| | |
12.04.2012 00:22 -
Re: Letička Lidl
|
2469398
|
|
jruze
|
|
|
Ono je to jedno - má to stejnou záruku,moná horí kvalitu a parametr.Levný to je proto e to přeskočí nějaký velkosklad a bývá to větinou nějaký doprodej,leák nebo něco podobného.Tak proč za stejné dávat dvakrát tolik a to mluvím o tom e jsem některé věci pouíval denně a párkrát odeli po reklamaci mi dali novej kus - neřeily opravu jako u značkového.
Ono je to jedno - má to stejnou záruku,moná horí kvalitu a parametr.Levný to je proto e to přeskočí nějaký velkosklad a bývá to větinou nějaký doprodej,leák nebo něco podobného.Tak proč za stejné dávat dvakrát tolik a to mluvím o tom e jsem některé věci pouíval denně a párkrát odeli po reklamaci mi dali novej kus - neřeily opravu jako u značkového.
|
|
12.04.2012 08:46 -
|
2469402
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Pravdu díte Jumepe i Jarouku. Já jen říkám, e k takovému nákupu je třeba přistupovat u od počátku bez iluzí a být pak často mile překvapen kvalitou a naopak se nezhroutit při zjitění, e letička neletí a s klidem angličana ji pouít jako navíječ vlasců.
Pravdu díte Jumepe i Jarouku;-). Já jen říkám, e k takovému nákupu je třeba přistupovat u od počátku bez iluzí a být pak často mile překvapen kvalitou a naopak se nezhroutit při zjitění, e letička neletí a s klidem angličana ji pouít jako navíječ vlasců:-p.
|
|
12.04.2012 11:42 -
|
2469406
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
No tak jste mě překecali, dnes jsem si jí koupil. Jinak v Lidlu nakupuju často a s kvalitou za málo peněz jsem spokojen.
No tak jste mě překecali, dnes jsem si jí koupil. Jinak v Lidlu nakupuju často a s kvalitou za málo peněz jsem spokojen. :-)
|
|
12.04.2012 12:39 -
|
2469412
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
já taky nemůu říct nějaké patné slovo-je třeba si uvědomit e je to nářadí "HOBBY" nikoliv "PROFI" take tady bude ten rozdíl největí ale pro běného spotřebitele je to za málo peněz hoOodně muziky!!!a pokud i servisman jako je jumep si to pochválil a byl překvapen výkonem nářadí ala LIDL=co dodat.p.s.mě mrzí e mi utekl momenák
já taky nemůu říct nějaké patné slovo-je třeba si uvědomit e je to nářadí "HOBBY" nikoliv "PROFI" take tady bude ten rozdíl největí ale pro běného spotřebitele je to za málo peněz hoOodně muziky!!!a pokud i servisman jako je jumep si to pochválil a byl překvapen výkonem nářadí ala LIDL=co dodat.p.s.mě mrzí e mi utekl momenák
|
|
12.04.2012 13:47 -
|
2469416
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
No jo no... zmgořili ste mě... dneska se pro ten zázrak stavim taky... tento typ letičky jetě v dílně nemám a děsně po něm touim. Pes u má nějaký zalý chlupy, tak mam apoň objekt na pokusy.
No jo no... zmgořili ste mě... dneska se pro ten zázrak stavim taky... :-) tento typ letičky jetě v dílně nemám a děsně po něm touim. Pes u má nějaký zalý chlupy, tak mam apoň objekt na pokusy. :-)
|
|
12.04.2012 16:39 -
|
2469419
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
No já osobně jsem pouil letičku od AL a nemůu si ji vynachválit. Auto vyletěně jako sfíň.
No já osobně jsem pouil letičku od AL a nemůu si ji vynachválit. Auto vyletěně jako sfíň. :-)
|
|
12.04.2012 18:03 -
|
2469422
|
|
jruze
|
|
|
No letičku moc nepotřebuji- kdy se auto moc umae tak ho vyměním,ale objevil jsem tam spoustu sprejíčků tak jsem vzal na zkouku
No letičku moc nepotřebuji- kdy se auto moc umae tak ho vyměním,ale objevil jsem tam spoustu sprejíčků tak jsem vzal na zkouku ;-)
|
|
12.04.2012 20:48 -
|
2469441
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
kluci on toti není vůbec problém s tou letičkou jakoto strojem, ale s tím kotoučem na letění - lépe řečeno s materiálem, jestli někdo chce, tak nechám třeba za 300,- a dovezu na sraz - nová v krabici
kluci on toti není vůbec problém s tou letičkou jakoto strojem, ale s tím kotoučem na letění - lépe řečeno s materiálem, jestli někdo chce, tak nechám třeba za 300,- a dovezu na sraz - nová v krabici ;-)
|
|
13.04.2012 08:26 -
|
2469481
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
V ádném případě nechci odrazovat od "dobrého kaufu", ale ty návleky z froté jsou docela brutus, zejména na nové "ekologické" laky, které se odírají velmi snadno. Mohlo by to udělat medvědí slubu.
V ádném případě nechci odrazovat od "dobrého kaufu", ale ty návleky z froté jsou docela brutus, zejména na nové "ekologické" laky, které se odírají velmi snadno. Mohlo by to udělat medvědí slubu. ;-)
|
|
13.04.2012 08:53 -
|
2469483
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ja si koupil lesticku asi predloni, nasadil navlek, ten se pri prvnim kontaktu s karoserii vyzul, pak znova, tak jsem hodil lesticku do kouta a stoji tam dodnes
Ja si koupil lesticku asi predloni, nasadil navlek, ten se pri prvnim kontaktu s karoserii vyzul, pak znova, tak jsem hodil lesticku do kouta a stoji tam dodnes
|
|
| |
|
|