20.05.2012 22:19 -
Re: Divný zvuk při zvedání auta
|
2479683
|
|
DrMarvin
|
|
|
Díkes...Včera jsem dělal ramena a viml jsem si e jsou obě prasklé,málo ale jsou....pod autrem louičky nebyly ádný...LDS mi chybý asi cca 0,8-1 litr...nějak tak...chtěl bych celý LDS vyměnit...jen najít tu hadičku co rozpojit:=)
Díkes chalani:=)
Díkes...Včera jsem dělal ramena a viml jsem si e jsou obě prasklé,málo ale jsou....pod autrem louičky nebyly ádný...LDS mi chybý asi cca 0,8-1 litr...nějak tak...chtěl bych celý LDS vyměnit...jen najít tu hadičku co rozpojit:=)
Díkes chalani:=)
|
|
17.06.2012 22:06 -
Re: Divný zvuk při zvedání auta
|
2484791
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
jruze napsal(a): Vytáhni tu trubičku z nápravnice-strč ji do nějaké nádobky a zmáčkni manetu rukou (na obou sttranách a bude moudřejí) - seeĄsi odmaovák nastříkej otvorem do nápravnice a odmasti ve od LDS a potom projet a sledovat.(v kadé manetě je LDS)
Tak jsem vyměnil kapalinu, nápravu očistil a sledoval. Z hadiček manet kupodivu nic neteče. Ve je teď suché, nikde ani kapka. Jediné s čím jsem hýbal byl odvzduňovák, tak moná netěsnil. Taky to mohla být nafta,která mi tekla z filtru, ale to se mi nezdá, e by se dostala kolem havého výfuku přesně na to místo. . To u je jedno hlavně, e u to neteče. Díky za tip s hadičkou manety, zase jsem o něco chytřejí.
Tak jsem vyměnil kapalinu, nápravu očistil a sledoval. Z hadiček manet kupodivu nic neteče. Ve je teď suché, nikde ani kapka. Jediné s čím jsem hýbal byl odvzduňovák, tak moná netěsnil. Taky to mohla být nafta,která mi tekla z filtru, ale to se mi nezdá, e by se dostala kolem havého výfuku přesně na to místo. :-d . To u je jedno hlavně, e u to neteče. Díky za tip s hadičkou manety, zase jsem o něco chytřejí. ;-)
|
|
| |