| | |
19.07.2010 15:26 -
Autoplachta
|
2350434
|
|
brano999
|
Město: Zlate Moravce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahojte, neviem ci ste tu to uz riesili ale potreboval by som kupit plachtu na moju C5 Tourer. Idem na dovolenku do Chorvatska a rad by som mal svoju cicu zakretu
Viete mi dat nejaky tip?
Diky
Ahojte, neviem ci ste tu to uz riesili ale potreboval by som kupit plachtu na moju C5 Tourer. Idem na dovolenku do Chorvatska a rad by som mal svoju cicu zakretu :-d
Viete mi dat nejaky tip?
Diky
|
|
19.07.2010 22:03 -
Re: Autoplachta
|
2350466
|
|
Darja
|
|
|
V autopotřebách se dají koupit univerzály, malé, střední a velké, je potřeba vybrat tu, co bude C5 sedět
.link.
V autopotřebách se dají koupit univerzály, malé, střední a velké, je potřeba vybrat tu, co bude C5 sedět :)
http://tuning.autodoplnky.cz/autostyle/autoplachty/smid-99/
|
|
20.07.2010 07:57 -
|
2350481
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
najk napsal(a): a čo keby si troku zagugloval
Jééééi, já vim, e mi zase asi někdo vynadá, ale co je na tom tak hroznýho se místo googlování na takovouto věc zaptat? Třeba tady má někdo nějakou dobrou/patnou zkuenost přímo se hodící tazateli, tak proč to nezkusit? Od toho to tady snad funguje a záleí jen na ochotě toho, kdo onu věc u má..Třeba i Tobě se u hodilo něco, na co u někdo odpověděl a Ty ses nemusel ptát znova nebo zdlouhavě gůglovat. Tohle můe bejt podobnej případ pro dalí zájemce o plachtu
Vím, e někdy je lepí pouít gůgla a neotravovat tady, ale tahle otázka mi tak mimo nepřijde..
a čo keby si troku zagugloval :-))))
Jééééi, já vim, e mi zase asi někdo vynadá, ale co je na tom tak hroznýho se místo googlování na takovouto věc zaptat? Třeba tady má někdo nějakou dobrou/patnou zkuenost přímo se hodící tazateli, tak proč to nezkusit? Od toho to tady snad funguje a záleí jen na ochotě toho, kdo onu věc u má..Třeba i Tobě se u hodilo něco, na co u někdo odpověděl a Ty ses nemusel ptát znova nebo zdlouhavě gůglovat. Tohle můe bejt podobnej případ pro dalí zájemce o plachtu;-)
Vím, e někdy je lepí pouít gůgla a neotravovat tady, ale tahle otázka mi tak mimo nepřijde..
|
|
20.07.2010 11:37 -
|
2350499
|
|
Darja
|
|
|
Třeba si pamatuju, e v tescu měli plachty a kamarád si to pochvaloval, e prej super
Nějak bych to moc nehrotila, pokud je to jen na tu dovolenou, pak to člověk u stejně ani nepouije.
Třeba si pamatuju, e v tescu měli plachty a kamarád si to pochvaloval, e prej super :)
Nějak bych to moc nehrotila, pokud je to jen na tu dovolenou, pak to člověk u stejně ani nepouije.
|
|
20.07.2010 15:15 -
|
2350528
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
najk napsal(a): a ty myslí, e Darja to nosí v hlavě???? taky hodila dotaz panu Guglovi
A ty myslí, e Darja je jediná, kdo můe odpovídat, respektive e stoprocentně není na fóru někdo, kdo má nějakou skuenost?? Odkazů na guglu jsou milióny, ale případná rada na konkrétní vyzkouený typ je asi lepí, nebo nééé???
To Darja-na ty plachty ala Tesco bacha-kamarád ji měl na dovolené (je jasné, e to nemusela být ta samá co měl Tvůj kámo) v Chorvatsku a při velkém horku, -jako panovalo před pár dny také v ČR- se mu na gumové těsnění )kolem oken atd..) připekla vnitřní starna plachty a lo to dost blbě dolů..Kdy byla nová, vypadalo to, e nic takového nehrozí
a ty myslí, e Darja to nosí v hlavě???? taky hodila dotaz panu Guglovi :-))))
A ty myslí, e Darja je jediná, kdo můe odpovídat, respektive e stoprocentně není na fóru někdo, kdo má nějakou skuenost?? Odkazů na guglu jsou milióny, ale případná rada na konkrétní vyzkouený typ je asi lepí, nebo nééé??? :-))))
To Darja-na ty plachty ala Tesco bacha-kamarád ji měl na dovolené (je jasné, e to nemusela být ta samá co měl Tvůj kámo) v Chorvatsku a při velkém horku, -jako panovalo před pár dny také v ČR- se mu na gumové těsnění )kolem oken atd..) připekla vnitřní starna plachty a lo to dost blbě dolů..Kdy byla nová, vypadalo to, e nic takového nehrozí :nevim
|
|
20.07.2010 15:46 -
|
2350533
|
|
Darja
|
|
|
Hehehehe, no pěkně do mě, pánové
Některé plachty mají samosebou na sobě napsané teplotní limity. pokud ho překročí, plachta můe znehodnotit auto. Pokud je na tesco plachtě napsáno 30°C, tak nebrat
Koukala jsem, e některé plachty mají max 70°C, to by na chorvatsko mohlo stačit
Hehehehe, no pěkně do mě, pánové :-))))
Některé plachty mají samosebou na sobě napsané teplotní limity. pokud ho překročí, plachta můe znehodnotit auto. Pokud je na tesco plachtě napsáno 30°C, tak nebrat :D
Koukala jsem, e některé plachty mají max 70°C, to by na chorvatsko mohlo stačit :)
|
|
20.07.2010 22:30 -
|
2350562
|
|
brano999
|
Město: Zlate Moravce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Tak vcera som videl v Tescu plachtu, ktora sa vola Car Cover velkost LARGE za nejakych cca 12,70 . Ale je maximalne na auto dlhe do 4,5m takze na moju cicu to asi nenatiahnem kedze ta je dlhaaaaaa asi 4,9m . Ale kupil som ju pre mojho kamarata, ktory ma starsiu oktavku a tiez ide s jeho rodinou s nami do Chorvatska. Zial inu velkost nemali. Co sa tyka toho na aku teplotu to je stavane, tak taky ziadny udaj tam nie je napisany.
Tak vcera som videl v Tescu plachtu, ktora sa vola Car Cover velkost LARGE za nejakych cca 12,70 . Ale je maximalne na auto dlhe do 4,5m takze na moju cicu to asi nenatiahnem kedze ta je dlhaaaaaa asi 4,9m :nevim . Ale kupil som ju pre mojho kamarata, ktory ma starsiu oktavku a tiez ide s jeho rodinou s nami do Chorvatska. Zial inu velkost nemali. Co sa tyka toho na aku teplotu to je stavane, tak taky ziadny udaj tam nie je napisany.
|
|
20.07.2010 22:32 -
|
2350563
|
|
jumep
|
|
|
ja som bol 2 tyzdne v BG, nasiel som strom a tam som stal a autu bolo dobre
asi by som sa tym nestresoval
ja som bol 2 tyzdne v BG, nasiel som strom a tam som stal a autu bolo dobre :)
asi by som sa tym nestresoval
|
|
21.07.2010 14:22 -
|
2350604
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Ak ti ide iba o toto , tak ja som to v Chorvátsku porieil obyčajnou mikrotenovou plachtou na malovanie bytu 5x4 m (cca 20 korun) , zaviazal som to o nárazníky a pri odchode som to hodil do kontajnera na smeti. Jednorazovka.
Ak ti ide iba o toto , tak ja som to v Chorvátsku porieil obyčajnou mikrotenovou plachtou na malovanie bytu 5x4 m (cca 20 korun) , zaviazal som to o nárazníky a pri odchode som to hodil do kontajnera na smeti. Jednorazovka.
|
|
30.09.2010 16:02 -
|
2357202
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Dnes mi přila autoplachta kterou jsem si objednal :.link.
Vzal jsem velikost : "Sedan-Sport, XL" na doporučení pána z obchodu a sedí jako ulitá
Měl jsem podobnou, ale mení. Dobrá je jak k moři tak na hory, jedna z nejpraktičtějích věcí na auto.
foto: .link.
.link.
Dnes mi přila autoplachta kterou jsem si objednal :http://www.plachty.as/cz/ochranne-plachty-na-auta/
Vzal jsem velikost : "Sedan-Sport, XL" na doporučení pána z obchodu a sedí jako ulitá :palec
Měl jsem podobnou, ale mení. Dobrá je jak k moři tak na hory, jedna z nejpraktičtějích věcí na auto. :palec
foto: http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/11183985_19646959774ca4951e01632.jpg
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/11183985_10239244354ca4950279b07.jpg
|
|
30.09.2010 18:27 -
|
2357229
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Bral jsem proti ptakancum a borovicim v Chorvatsku od "plachet" toto:
Ochranná plachta na auto, typ MPV-OffRoad - Rozměr (L) d x x v: 457
x 186 x 145 cm
Cena za kus: 692 Kč (Bez DPH: 576.67 Kč) a sedi na c5kombi
Jednorazovka jde pouzit, ale kdyz chces obcas nekam zajet, je s ni pakarna.
Bral jsem proti ptakancum a borovicim v Chorvatsku od "plachet" toto:
Ochranná plachta na auto, typ MPV-OffRoad - Rozměr (L) d x x v: 457
x 186 x 145 cm
Cena za kus: 692 Kč (Bez DPH: 576.67 Kč) a sedi na c5kombi
Jednorazovka jde pouzit, ale kdyz chces obcas nekam zajet, je s ni pakarna.
|
|
30.09.2010 19:16 -
|
2357238
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Taky jsem o ní uvaoval, ale měl jsem obavu aby nebyla a na zem.
Jinak natahování plachty ve dvou tak 15 vteřin.
Taky jsem o ní uvaoval, ale měl jsem obavu aby nebyla a na zem.
Jinak natahování plachty ve dvou tak 15 vteřin. :palec
|
|
30.09.2010 19:27 -
|
2357239
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Na C5-I/II uplne v pohode, naopak kdyz prisel "Vichr z hor" sla zavleknout pod podbehy u prednich kol a tim zajistit. Obcas tam nekdo honil "podfouklou" plachtu... U C5-III bych u se teto velikosti asi bal
Na C5-I/II uplne v pohode, naopak kdyz prisel "Vichr z hor" sla zavleknout pod podbehy u prednich kol a tim zajistit. Obcas tam nekdo honil "podfouklou" plachtu... :-)))) U C5-III bych u se teto velikosti asi bal :-((((
|
|
20.06.2012 11:39 -
|
2485822
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|