03.03.2012 15:57 -
Spojler 5-tých dveří - demontá
|
2455632
|
|
Adeon11
|
|
|
Ahojte,neviete niekto ci sa da samostatne odmontovat horny diel zadneho spojlera na piatych dverach breaku...potrebujem sa dostat k tryske zadneho ostrekovaca, voda tecie vsade okolo len nie cez trysku ...dakujem vopred za rady
Ahojte,neviete niekto ci sa da samostatne odmontovat horny diel zadneho spojlera na piatych dverach breaku...potrebujem sa dostat k tryske zadneho ostrekovaca, voda tecie vsade okolo len nie cez trysku :nevim...dakujem vopred za rady;-)
|
|
03.03.2012 16:16 -
Re: Spojler 5-tých dveří - demontá
|
2455643
|
|
jruze
|
|
|
Ano dá je na tuím na 2. roubech
Ano dá je na tuím na 2. roubech
Přílohy: zední dveře break.jpg ( 128549b ) - |
|
03.03.2012 16:46 -
|
2455653
|
|
Adeon11
|
|
|
dikes,no tryska je zrejme v poriadku,podarilo sa mi ju vylupnut von, ona je sucastou hadicky???motorcek mam novy a robi tak akurat penu...takze asi bude niekde hadicka seknuta...ako odmontujem madla nad hlavou spolujazdca a zadneho pasaziera?treba dat dole stropny tapacir?
dikes,no tryska je zrejme v poriadku,podarilo sa mi ju vylupnut von, ona je sucastou hadicky???motorcek mam novy a robi tak akurat penu...takze asi bude niekde hadicka seknuta...ako odmontujem madla nad hlavou spolujazdca a zadneho pasaziera?treba dat dole stropny tapacir?
|
|
03.03.2012 17:56 -
|
2455704
|
|
Adeon11
|
|
|
dikes, tie krytky toho madla staci vylupnut?sorry za debilne dotazy,nikdy som sa v aute nerypal...
dikes, tie krytky toho madla staci vylupnut?sorry za debilne dotazy,nikdy som sa v aute nerypal...
|
|
04.03.2012 00:12 -
|
2455808
|
|
jumep
|
|
|
ano, su tam len nacvaknute a potom su pod nimi srobky
ano, su tam len nacvaknute a potom su pod nimi srobky
|
|
04.05.2012 15:21 -
|
2474819
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Adeon11 napsal(a): dikes, tie krytky toho madla staci vylupnut?sorry za debilne dotazy,nikdy som sa v aute nerypal... jak písl jumep-nacvaklé,za nima 2x.roubek,1x.roubek za malým krytem v misce kliky,1x.roubek z boku dveří,a asi 3x.roubek za reprákem,zbytek trny(a raděj si kup dopředu náhradní trny)
dikes, tie krytky toho madla staci vylupnut?sorry za debilne dotazy,nikdy som sa v aute nerypal... jak písl jumep-nacvaklé,za nima 2x.roubek,1x.roubek za malým krytem v misce kliky,1x.roubek z boku dveří,a asi 3x.roubek za reprákem,zbytek trny(a raděj si kup dopředu náhradní trny)
|
|
| |