14.06.2012 13:12 -
Kde sehnat ND na klimatizaci - hadice
|
2484041
|
|
forever67
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím kolegové,
mám problém s tlakovými hadicemi na klima, dnes mi chladař zjistil poréznost u dvou hadic (později upřesním, jetě je nemám u sebe), hledal jsem kontakt na prodejce druhovýroby, ale zatím nenael, jedině kde to umí prý spravit je autoservis Hloubětín u Prahy, ale jsem z Plzně, tak to se mi nevyplatí.....Nemáte nějaký osvědčený tip na "odborníky" v mém okolí?
Díky vem za radu!
Zdravím kolegové,
mám problém s tlakovými hadicemi na klima, dnes mi chladař zjistil poréznost u dvou hadic (později upřesním, jetě je nemám u sebe), hledal jsem kontakt na prodejce druhovýroby, ale zatím nenael, jedině kde to umí prý spravit je autoservis Hloubětín u Prahy, ale jsem z Plzně, tak to se mi nevyplatí.....Nemáte nějaký osvědčený tip na "odborníky" v mém okolí?
Díky vem za radu!
|
|
14.06.2012 21:02 -
Re: Kde sehnat ND na klimatizaci - hadice
|
2484148
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
A co se s nima domluvit,to poslat a zpátky na dobírku. Jinak co jsem tak googloval,tak snad kadým druhým větím okresní městě je oprava hadic od klimy. Je to jen odříznutí hadice a ty starý koncovky nalisujou na nový. nic závratnýho to není.
A co se s nima domluvit,to poslat a zpátky na dobírku. Jinak co jsem tak googloval,tak snad kadým druhým větím okresní městě je oprava hadic od klimy. Je to jen odříznutí hadice a ty starý koncovky nalisujou na nový. nic závratnýho to není.
|
|
14.06.2012 21:58 -
Re: Kde sehnat ND na klimatizaci - hadice
|
2484166
|
|
jardas
|
|
|
zkus se zeptat tady .link. tady mi dělali hadice na servo a v práci tam jezdim nechat dělat hadice na hydrauliku
zkus se zeptat tady http://www.firmy.cz/detail/684583-hansa-flex-plzen.html?source=fhint tady mi dělali hadice na servo a v práci tam jezdim nechat dělat hadice na hydrauliku
|
|
| |