|
Waupe
|
|
|
Zdravím,
včera jsem při údrbě motoru nalezl dvě hadičky, které jsou zaslepené dvěma rouby- viz. obrázek. Asi patří na místo kam ukazuje ten terčík na fotce? Jen nevím k čemu to je? Můete prosím poradit.
Auto mám cca měsíc, tohoto jsem si bohuel při koupi neviml.
Zdravím,
včera jsem při údrbě motoru nalezl dvě hadičky, které jsou zaslepené dvěma rouby- viz. obrázek. Asi patří na místo kam ukazuje ten terčík na fotce? Jen nevím k čemu to je? Můete prosím poradit.
Auto mám cca měsíc, tohoto jsem si bohuel při koupi neviml.
Přílohy: IMG00184-20120324-1607.jpg ( 249374b ) - |
|
25.03.2012 10:43 -
Re: Hadičky
|
2461893
|
|
jumep
|
|
|
nejaky vysokokvalifikovany odbornik miesto opravy dobastlil )
ano, idu tam kam ukazujes
na spodnu ma ist ta co ide z ventilu, ktory je na vzduchovom filtri a ta druha na ten vrchny
treba sundat hadice a skontrolovat klapky ci su tam a ci chodia a nezasekavaju sa, ak nie - treba najst pricinu preco to niekto hentak dobastlil (mozno zly ventil)
nejaky vysokokvalifikovany odbornik miesto opravy dobastlil :)))))
na spodnu ma ist ta co ide z ventilu, ktory je na vzduchovom filtri a ta druha na ten vrchny
treba sundat hadice a skontrolovat klapky ci su tam a ci chodia a nezasekavaju sa, ak nie - treba najst pricinu preco to niekto hentak dobastlil (mozno zly ventil)
|
|
25.03.2012 13:59 -
|
2461936
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): nejaky vysokokvalifikovany odbornik miesto opravy dobastlil )
Občas odejde ten slučovač(ty membrány) a potom zůstávají obě klapky zavřené,nebo přivřené a jede to na h... tak to někdo ztuningoval - no ono se ale tak moc neděje je to jen předehřev vzduchu pokud zůstává otevřená cesta bez předehřevu je to lepí,přes předehřev má odpor(mení průchodnost vzduchu.Take při spravně nastavené tuning úpravě je to jen zjednoduené.
Občas odejde ten slučovač(ty membrány) a potom zůstávají obě klapky zavřené,nebo přivřené a jede to na h... tak to někdo ztuningoval - no ono se ale tak moc neděje je to jen předehřev vzduchu pokud zůstává otevřená cesta bez předehřevu je to lepí,přes předehřev má odpor(mení průchodnost vzduchu.Take při spravně nastavené tuning úpravě je to jen zjednoduené.;-)
|
|
25.03.2012 19:00 -
|
2461993
|
|
jumep
|
|
|
to je to co som povedal ze skontrolovat klapky, ja som to vzdy opravoval - je to tam kvoli fapu
to je to co som povedal ze skontrolovat klapky, ja som to vzdy opravoval - je to tam kvoli fapu
|
|
25.03.2012 21:49 -
|
2462071
|
|
Hanz 397
|
|
|
OT: A kde má dekl pod motor?
OT: A kde má dekl pod motor;-)?
|
|
26.03.2012 19:48 -
|
2462401
|
|
Waupe
|
|
|
Dík vem za info. O víkendu se kouknu na ty klapky.
To Hanz397: Dekl odrovnal volně pobíhající pes na silnici.
Dík vem za info. O víkendu se kouknu na ty klapky.
To Hanz397: Dekl odrovnal volně pobíhající pes na silnici.
|
|
| |