| | |
10.03.2012 19:55 -
Nouzová výměna/dolití LDS bez dotlakování
|
2457674
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Pročetl jsem návody na výměnu LDS, leč jsem v nouzové situaci: V servisu při opravě ruční brzdy (neznačkovém) v ČR zhořela pojistka čerpadla hydrauliky, to dali jinou, prý mení, teprve po příjezdu do ciziny (300 km) jsem zjistil, e místo 40 A je tam hnědá na 70 A Zkusil jsem vrátit 40 A ale zase zhořela. čerpadlo pod LDS nádrkou je dost polité a pinavé - tedy asi rozebrat a vyčistit motorek - otázka zní, mohu si dovolit vyjmout nádrku, vyčistit čerpadlo, rozebrat čerpadlo, znovu smontovat a dolít LDS? Nemám monost diagnostiky ani montání jámy. mám pouze nářadí, které by mohlo stačit. Nebo to risknout znovu 300 km se silnějí pojistkou a dojet zpátky? Díky za názor
Pročetl jsem návody na výměnu LDS, leč jsem v nouzové situaci: V servisu při opravě ruční brzdy (neznačkovém) v ČR zhořela pojistka čerpadla hydrauliky, to dali jinou, prý mení, teprve po příjezdu do ciziny (300 km) jsem zjistil, e místo 40 A je tam hnědá na 70 A :( Zkusil jsem vrátit 40 A ale zase zhořela. čerpadlo pod LDS nádrkou je dost polité a pinavé - tedy asi rozebrat a vyčistit motorek - otázka zní, mohu si dovolit vyjmout nádrku, vyčistit čerpadlo, rozebrat čerpadlo, znovu smontovat a dolít LDS? Nemám monost diagnostiky ani montání jámy. mám pouze nářadí, které by mohlo stačit. Nebo to risknout znovu 300 km se silnějí pojistkou a dojet zpátky? Díky za názor
|
|
10.03.2012 19:58 -
Re: Nouzová výměna/dolití LDS bez dotlakování
|
2457675
|
|
jumep
|
|
|
nadrzku musis vypustit, inak ju nevyberes, cez blatnik dospodu ide hadica, ktoru musis odpojit (naraznik a podblatnik dole)
potom mozes povoit cerpadlo (tiez sroby zdola), otocit a otvorit motorcek
tlakovat nemusis akurat moze hodne dlho trvat kym sa to chyti po poskladani
nadrzku musis vypustit, inak ju nevyberes, cez blatnik dospodu ide hadica, ktoru musis odpojit (naraznik a podblatnik dole)
potom mozes povoit cerpadlo (tiez sroby zdola), otocit a otvorit motorcek
tlakovat nemusis akurat moze hodne dlho trvat kym sa to chyti po poskladani
|
|
10.03.2012 20:03 -
|
2457677
|
|
pateson
|
|
|
díky, take se na to mrknu, e nádrku vypustím jsem zapoměl napsat, to u jsem nastudoval z manuálu na Výmena LDS C5 1, měl jsem obavu, e bez natlakování se to nepodaří dát dohromady. Tak mě napadá, e auto nechám v nejvyí poloze?
díky, take se na to mrknu, e nádrku vypustím jsem zapoměl napsat, to u jsem nastudoval z manuálu na Výmena LDS C5 1, měl jsem obavu, e bez natlakování se to nepodaří dát dohromady. Tak mě napadá, e auto nechám v nejvyí poloze?
|
|
10.03.2012 20:05 -
|
2457678
|
|
jumep
|
|
|
a povolis trubky, alebo prasknes a bude sranda ...
a povolis trubky, alebo prasknes a bude sranda ...
|
|
10.03.2012 20:06 -
|
2457680
|
|
pateson
|
|