| | |
06.09.2010 13:59 -
Re: Koupe C5 v Autokucera Klimkovice
|
2354997
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
:-))
|
|
06.09.2010 16:01 -
|
2355006
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
autodiag napsal(a): ale to vis ze jde...jen by se nekomu (PaCH) muselo chtit
dit je to uplne jednoduche..o ty km by az tak neslo kdyby tp nebyla 1.6 a taky kdyby ta zaruka byla
Bohuel u nás úprava stavu km není ani závadou ani trestním činem či přestupkem a pokud auto s touto úpravou prodávám a ve smlouvě nebo inzerci udám, e stav km na ukazateli je .... , tak se ničeho nedopoutím. Nesmím pouze udat , e vozidlo má najeto .... pak klamu. U se to probíralo hodně a vude a bohuel to tak je, mohu k tomu dodat i právní rozbor. Počítadlo km není nic nedotknutelného, pouze díl pro orientaci , mohu to obhájit, e jsem si koupil vůz a stav si nechal vynulovat (otázka proč bych to dělal je něco jiného) a tak se tím mohu ometat jak chci a nikdo mi nedokáe úmysl, pokud mě vyloeně nenachytá na vestkách kdy tvrdím, e vozidlo má najeto o 100tis méně, dá se to prokázat, vím o tom a úmyslně jsem to zatajil ... pak je to podvod, jinak ani buřt. Dokud to nebude trestné a počítadla nedotknutelná tak se s tím nehne, jo a jetě pokud to lidi budou prodejcům batit.
Bohuel u nás úprava stavu km není ani závadou ani trestním činem či přestupkem a pokud auto s touto úpravou prodávám a ve smlouvě nebo inzerci udám, e stav km na ukazateli je .... , tak se ničeho nedopoutím. Nesmím pouze udat , e vozidlo má najeto .... pak klamu. U se to probíralo hodně a vude a bohuel to tak je, mohu k tomu dodat i právní rozbor. Počítadlo km není nic nedotknutelného, pouze díl pro orientaci , mohu to obhájit, e jsem si koupil vůz a stav si nechal vynulovat (otázka proč bych to dělal je něco jiného) a tak se tím mohu ometat jak chci a nikdo mi nedokáe úmysl, pokud mě vyloeně nenachytá na vestkách kdy tvrdím, e vozidlo má najeto o 100tis méně, dá se to prokázat, vím o tom a úmyslně jsem to zatajil ... pak je to podvod, jinak ani buřt. Dokud to nebude trestné a počítadla nedotknutelná tak se s tím nehne, jo a jetě pokud to lidi budou prodejcům batit.
|
|
06.09.2010 16:45 -
|
2355010
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja KM neresim,to my bylo jasny i jsem to psal,ale slo mi o uvedeni do provozu ,coz je rozdil rok a pul..je to sakra znat jestli je auto v zaruce ,nebo neni
ja KM neresim,to my bylo jasny i jsem to psal,ale slo mi o uvedeni do provozu ,coz je rozdil rok a pul..je to sakra znat jestli je auto v zaruce ,nebo neni ;)
|
|
06.09.2010 16:58 -
|
2355013
|
|
jumep
|
|
|
ak sa to tymto podari .link. , tak v SK by tom mal byt trestny cin
jo a uvas COIka uznala ze je to len slovickarenie a vraj nebudu robit rozdiel v stav tachometra a najete km (nejaka relacia na CT24 zaciatkom 7meho mesiaca)
ak sa to tymto podari http://www.zdruzenie-sova.sk/ , tak v SK by tom mal byt trestny cin
jo a uvas COIka uznala ze je to len slovickarenie a vraj nebudu robit rozdiel v stav tachometra a najete km (nejaka relacia na CT24 zaciatkom 7meho mesiaca)
|
|
06.09.2010 19:21 -
|
2355025
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Bohuel Česká obchodní inspekce nerozhoduje o zákonech a není ani rozhodcem ve sporech, jestli dá někomu čoi pokutu , protoe má na to jiný výklad, tak je to jen pokuta bez jakýchkoli dalích právních a trestně právních následků. Zatím na to není zákon.
Bohuel Česká obchodní inspekce nerozhoduje o zákonech a není ani rozhodcem ve sporech, jestli dá někomu čoi pokutu , protoe má na to jiný výklad, tak je to jen pokuta bez jakýchkoli dalích právních a trestně právních následků. Zatím na to není zákon.
|
|
06.09.2010 22:13 -
|
2355050
|
|
DOUFAK
|
|
|
V ivotě NE ! ojeté auto z českých autobazarů. Ůplná katastrofa,kdy to čtu !
V ivotě NE ! ojeté auto z českých autobazarů. Ůplná katastrofa,kdy to čtu ! :-(:-((((
|
|
06.09.2010 22:20 -
|
2355051
|
|
jumep
|
|
|
celkovo, auto z autobazaru?
.link.
celkovo, auto z autobazaru?
http://www.zdruzenie-sova.sk/clanek/ct24-nemecke-autobazare-preberaju-od-ceskych-kolegov-nekale-finty-239
|
|
06.09.2010 23:02 -
|
2355053
|
|
jumep
|
|
|
DOUFAK napsal(a):
trpis schyzou ?
trpis schyzou ? :)
|
|
21.09.2010 11:44 -
|
2356301
|
|
ajsikcz
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
taky jsem tam měl vyhlídnuto , ale u přes popis vozu a to e je to dovoz sem nakonec ani nejel a vidím e by to byla koda cesty ...¨
pokud někdo shání C5 II 2.0HDi Exclusive mimo kůe,navi,AFIL snad ve (JBL, changer, el.sed. , výhřev, přední / zadní park.)
najeto ofi 120tkm - Business Lease ... uvedení do provozu jaro / 2006 ..
historii jsem u prověřoval , je to české auto , proběh sedí ... kdy tak SZ, ale na sauto se dá najít... cena 239000 a neslevují , jedině při leasingu
taky jsem tam měl vyhlídnuto , ale u přes popis vozu a to e je to dovoz sem nakonec ani nejel a vidím e by to byla koda cesty ...¨
pokud někdo shání C5 II 2.0HDi Exclusive mimo kůe,navi,AFIL snad ve (JBL, changer, el.sed. , výhřev, přední / zadní park.)
najeto ofi 120tkm - Business Lease ... uvedení do provozu jaro / 2006 ..
historii jsem u prověřoval , je to české auto , proběh sedí ... kdy tak SZ, ale na sauto se dá najít... cena 239000 a neslevují , jedině při leasingu
|
|
22.09.2010 22:29 -
|
2356510
|
|
valtom
|
Město: Rosice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
I já jsem se stal obětí autobazaru Kučera. C5 1.6 - 2005 naj. 72000 auto super stav , ve v pořádku. Říkám si sice jsem chtěl 2.0 ale tato 1.6 má málo najeto . Tak beru. Jaké bylo rozčarování nebo spí facka v servisu citroen Brno , kdy mi vytáhli komplet historii vozu. Nestačil jsem se divit. Z uvedených 72000 km, byl poslední servis 2007 při 127000km. Take k prodaným kilometrům můu směle přičíst jetě 100000 km.A bazar. Neodpověděli na zaslaný dopis o stočeném tachometru a přiloeném dokladu ze servisu o historii vozu. A nikdo s nima nehne. Ji nikdy víc tento bazar , jsou to podvodníci a dokud to budou nae zákony umonňovat tak jim penka pokvete.Na tento bazar by se měla zaměřit policie nebo nějaká kontrolní organizace.Kolik lidí ji jistě podvedli.
I já jsem se stal obětí autobazaru Kučera. C5 1.6 - 2005 naj. 72000 auto super stav , ve v pořádku. Říkám si sice jsem chtěl 2.0 ale tato 1.6 má málo najeto . Tak beru. Jaké bylo rozčarování nebo spí facka v servisu citroen Brno , kdy mi vytáhli komplet historii vozu. Nestačil jsem se divit. Z uvedených 72000 km, byl poslední servis 2007 při 127000km. Take k prodaným kilometrům můu směle přičíst jetě 100000 km.A bazar. Neodpověděli na zaslaný dopis o stočeném tachometru a přiloeném dokladu ze servisu o historii vozu. A nikdo s nima nehne. Ji nikdy víc tento bazar , jsou to podvodníci a dokud to budou nae zákony umonňovat tak jim penka pokvete.Na tento bazar by se měla zaměřit policie nebo nějaká kontrolní organizace.Kolik lidí ji jistě podvedli.
|
|
10.04.2012 18:29 -
|
2468817
|
|
Konik
|
Město: Kovářov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
valtom napsal(a): I já jsem se stal obětí autobazaru Kučera. C5 1.6 - 2005 naj. 72000 auto super stav , ve v pořádku. Říkám si sice jsem chtěl 2.0 ale tato 1.6 má málo najeto . Tak beru. Jaké bylo rozčarování nebo spí facka v servisu citroen Brno , kdy mi vytáhli komplet historii vozu. Nestačil jsem se divit. Z uvedených 72000 km, byl poslední servis 2007 při 127000km. Take k prodaným kilometrům můu směle přičíst jetě 100000 km.A bazar. Neodpověděli na zaslaný dopis o stočeném tachometru a přiloeném dokladu ze servisu o historii vozu. A nikdo s nima nehne. Ji nikdy víc tento bazar , jsou to podvodníci a dokud to budou nae zákony umonňovat tak jim penka pokvete.Na tento bazar by se měla zaměřit policie nebo nějaká kontrolní organizace.Kolik lidí ji jistě podvedli.
A já myslel, e aut je čím dál víc a mejdů ... ale ale to sem spí nemyslel. Take Brno a Olomuc po těchto zkuenostech ne. A já se bál jet do Prahy kouknout na auto a to to mám o 200km mín ne do ,,BÁJEČNÉHO" Uničova. Tak jsem dalím napálenym milovníkem C5tek. Něco se ale proti takovýmhle mej..m musí dát dělat nebo u v naem státě pokvete penka a biznis jen LUMPUM , ZLODĚJUM,EXEKUTORUM A STÁTEM POSVĚDSENÝM LICHVÁŘUM???????????????? Tak to teda ne!!!!!!!!!!!!
A já myslel, e aut je čím dál víc a mejdů ... ale ale to sem spí nemyslel. Take Brno a Olomuc po těchto zkuenostech ne. A já se bál jet do Prahy kouknout na auto a to to mám o 200km mín ne do ,,BÁJEČNÉHO" Uničova. Tak jsem dalím napálenym milovníkem C5tek. Něco se ale proti takovýmhle mej..m musí dát dělat nebo u v naem státě pokvete penka a biznis jen LUMPUM , ZLODĚJUM,EXEKUTORUM A STÁTEM POSVĚDSENÝM LICHVÁŘUM????????????????:-(:-(:-(:-( Tak to teda ne!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
|
|