| | |
09.06.2012 07:49 -
Zavření oken při deti - nastavení - C5II
|
2483067
|
|
bubakkaja
|
|
|
Na mojí c5 II se mi automaticky nezavřou okna kdy prí první c5 to dělala automaticky.Je to někde k nastavení v Bsi.Já to toti nenael.Jen tam je deový senzor ale nejde u něho konfigurace.Nebo to má dělat automaticky?
Na mojí c5 II se mi automaticky nezavřou okna kdy prí první c5 to dělala automaticky.Je to někde k nastavení v Bsi.Já to toti nenael.Jen tam je deový senzor ale nejde u něho konfigurace.Nebo to má dělat automaticky?
|
|
09.06.2012 11:48 -
Re: Zavření oken při deti - nastavení - C5II
|
2483080
|
|
bubakkaja
|
|
|
Tak to je super rada.Dobré forum kde kadý rád poradí to je krása.
Tak to je super rada.Dobré forum kde kadý rád poradí to je krása.:-d
|
|
09.06.2012 12:28 -
|
2483083
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já myslim, e poradil dost.. Kdy mě diagnostikoval známý v citrouovi, tak jsem to tam sám viděl, ikdy jsme hledali uplně něco jiného..
Já myslim, e poradil dost.. :-) Kdy mě diagnostikoval známý v citrouovi, tak jsem to tam sám viděl, ikdy jsme hledali uplně něco jiného.. ;-)
|
|
09.06.2012 13:52 -
|
2483087
|
|
DrMarvin
|
|
|
a ten senzor ti zavírá vdchny okna automaticky sám? mne to zavře jedině kdyz mam zaplý stěrače na automat....a musim jet..jinak to nedela nic:=)
a ten senzor ti zavírá vdchny okna automaticky sám? mne to zavře jedině kdyz mam zaplý stěrače na automat....a musim jet..jinak to nedela nic:=)
|
|
09.06.2012 13:54 -
|
2483088
|
|
bubakkaja
|
|
|
Samozrejme ze musim jet,mam zaple automaticke stirani a sterace kmitaji nepretrzite.
Samozrejme ze musim jet,mam zaple automaticke stirani a sterace kmitaji nepretrzite.
|
|
09.06.2012 13:56 -
|
2483090
|
|
DrMarvin
|
|
|
tak to ten senzor ma vyznam jako bejk teda:=)to by chtel clovek asi moc aby se mu zavreli okinka sami pri desti:=)
tak to ten senzor ma vyznam jako bejk teda:=)to by chtel clovek asi moc aby se mu zavreli okinka sami pri desti:=)
|
|
09.06.2012 13:59 -
|
2483091
|
|
bubakkaja
|
|
|
To jsem ted nepochopil.Ony se maji samy zavrit.
To jsem ted nepochopil.Ony se maji samy zavrit.
|
|
09.06.2012 14:22 -
|
2483093
|
|
DrMarvin
|
|
|
bubakkaja napsal(a): To jsem ted nepochopil.Ony se maji samy zavrit.
tak ty uz nevis co pises:=) na to jsem se prave ptal jestli se maji sami zavrit i bez zapnute klicku a se zamcenym autem.
tak ty uz nevis co pises:=) na to jsem se prave ptal jestli se maji sami zavrit i bez zapnute klicku a se zamcenym autem.
|
|
09.06.2012 14:48 -
|
2483095
|
|
jruze
|
|
|
Tak jetě jednou - lze aktivovat-deaktivovat funkce automatického zavírání včetně citlivosti senzoru automatického stírání (tuím 1.a 9.).Bohuel nemám v hlavě kde přesně to je a jedno auto mám v jiních čechách a druhé v severních - auta na servis mi vechny v pátek odjely take a se mi vrátí alespoň jedno vlastní(navečer) tak se podívám kde to je.
Tak jetě jednou - lze aktivovat-deaktivovat funkce automatického zavírání včetně citlivosti senzoru automatického stírání (tuím 1.a 9.).Bohuel nemám v hlavě kde přesně to je a jedno auto mám v jiních čechách a druhé v severních - auta na servis mi vechny v pátek odjely take a se mi vrátí alespoň jedno vlastní(navečer) tak se podívám kde to je.;-)
|
|
09.06.2012 21:44 -
|
2483140
|
|
jumep
|
|
|
pri facelifte neviem kde to je, zaklad je ze tu nikto tieto veci zas nerozlisil
C5 1 so starou BSI (do 2003) - ma len jeden strom s nastaveniami, tam to najdes lahko
C5 1 s novou BSJ (2003-2004) - ma len jeden strom s nastaveniami, ale da sa tam v nom okrem tohoto najst aj nastavenie citlivosti snimaca atd.
C5 2 - tu si to teraz nevybavujem kde to je ... ale nastavenie citlivosti v strome BSI nie je, ale je DOWNLOADingu, tj. preprogramovani (upgradovani. flashovani) moznost kalibracie, ako to funguje neviem, zrejme potrebuje pristup do DB citroenu, tj. origo diagnostiku
a do garaze to teraz hladat uz nejdem
pri facelifte neviem kde to je, zaklad je ze tu nikto tieto veci zas nerozlisil
C5 1 so starou BSI (do 2003) - ma len jeden strom s nastaveniami, tam to najdes lahko
C5 1 s novou BSJ (2003-2004) - ma len jeden strom s nastaveniami, ale da sa tam v nom okrem tohoto najst aj nastavenie citlivosti snimaca atd.
C5 2 - tu si to teraz nevybavujem kde to je ... ale nastavenie citlivosti v strome BSI nie je, ale je DOWNLOADingu, tj. preprogramovani (upgradovani. flashovani) moznost kalibracie, ako to funguje neviem, zrejme potrebuje pristup do DB citroenu, tj. origo diagnostiku
|
|
09.06.2012 21:51 -
|
2483143
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
pánové vy tam nahoře jestli mínite tímto způsobem prasit vláklno a vylévat si zde své mindráky tak vas smáznu natotata, jestli máte potřebu tak si zajedte mykou na chat a tam se můete vyřádit do syta, chapito????? Tento web se vyznačuje docela velkou aktivitou a tím, e se vlákna neproměňují v chat a přítě bez vyzvání
pánové vy tam nahoře jestli mínite tímto způsobem prasit vláklno a vylévat si zde své mindráky tak vas smáznu natotata, jestli máte potřebu tak si zajedte mykou na chat a tam se můete vyřádit do syta, chapito????? Tento web se vyznačuje docela velkou aktivitou a tím, e se vlákna neproměňují v chat ;-) a přítě bez vyzvání
|
|
10.06.2012 02:59 -
|
2483181
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): pri facelifte neviem kde to je, zaklad je ze tu nikto tieto veci zas nerozlisil
No C5II u nemá nastavení citlivosti - jen se dá vypnout-zapnout zavírání,ale zřejmě se jedná o biturbo a to můe být zase jinak (u mi odjelo a dalí přijede a asi za týden).
No C5II u nemá nastavení citlivosti - jen se dá vypnout-zapnout zavírání,ale zřejmě se jedná o biturbo a to můe být zase jinak (u mi odjelo a dalí přijede a asi za týden).
|
|
12.06.2012 18:07 -
|
2483633
|
|
bubakkaja
|
|
|
Dneska jsem to hledal a zase nenasel v Bsi to neni a v snimac deste neni moznost konfigurace.
Dneska jsem to hledal a zase nenasel v Bsi to neni a v snimac deste neni moznost konfigurace.
|
|
12.06.2012 21:26 -
|
2483679
|
|
jumep
|
|
|