01.08.2012 14:11 -
Motor ztrácí výkon - C5 I 2.0 HDi
|
2496344
|
|
Pajdo 8
|
Město: Čierny Balog, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahojte borci,
Mam problem a neviem sa dalej hnut moja C5 nema Fap filter je to rok 2004 a motor ked nahle slapnem na pedal tak ako by vobec nereagoval a do kopca straca tah,no a ked mierne pridam a drzim len tak trocha nohu na plyne tak auto ide ako das a aj do kopca ide no len do vtedy pokial viacej nepridam,hadicky na podtlak som kontroloval taktiez sanie turba,vaha vzduchu ok.,diagnostika neukazala ziadnu chybu.Vie niekto poradit alebo mal uz nieco podobne.za info a radi vopred Dakujem
Ahojte borci,
Mam problem a neviem sa dalej hnut moja C5 nema Fap filter je to rok 2004 a motor ked nahle slapnem na pedal tak ako by vobec nereagoval a do kopca straca tah,no a ked mierne pridam a drzim len tak trocha nohu na plyne tak auto ide ako das a aj do kopca ide no len do vtedy pokial viacej nepridam,hadicky na podtlak som kontroloval taktiez sanie turba,vaha vzduchu ok.,diagnostika neukazala ziadnu chybu.Vie niekto poradit alebo mal uz nieco podobne.za info a radi vopred Dakujem :nevim
|
|
01.08.2012 15:23 -
Re: Motor ztrácí výkon - C5 I 2.0 HDi
|
2496354
|
|
Jeffrey
|
|
|
Moná blbost, ale co takhle zkouknout naftový a vzduchový filtr?
Moná blbost, ale co takhle zkouknout naftový a vzduchový filtr?
|
|
01.08.2012 15:28 -
|
2496355
|
|
.45acp
|
|
|
A neřeilo se tu u něco podobnýho?
Aby nás najk nemusel pořád napomínat!
A neřeilo se tu u něco podobnýho?
Aby nás najk nemusel pořád napomínat!
|
|
01.08.2012 18:04 -
|
2496380
|
|
jumep
|
|
|
mam dojem ze sa tu nieco podobne riesilo
kazdopadne ten diagnostik to nejako moc nevedel dobre pozret ...
mozu robit striky
nedostatocny vykon turba (podtlak)
egr
a xy veci ...
mam dojem ze sa tu nieco podobne riesilo
kazdopadne ten diagnostik to nejako moc nevedel dobre pozret ...
mozu robit striky
nedostatocny vykon turba (podtlak)
egr
a xy veci ...
|
|
01.08.2012 18:20 -
Re: C5 2.0 HDi 8OKw,motor ma niekedy tah a niekedy nie
|
2496381
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no určitě někde tady: stačilo heslo "netáhne" .link.
vak sa aj bojím maza, lebo vraj nemám rád Slovákov (mi jeden napsal) a preto ich maem,
no určitě někde tady: stačilo heslo "netáhne" http://www.c5club.cz/page/kod-40/search_string-net%E1hne/x-0/y-0#.UBlWVaCQPlE
vak sa aj bojím maza, lebo vraj nemám rád Slovákov (mi jeden napsal) a preto ich maem, --)
|
|
02.08.2012 13:12 -
|
2496490
|
|
Pajdo 8
|
Město: Čierny Balog, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
No neuveríte ale trocha som sa pohral s tým autom a vetko ete raz pokontroloval a hlavne čo som urobil tak som vyčistil váhu vzduchu napadlo ma ze tam bol pred tym znecisteny vzduchovy filter,tak som ju zlozil a vo vrenej vode vyumyval,bol som na skusobnej jazde a auto trha asfalt.super reakcia na plyn skratka ma opiera do sedacky.
No neuveríte ale trocha som sa pohral s tým autom a vetko ete raz pokontroloval a hlavne čo som urobil tak som vyčistil váhu vzduchu napadlo ma ze tam bol pred tym znecisteny vzduchovy filter,tak som ju zlozil a vo vrenej vode vyumyval,bol som na skusobnej jazde a auto trha asfalt.super reakcia na plyn skratka ma opiera do sedacky.:palec:palec
|
|
| |