| | |
14.03.2012 15:40 -
Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
|
2458782
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Najku mě lo o to e kdy za mnou jede, tak vidí mojí SPZ. Dneska neni problém si přes dispečera zjistit ve o mém autě díky SPZ. To ve zvládne spolujezdec za jízdy. Hledanej nejsem, auto kradený neni, jaksi postrádám smysl toho, e mě zastaví jen kvůli kontrole dokladů. Ano, nepustím chodce na přechodu, pojedu na červenou, někoho ohrozím atd atd. Tak pak pochopím, e mě zastaví. Jinak při dnení technologii komunikací se mi ztrácí smysl zbytečného zdrování kvůli kontrole.
Proboha Najku a v jaké době si dělal policajta?? A kde?? Dyk jse snad bejvalej ífák ne??
Najku mě lo o to e kdy za mnou jede, tak vidí mojí SPZ. Dneska neni problém si přes dispečera zjistit ve o mém autě díky SPZ. To ve zvládne spolujezdec za jízdy. Hledanej nejsem, auto kradený neni, jaksi postrádám smysl toho, e mě zastaví jen kvůli kontrole dokladů. Ano, nepustím chodce na přechodu, pojedu na červenou, někoho ohrozím atd atd. Tak pak pochopím, e mě zastaví. Jinak při dnení technologii komunikací se mi ztrácí smysl zbytečného zdrování kvůli kontrole. :-)
Proboha Najku a v jaké době si dělal policajta?? A kde?? Dyk jse snad bejvalej ífák ne?? :-)
|
|
14.03.2012 16:46 -
|
2458794
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
felix81 napsal(a): Najku mě lo o to e kdy za mnou jede, tak vidí mojí SPZ. Dneska neni problém si přes dispečera zjistit ve o mém autě díky SPZ. To ve zvládne spolujezdec za jízdy. Hledanej nejsem, auto kradený neni, jaksi postrádám smysl toho, e mě zastaví jen kvůli kontrole dokladů. Ano, nepustím chodce na přechodu, pojedu na červenou, někoho ohrozím atd atd. Tak pak pochopím, e mě zastaví. Jinak při dnení technologii komunikací se mi ztrácí smysl zbytečného zdrování kvůli kontrole.
Proboha Najku a v jaké době si dělal policajta?? A kde?? Dyk jse snad bejvalej ífák ne??
A jak zjistí, e v tom tvým autě sedí ty? Bejt takovýhle jasnovidci, tak by to bylo super. A dejchnout dostane z vokýnka do vokýnka v 50km/h nebo při stání vedle sebe na křiovatce?
Moná by bylo lepí na rok zruit vekerou kontrolu dopravy na silnicích, nevyhazovaly by se zbytečné peníze za ty darmorouty, co buzerujou sluné řidiče. Jezdilo by se v kradenejch autech, bez řidičáků a minimálně s jednou promilí. Havrani by skákali 3metry do vzduchy, e maj plný pytle. No byla by to prostě značka ideál. u se na to těím.
A jak zjistí, e v tom tvým autě sedí ty? :-D Bejt takovýhle jasnovidci, tak by to bylo super. ;-) A dejchnout dostane z vokýnka do vokýnka v 50km/h nebo při stání vedle sebe na křiovatce? :-D
Moná by bylo lepí na rok zruit vekerou kontrolu dopravy na silnicích, nevyhazovaly by se zbytečné peníze za ty darmorouty, co buzerujou sluné řidiče. Jezdilo by se v kradenejch autech, bez řidičáků a minimálně s jednou promilí. Havrani by skákali 3metry do vzduchy, e maj plný pytle. :-) No byla by to prostě značka ideál. :-) u se na to těím.
|
|
14.03.2012 18:06 -
|
2458800
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
houuuuuu to je moc do extrému.
Čoveče to nezní vůbec blbě. Ale rok je moc dlouhá doba. Stačili by na zkouku dva dny, aby se vidělo co to provede. Jen tak ze zajimavosti. Ale mám pocit e by lidi místo aby si váili e je nehlídá bedlivé oko zákona pěkně zvlčili.
Je fakt, e bych velice rád uvítal kdyby vude byli hlídky s radary a hlídali rychlost. U se taky těím jak na jaře vyjedou zbrusu nové passaty a ty staré půjdou do rotu.
houuuuuu to je moc do extrému. :-d :-d
Čoveče to nezní vůbec blbě. Ale rok je moc dlouhá doba. Stačili by na zkouku dva dny, aby se vidělo co to provede. Jen tak ze zajimavosti. :-) Ale mám pocit e by lidi místo aby si váili e je nehlídá bedlivé oko zákona pěkně zvlčili.
Je fakt, e bych velice rád uvítal kdyby vude byli hlídky s radary a hlídali rychlost. :-d U se taky těím jak na jaře vyjedou zbrusu nové passaty a ty staré půjdou do rotu. :-)
|
|
14.03.2012 19:03 -
|
2458833
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
felixi, no pár let mám za sebou, od roku 77 u plavby do 91 pak ve slubách vlasti a terazky opět u vody akorát e u potěru. Jinak v Evropě trochu jiný přístup, zvyk, postup, tradice ne v Americe, tam staví opravdu jen kdy si spáchal, tady se staví normál kdykoliv a kdekoliv jen tak, e je prostě akce - včetně v SRN, v A o Balkánu ani nemluvím. Buzeraci nevymýlí poldové na ulici, ale ti blbci z prezídia co vymýlí metodické pokyny, závazné pokyny, rozkazy a vyhlaují akce na měření rychlosti a alkohol atd. No a dalí exoti pod nima to dovádějí k dalí dokonalosti a určují stanovitě pro hlídky a kolikráte tam, kde není monost odstavit bezpečně jak policejní, tak stavěné vozidlo, na místě, kde 100 let nebyla dopravní nehoda a tak dále a tak dále ...
felixi, no pár let mám za sebou, od roku 77 u plavby do 91 pak ve slubách vlasti a terazky opět u vody akorát e u potěru. Jinak v Evropě trochu jiný přístup, zvyk, postup, tradice ne v Americe, tam staví opravdu jen kdy si spáchal, tady se staví normál kdykoliv a kdekoliv jen tak, e je prostě akce - včetně v SRN, v A o Balkánu ani nemluvím. Buzeraci nevymýlí poldové na ulici, ale ti blbci z prezídia co vymýlí metodické pokyny, závazné pokyny, rozkazy a vyhlaují akce na měření rychlosti a alkohol atd. No a dalí exoti pod nima to dovádějí k dalí dokonalosti a určují stanovitě pro hlídky a kolikráte tam, kde není monost odstavit bezpečně jak policejní, tak stavěné vozidlo, na místě, kde 100 let nebyla dopravní nehoda a tak dále a tak dále ... ;-)
|
|
| |
|
|