| | |
09.03.2009 22:50 -
Spotřeba auta v profilu
|
520693
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
lo by udělat zobrazení spotřeby ze stránek .link. jako to funguje v poradně Xantiaclub?
lo by udělat zobrazení spotřeby ze stránek http://www.spritmonitor.de jako to funguje v poradně Xantiaclub?
|
|
09.03.2009 23:50 -
Re: Spotřeba auta v profilu
|
520696
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
C5club ma vlastni system vypoctu spotreby a vedeni deniku. Mame v planu vystup z tohoto deniku zobrazovat v profilu, v tuto chvili je jiz mozne zverejnit vlastni denik vozidla (opravy a udrzbu).
C5club ma vlastni system vypoctu spotreby a vedeni deniku. Mame v planu vystup z tohoto deniku zobrazovat v profilu, v tuto chvili je jiz mozne zverejnit vlastni denik vozidla (opravy a udrzbu).
|
|
25.11.2009 21:04 -
|
1428555
|
|
Veselajnen
|
Město: Hodonín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Uznavam ze denik vozidla je dobra vec, ale ma to jednu chybku. A tou je výpočet spotřeby. System zahrnuje do spotřeby natankovaný benzín, jako projeděný, co docela zkresluje údaje. Tím pádem se to ve redukuje jen na záznamník, kdy kolik a za kolik.....nebo jsem tam něco nepostřehl? Dá se to nějak zmenit?
Uznavam ze denik vozidla je dobra vec, ale ma to jednu chybku. A tou je výpočet spotřeby. System zahrnuje do spotřeby natankovaný benzín, jako projeděný, co docela zkresluje údaje. Tím pádem se to ve redukuje jen na záznamník, kdy kolik a za kolik.....nebo jsem tam něco nepostřehl? Dá se to nějak zmenit?
|
|
25.11.2009 21:11 -
|
1428556
|
|
tief
|
|
|
Aby to fungovalo co najpresnejsie je idealne vzdy tankovat doplna. Pri druhom tankovani resp. druhom zazname to uz bude ukazovat spotrebu spravne. Prvy zaznam je len referencny, pouziva sa ako pociatocny stav.
Aby to fungovalo co najpresnejsie je idealne vzdy tankovat doplna. Pri druhom tankovani resp. druhom zazname to uz bude ukazovat spotrebu spravne. Prvy zaznam je len referencny, pouziva sa ako pociatocny stav.
|
|
25.11.2009 21:22 -
|
1428557
|
|
Veselajnen
|
|
|
Jo, ted jsem na to koukal.......Ale co zustane na vzdy nespravne, je udaj o tom, kolik stoji 1 km.coz se da pak dopocitat, ale...chybicka se vloudila...
Jo, ted jsem na to koukal.......Ale co zustane na vzdy nespravne, je udaj o tom, kolik stoji 1 km.coz se da pak dopocitat, ale...chybicka se vloudila...
|
|
25.11.2009 21:25 -
|
1428558
|
|
tief
|
|
|
Noo, nemalo by, ked tak to opravime
Noo, nemalo by, ked tak to opravime :)
|
|
25.11.2009 21:49 -
|
1428559
|
|
Veselajnen
|
|
|
To by bylo gut....
To by bylo gut....:-)
|
|
26.11.2009 14:49 -
|
1428609
|
|
tief
|
|
|
Tak vypocet ceny za 1km je opraveny.
Taktiez do dennika pribudla moznost zadavat servisne intervaly - zatial este nefunguje upozornenie na bliziaci sa interval ale coskoro bude aj to hotove.
Moznost zadavat viac aut je uz tiez takmer hotova.
Tak vypocet ceny za 1km je opraveny.
Taktiez do dennika pribudla moznost zadavat servisne intervaly - zatial este nefunguje upozornenie na bliziaci sa interval ale coskoro bude aj to hotove.
Moznost zadavat viac aut je uz tiez takmer hotova.
|
|
06.04.2012 20:39 -
|
2466704
|
|
Jarda2001
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj citroeňáci,
jsem tu nový, auto mám nový, jsem začínající řidič, take jsem si chtěl hlídat spotřebu, ale zdá se mi, e ve výpočtech je stále chyba (tohle vlákno jsem pročetl). Mohl bych to s někým probrat (po ICQ, telefon), tak aby to bylo správně, nebo abych tomu líp porozumněl?
Přikládám tabulku s údaji o tankování/km/litrů. Počáteční stav km je dopočítaný tak, aby seděl počet km (296km) na objem litrů při prvním tankování (13,12l). Nechci toti, aby se mi do celkem projetých litrů započítávalo poslední tankování (dnes 6.4.).
Jak se programuje PHP nevím, ale před pár lety jsem programoval CAD systém, překladače a různý jiný prográmky, tak si myslím e by jsme to mohli nějak společnými silami vyladit.
Ahoj citroeňáci,
jsem tu nový, auto mám nový, jsem začínající řidič, take jsem si chtěl hlídat spotřebu, ale zdá se mi, e ve výpočtech je stále chyba (tohle vlákno jsem pročetl). Mohl bych to s někým probrat (po ICQ, telefon), tak aby to bylo správně, nebo abych tomu líp porozumněl?
Přikládám tabulku s údaji o tankování/km/litrů. Počáteční stav km je dopočítaný tak, aby seděl počet km (296km) na objem litrů při prvním tankování (13,12l). Nechci toti, aby se mi do celkem projetých litrů započítávalo poslední tankování (dnes 6.4.).
Jak se programuje PHP nevím, ale před pár lety jsem programoval CAD systém, překladače a různý jiný prográmky, tak si myslím e by jsme to mohli nějak společnými silami vyladit.
Přílohy: spotreba.png ( 15499b ) - info o tankování |
|
04.06.2012 12:46 -
|
2482292
|
|
Jarda2001
|
|
|
Po dvou měsících jsem tu znovu - celkem hezký datumy, kdy porovnáte můj poslední příspěvek
V Excelu si vedu spotřebu a troufám si napsat e mám vzorce i podmínky na začátku měření dobře zvolené. Takhle nějak bych chtěl, aby to fungovalo tady na fóru.. Proč vznikl rozdíl ve spotřebě o 0,4 l/100km?
Podívejte se na přiloený obrázek.
Po dvou měsících jsem tu znovu - celkem hezký datumy, kdy porovnáte můj poslední příspěvek :-)
V Excelu si vedu spotřebu a troufám si napsat e mám vzorce i podmínky na začátku měření dobře zvolené. Takhle nějak bych chtěl, aby to fungovalo tady na fóru.. Proč vznikl rozdíl ve spotřebě o 0,4 l/100km?
Podívejte se na přiloený obrázek.
Přílohy: spotreba.png ( 211262b ) - |
|
04.06.2012 14:10 -
|
2482313
|
|
Jarda2001
|
|
|
Tak já se zatím spí učím jezdit a chci jezdit etrně. Navíc jsem chudý student take i spotřeba je pro mne důleitá. Pokud najedu za rok 12tisic km, tak při rozdílné spotřebě 1l/100km uetřím/prodělám při ceně nafty 37,-/l přiblině 4.440,- co jsou skoro 3 zimáky.
Co z toho plyne? Jezdit efektivně se vyplatí i pro rozdíl ve spotřebě 0,3l. A kdo by nechtěl mít 3 pneu "zadarmo"?
Tak já se zatím spí učím jezdit a chci jezdit etrně. Navíc jsem chudý student :) take i spotřeba je pro mne důleitá. Pokud najedu za rok 12tisic km, tak při rozdílné spotřebě 1l/100km uetřím/prodělám při ceně nafty 37,-/l přiblině 4.440,- co jsou skoro 3 zimáky.
Co z toho plyne? Jezdit efektivně se vyplatí i pro rozdíl ve spotřebě 0,3l. A kdo by nechtěl mít 3 pneu "zadarmo"? :-)
|
|
05.06.2012 10:54 -
|
2482486
|
|
tief
|
|
|
Jak bude chvilka casu tak se na tu spotrebu podivam ...
Jak bude chvilka casu tak se na tu spotrebu podivam ...
|
|
05.06.2012 11:09 -
|
2482490
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Tak vďaka za monos pouitia spritmonitoru, som si to vimol a teraz, keď sa tu riei spotreba
Tak vďaka za monos pouitia spritmonitoru, som si to vimol a teraz, keď sa tu riei spotreba :-))))
|
|
| |
|
|