vám na co se ptát a kam koukat. Teda u auta...
Kluci moji zlatí, filtr je tam nový, na to jsem jako laik myslel, nicméně tím to fakt nebylo. A to relátko, je od pohledu v riti. Nicméně jak kolega napsal, hurá ono to jede. A pokud se nebudete zlobit, pro radu si přijdu znovu a aj po slovensky budem hovori, je-li to třeba. Jste má studna moudrosti a vím díky vám na co se ptát a kam koukat. Teda u auta...:-o
|
|
22.08.2012 14:28 -
|
2500711
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdravím, mám jeden malý problém, při prvním startování auto hned chcípne, nebo drí patně otáčky. Na podruhé jde normálně a bez problémů. Vyměnil jsem čidlo teploty vody a diagnostika nehlásí ádnou chybu. Poradíte někdo?? Díky Franta
Zdravím, mám jeden malý problém, při prvním startování auto hned chcípne, nebo drí patně otáčky. Na podruhé jde normálně a bez problémů. Vyměnil jsem čidlo teploty vody a diagnostika nehlásí ádnou chybu. Poradíte někdo??:-( Díky Franta
|
|
23.08.2012 10:44 -
|
2500897
|
|
forever67
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Já bych se zaměřil na svíčky a vyčistit klapku, to samé dělalo mladé na autí, poté se zjistilo, e má po 38000km vypálené svíčky a pěkně zahumusenou klapku, skoro jako v komínu .Po výměně svíček a vyčitění, auto startuje na 1 pokus (na diagnostice předtím také nebyla ádná chybová hláka)
Já bych se zaměřil na svíčky a vyčistit klapku, to samé dělalo mladé na autí, poté se zjistilo, e má po 38000km vypálené svíčky a pěkně zahumusenou klapku, skoro jako v komínu :-o.Po výměně svíček a vyčitění, auto startuje na 1 pokus (na diagnostice předtím také nebyla ádná chybová hláka)
|
|
24.08.2012 16:48 -
|
2501054
|
|
Hondzig
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Mel jsem stejny problem,diagnostika neukazala nic a nakonec to bylo spatne fungujici klapkou,zatim serizeno,vycisteno a krom maleho skubnuti tesne po nastartovani problem zmizel. Do budoucna klapka nova cca 4000-6000kc.
Mel jsem stejny problem,diagnostika neukazala nic a nakonec to bylo spatne fungujici klapkou,zatim serizeno,vycisteno a krom maleho skubnuti tesne po nastartovani problem zmizel. Do budoucna klapka nova cca 4000-6000kc. :palec
|
|
24.08.2012 18:08 -
|
2501061
|
|
Darja
|
|
|
pokud se neztrácí voda... a pumpa tlačí jak má, tak mě pomohla koupě nové klapky
pokud se neztrácí voda... a pumpa tlačí jak má, tak mě pomohla koupě nové klapky
|
|
| |
|
|