29.06.2012 10:21 -
Ovládací tlačítko okna řidiče
|
2488740
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdravím vechny, nechá se koupit samostatně jen to jedno ovládací tlačítko na jednotlivá okna?? Mám ho na jedné straně vylomené a nějak nechce moooc pracovat??? Díky Franta
Zdravím vechny, nechá se koupit samostatně jen to jedno ovládací tlačítko na jednotlivá okna?? Mám ho na jedné straně vylomené a nějak nechce moooc pracovat??? Díky Franta:-)
|
|
29.06.2012 11:18 -
Re: Ovládací tlačítko okna řidiče
|
2488752
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jednotlivé tlačítko do panelu u řidiče ne. Celý panel je u Citrónů za cca 3,5 tisíce.
Ale mám pocit e u spolujezdce i vzadu je samotné tlačítko na okno shodné s těmi u řidiče a tenhle malý blok s jedním tlačítkem je za cca 850,- (jen by sis ho pak musel přehodit do panelu řidiče)
Anebo vrakovitě, tohle by mít mohli za rozumnou cenu (pokud to prodají samostatně), není to typický poruchový díl.
Jednotlivé tlačítko do panelu u řidiče ne. Celý panel je u Citrónů za cca 3,5 tisíce.
Ale mám pocit e u spolujezdce i vzadu je samotné tlačítko na okno shodné s těmi u řidiče a tenhle malý blok s jedním tlačítkem je za cca 850,- (jen by sis ho pak musel přehodit do panelu řidiče)
Anebo vrakovitě, tohle by mít mohli za rozumnou cenu (pokud to prodají samostatně), není to typický poruchový díl.
|
|
29.06.2012 11:45 -
|
2488754
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Ulomenou cast prilep sekundovym lepidlem a vnitrek tlacitka castecne vypln transparentnim lepidlem z tavne pistole at se prilepena cast neborti dovnitr. Opraveno bude temer hned s minimalnim nakladem a bude videt i podsviceni ...
Ulomenou cast prilep sekundovym lepidlem a vnitrek tlacitka castecne vypln transparentnim lepidlem z tavne pistole at se prilepena cast neborti dovnitr. Opraveno bude temer hned s minimalnim nakladem a bude videt i podsviceni ...
|
|
29.06.2012 17:16 -
|
2488800
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|