| | |
06.02.2012 17:51 -
Nový Superb Scout
|
2448331
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Tak jsem dneska viděl testovací stát v HK na ulici nový Superb Scout v bílý perleti. Vypadá to nádherně a je to snad jetě delí ne C5 v kombíku. Uvidíme, jestli se budou vyrábět sériově.
.link.
Tak jsem dneska viděl testovací stát v HK na ulici nový Superb Scout v bílý perleti. Vypadá to nádherně a je to snad jetě delí ne C5 v kombíku. Uvidíme, jestli se budou vyrábět sériově.
http://auto.idnes.cz/fotospionaz-skoda-stale-testuje-superb-scout-uvedeni-je-nejiste-phz-/ak_aktual.aspx?c=A120206_120353_ak_aktual_fdv
|
|
06.02.2012 18:24 -
Re: Nový Superb Scout
|
2448346
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Dle mého názoru je to zvěrstvo (superb sám o sobě, nemám nic proti, trochu uí, ale pohoda) , ale úpravy typu scout jsou výsměch.. připlate si xy tisíc a dáme vám nelakovaný plasty kolem do kola
Dle mého názoru je to zvěrstvo (superb sám o sobě, nemám nic proti, trochu uí, ale pohoda) , ale úpravy typu scout jsou výsměch.. připlate si xy tisíc a dáme vám nelakovaný plasty kolem do kola :palec
|
|
07.02.2012 00:03 -
|
2448509
|
|
zico
|
|
|
ale upravy na P508 RXH su ppc galakticke !! tak snad aj na suberbe sa to podari
ale upravy na P508 RXH su ppc galakticke !! tak snad aj na suberbe sa to podari ;-)
|
|
07.02.2012 16:07 -
|
2448612
|
|
Darja
|
|
|
mě tyhle rádoby nakopnutý varianty aut ňák nelákají ani se nelíbí. K ofroudu to má daleko, stejně jako k pořádný čtyřkole, jen je to trochu nakoplý (co i hydraulickej citrón umí víc) a oplastovaný, aby to působilo dojmem, e to můe do terénu.
mě tyhle rádoby nakopnutý varianty aut ňák nelákají ani se nelíbí. K ofroudu to má daleko, stejně jako k pořádný čtyřkole, jen je to trochu nakoplý (co i hydraulickej citrón umí víc) a oplastovaný, aby to působilo dojmem, e to můe do terénu.
|
|
07.02.2012 16:21 -
|
2448616
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
no pokud bere terén = D1 tak proč ne.... prostě taká EE version
no pokud bere terén = D1 tak proč ne.... prostě taká EE version :-d
|
|
07.02.2012 21:15 -
|
2448774
|
|
Hanz 397
|
|
|
Fóbije v nejsocka verzi "Junior" měla taky nenalakovaný nárazníky .Jinak přesně,jak psala Darja-nechápu význam verzí scout. Proti novému Superbu nic,je to docela líbivý fauwé,ale vimli jste si,e za ty prachy nemá ani sólo otevírací okno 5tých vrat ?
Fóbije v nejsocka verzi "Junior" měla taky nenalakovaný nárazníky :-d .Jinak přesně,jak psala Darja-nechápu význam verzí scout. Proti novému Superbu nic,je to docela líbivý fauwé,ale vimli jste si,e za ty prachy nemá ani sólo otevírací okno 5tých vrat :-o ?
|
|
10.02.2012 18:17 -
|
2449637
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
No já mám poslední dobou mámení. Mojim snem je nové auto, fungl nové, voňavé,sám bych si sundal igelity ze sedaček a zajel motor. C5 3 je jednak drahé a druhak, promiňte mi to, moc ,,německé" Ale co se mi začíná mooc líbit je Dacia Duster 4X4 1.5 Dci. Mě se prostě líbí, za rozumný peníze a testy excelentní Poslední dobou sjídím testy a dobrý Bylo by to něco jinýho,ale změna je ivot
No já mám poslední dobou mámení. Mojim snem je nové auto, fungl nové, voňavé,sám bych si sundal igelity ze sedaček a zajel motor. :-) C5 3 je jednak drahé a druhak, promiňte mi to, moc ,,německé" :-( Ale co se mi začíná mooc líbit je Dacia Duster 4X4 1.5 Dci. Mě se prostě líbí, za rozumný peníze a testy excelentní :-) Poslední dobou sjídím testy a dobrý :-) Bylo by to něco jinýho,ale změna je ivot :-)
|
|
10.02.2012 19:13 -
|
2449648
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Renaulta a z Rumunska se pánovi zachtělo
No nevím, taky jsem předloni chvíli uvaoval jestli nového Logana MCV nebo starí C5 II - a jak to dopadlo je u jasné
Nějak mě odradily fotky koroze u 2 roky starých aut.
Renaulta a z Rumunska se pánovi zachtělo :-d
No nevím, taky jsem předloni chvíli uvaoval jestli nového Logana MCV nebo starí C5 II - a jak to dopadlo je u jasné :-)
Nějak mě odradily fotky koroze u 2 roky starých aut.
|
|
10.02.2012 20:02 -
|
2449670
|
|
Hanz 397
|
|
|
Majk-fox napsal(a): No já mám poslední dobou mámení. Mojim snem je nové auto, fungl nové, voňavé,sám bych si sundal igelity ze sedaček a zajel motor. C5 3 je jednak drahé a druhak, promiňte mi to, moc ,,německé" Ale co se mi začíná mooc líbit je Dacia Duster 4X4 1.5 Dci. Mě se prostě líbí, za rozumný peníze a testy excelentní Poslední dobou sjídím testy a dobrý Bylo by to něco jinýho,ale změna je ivot
Asi tě zklamu,ale igelity ze sedaček si nesundá-sundavají se při předprodejním servisu . Ale pravda je e koupit novýho Dustera asi není tak úplně patný. Sice auta se sprostým obrázkem ve znaku nepatří mezi moje nejoblíbenějí,ale Duster za ty prachy? Tam si myslím není,co řeit. Já bych do něj el. Ale ne místo C5
Asi tě zklamu,ale igelity ze sedaček si nesundá-sundavají se při předprodejním servisu :-)) . Ale pravda je e koupit novýho Dustera asi není tak úplně patný. Sice auta se sprostým obrázkem ve znaku nepatří mezi moje nejoblíbenějí,ale Duster za ty prachy? Tam si myslím není,co řeit. Já bych do něj el. Ale ne místo C5 :-d
|
|
11.02.2012 07:55 -
|
2449733
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Majk-fox napsal(a): No já mám poslední dobou mámení. Mojim snem je nové auto, fungl nové, voňavé,sám bych si sundal igelity ze sedaček a zajel motor. C5 3 je jednak drahé a druhak, promiňte mi to, moc ,,německé" Ale co se mi začíná mooc líbit je Dacia Duster 4X4 1.5 Dci. Mě se prostě líbí, za rozumný peníze a testy excelentní Poslední dobou sjídím testy a dobrý Bylo by to něco jinýho,ale změna je ivot
Kdybys chtěl znám prodejce kde by to sundavání igelitů lo určitě domluvit. Jinak můj strýc má Dustera v benzínu. Za necelý rok co ho má problém s klimou, řazením a jetě jedna věc co si nepamatuji, ale ve vyřeeno na záruku a jednou svolávačkou. Jinak je spokojený.
No já mám poslední dobou mámení. Mojim snem je nové auto, fungl nové, voňavé,sám bych si sundal igelity ze sedaček a zajel motor. :-) C5 3 je jednak drahé a druhak, promiňte mi to, moc ,,německé" :-( Ale co se mi začíná mooc líbit je Dacia Duster 4X4 1.5 Dci. Mě se prostě líbí, za rozumný peníze a testy excelentní :-) Poslední dobou sjídím testy a dobrý :-) Bylo by to něco jinýho,ale změna je ivot :-)
Kdybys chtěl znám prodejce kde by to sundavání igelitů lo určitě domluvit. Jinak můj strýc má Dustera v benzínu. Za necelý rok co ho má problém s klimou, řazením a jetě jedna věc co si nepamatuji, ale ve vyřeeno na záruku a jednou svolávačkou. Jinak je spokojený.
|
|
11.02.2012 10:34 -
|
2449755
|
|
Majk-fox
|
|
|
No u nás je to taková asi tradice. Otec vzpomíná, jak za komančů si jel do Tuzexu pro Dacii a jak si sundával igelity ze sedaček a jak to tuze vonělo novotou a taky, jak to měl kadej rok na kolíbce a oetřoval shnilý podvozek
No a e bych teda u toho taky zkončil? Teda nemyslím u tý kolíbky, to u snad je v dnemí době pasé
Kdy já mám z C5 takovej strach. Jedu a bojím se, co zas na mě pípne na displeji za error. A kdy pípne výstraha o námraze, tak mě polije, co zas je kolik se zas do toho bude muset nacpat. Jen jsem dodělal turbo a vstřiky a na motoru je snad ve oka, tak bouchá zadní náprava, vyměnily se silentbloky přední, ale nepomohlo to a budou se měnit zadní a takhle je to dokola. Za ty prachy by u byl nový Duster a sluný výbavě
U chci mít klid a proto u v ivotě nechci ojetinu. U novýho auta je alespoň pár let záruka. Dá to do servisu a nic neřeí. Jen sem si teda, co se týče konfortu a pohodlí nasadil s C5 vysokou laku .
No u nás je to taková asi tradice. Otec vzpomíná, jak za komančů si jel do Tuzexu pro Dacii a jak si sundával igelity ze sedaček a jak to tuze vonělo novotou a taky, jak to měl kadej rok na kolíbce a oetřoval shnilý podvozek :-)
No a e bych teda u toho taky zkončil? :-) Teda nemyslím u tý kolíbky, to u snad je v dnemí době pasé :-)
Kdy já mám z C5 takovej strach. Jedu a bojím se, co zas na mě pípne na displeji za error. A kdy pípne výstraha o námraze, tak mě polije, co zas je kolik se zas do toho bude muset nacpat. Jen jsem dodělal turbo a vstřiky a na motoru je snad ve oka, tak bouchá zadní náprava, vyměnily se silentbloky přední, ale nepomohlo to a budou se měnit zadní a takhle je to dokola. Za ty prachy by u byl nový Duster a sluný výbavě :-)
U chci mít klid a proto u v ivotě nechci ojetinu. U novýho auta je alespoň pár let záruka. Dá to do servisu a nic neřeí. Jen sem si teda, co se týče konfortu a pohodlí nasadil s C5 vysokou laku .
|
|
11.02.2012 11:04 -
|
2449771
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Majk-fox napsal(a): No u nás je to taková asi tradice. Otec vzpomíná, jak za komančů si jel do Tuzexu pro Dacii a jak si sundával igelity ze sedaček a jak to tuze vonělo novotou a taky, jak to měl kadej rok na kolíbce a oetřoval shnilý podvozek
No a e bych teda u toho taky zkončil? Teda nemyslím u tý kolíbky, to u snad je v dnemí době pasé
Kdy já mám z C5 takovej strach. Jedu a bojím se, co zas na mě pípne na displeji za error. A kdy pípne výstraha o námraze, tak mě polije, co zas je kolik se zas do toho bude muset nacpat. Jen jsem dodělal turbo a vstřiky a na motoru je snad ve oka, tak bouchá zadní náprava, vyměnily se silentbloky přední, ale nepomohlo to a budou se měnit zadní a takhle je to dokola. Za ty prachy by u byl nový Duster a sluný výbavě
a co bude dělat, a ti skončí záruka? Řekl bych, e to samé jako dosud s C5.
a co bude dělat, a ti skončí záruka? Řekl bych, e to samé jako dosud s C5.
|
|
11.02.2012 11:35 -
|
2449790
|
|
jumep
|
|
|
ah jaj .... naivne predstavy o kupe noveho auta ... poznam par ludi co si kupili nove auto a boli strasne rozladeny z toho ... zasa iny nadseny
je to to iste ako s kupou starsieho, to ze si chytil zly kus ... bohuzial ...
a vobec, tema je o niecom co neviem ci by som nazval autom, ale neni o kupe dusteru alebo noveho auta
ah jaj .... naivne predstavy o kupe noveho auta ... poznam par ludi co si kupili nove auto a boli strasne rozladeny z toho ... zasa iny nadseny
je to to iste ako s kupou starsieho, to ze si chytil zly kus ... bohuzial ...
a vobec, tema je o niecom co neviem ci by som nazval autom, ale neni o kupe dusteru alebo noveho auta :)
|
|
11.02.2012 12:02 -
|
2449817
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
TomasT napsal(a): ... Nějak mě odradily fotky koroze u 2 roky starých aut.
No právě. Kdy jsem kupoval svoji C5, tak vedle ní stála o 5 let starí jedničková a ten věk na ní nebyl vůbec vidět. Absolutně bez koroze.
A víme jak jsou na tom prodlouené záruky. Abys měl záruku na proreznutí, tak musí cca kadý rok chodit do servisu na prohlídku, kde ti opraví místa s pokozeným lakem (to ale platí).
Osobně nechápu to nadení nad automobilovýma novinkama - resp. chápu, peníze. Nedávno Citygo, teď i30. Podle testů dokonalé, ale hodnotit auto, kdy ho novináři dostanou nové, najedou s ním 1000km + za pozitivní recenzi dostanou prémie... Jak ty auta budou vypadat za 5-10 let?
Vechnu tady tu auru rádoby "prémiových" aut (a tam řadím i Superb Scout) dělá reklama. Např. Subaru. pičková technika, symetrickej pohon, kdo se vyzná, koupí Subaru. A vdycky se musím smát, kdy vidím 5 let starý orezlý Subaru, 10letý mají větinou díry skrz... Boxer motory prý taky nejsou zrovna etalon spolehlivosti. Ale hlavně e Subaru, japonec pi**
... Nějak mě odradily fotky koroze u 2 roky starých aut.
No právě. Kdy jsem kupoval svoji C5, tak vedle ní stála o 5 let starí jedničková a ten věk na ní nebyl vůbec vidět. Absolutně bez koroze.
A víme jak jsou na tom prodlouené záruky. Abys měl záruku na proreznutí, tak musí cca kadý rok chodit do servisu na prohlídku, kde ti opraví místa s pokozeným lakem (to ale platí).
Osobně nechápu to nadení nad automobilovýma novinkama - resp. chápu, peníze. Nedávno Citygo, teď i30. Podle testů dokonalé, ale hodnotit auto, kdy ho novináři dostanou nové, najedou s ním 1000km + za pozitivní recenzi dostanou prémie... Jak ty auta budou vypadat za 5-10 let?
Vechnu tady tu auru rádoby "prémiových" aut (a tam řadím i Superb Scout) dělá reklama. Např. Subaru. pičková technika, symetrickej pohon, kdo se vyzná, koupí Subaru. A vdycky se musím smát, kdy vidím 5 let starý orezlý Subaru, 10letý mají větinou díry skrz... Boxer motory prý taky nejsou zrovna etalon spolehlivosti. Ale hlavně e Subaru, japonec pi**:)
|
|
11.02.2012 21:51 -
|
2450023
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
diesel, čtyřkola, hnědá metla, výbava Arctica, Pack Look a pár drobností - z Dustera se dá udělat dobrá kára. Jen si ho nezapomeň objednat dostatečně dopředu, protoe čekačky na diesely jsou straidelné...
diesel, čtyřkola, hnědá metla, výbava Arctica, Pack Look a pár drobností - z Dustera se dá udělat dobrá kára. Jen si ho nezapomeň objednat dostatečně dopředu, protoe čekačky na diesely jsou straidelné...
|
|
11.02.2012 23:03 -
|
2450034
|
|
zico
|
|
|
well, nechcel som sa zapajat do offtopicu, ale fanusikom Dustera a vseobecne Dacie pripomeniem paralelu z historie - osud majitelov Oltcitov. Ten prisiel na trh, par ludi ze dobra kara. Po troch rokoch permanentka v servise, strata hodnoty auta a posmech susedov za "nevsedny" dizajn.
Obdobne o par rokov neskor Kia Sephia alebo vsetky modely Daewoo.
well, nechcel som sa zapajat do offtopicu, ale fanusikom Dustera a vseobecne Dacie pripomeniem paralelu z historie - osud majitelov Oltcitov. Ten prisiel na trh, par ludi ze dobra kara. Po troch rokoch permanentka v servise, strata hodnoty auta a posmech susedov za "nevsedny" dizajn.
Obdobne o par rokov neskor Kia Sephia alebo vsetky modely Daewoo.
|
|
11.02.2012 23:09 -
|
2450036
|
|
jumep
|
|
|
hmm, dustera by som k olcitu neprirovnaval
je to ako prirovnavat daciu a olcit
a co je trochen blbe, olcit bola licencia citroen, dacia bola licencia renault, ta dacia na tom bolo hodne hodne lepsie nez olcit
hmm, dustera by som k olcitu neprirovnaval
je to ako prirovnavat daciu a olcit
a co je trochen blbe, olcit bola licencia citroen, dacia bola licencia renault, ta dacia na tom bolo hodne hodne lepsie nez olcit
|
|
12.02.2012 14:38 -
|
2450112
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Já Supa měl. Téměř odnového kusu. Po 5ti letech to bylo vorezlý, jak americká plechovka s potravinovou pomocí. Zdní víko kufru, lemy dveří, kryty sloupků... kolega z práce má ty samý zkuenosti. Netvrdim, e je to patný auto. Za celou dobu se na tom nic neposralo a to sem se k tomu zrovna otcovsky nechoval, ale to auto prostě nemá dui... je to sterilní nekomunikativní dopravní porstředek, ale nenechá vás v reji. Nevim, jak s korozí, ale nový Superb je na tom co se dojmu týče podobně, ale je to auto vs já... kdokoliv jinej na to budemít pochopitelně názor jiný.
Já Supa měl. Téměř odnového kusu. Po 5ti letech to bylo vorezlý, jak americká plechovka s potravinovou pomocí. Zdní víko kufru, lemy dveří, kryty sloupků... kolega z práce má ty samý zkuenosti. Netvrdim, e je to patný auto. Za celou dobu se na tom nic neposralo a to sem se k tomu zrovna otcovsky nechoval, ale to auto prostě nemá dui... je to sterilní nekomunikativní dopravní porstředek, ale nenechá vás v reji. Nevim, jak s korozí, ale nový Superb je na tom co se dojmu týče podobně, ale je to auto vs já... kdokoliv jinej na to budemít pochopitelně názor jiný.
|
|
12.02.2012 23:02 -
|
2450350
|
|
Hanz 397
|
|
|
Roozena napsal(a): Já Supa měl. Téměř odnového kusu. Po 5ti letech to bylo vorezlý, jak americká plechovka s potravinovou pomocí. Zdní víko kufru, lemy dveří, kryty sloupků... kolega z práce má ty samý zkuenosti. Netvrdim, e je to patný auto. Za celou dobu se na tom nic neposralo a to sem se k tomu zrovna otcovsky nechoval, ale to auto prostě nemá dui... je to sterilní nekomunikativní dopravní porstředek, ale nenechá vás v reji. Nevim, jak s korozí, ale nový Superb je na tom co se dojmu týče podobně, ale je to auto vs já... kdokoliv jinej na to budemít pochopitelně názor jiný.
Jo,přesně. U jsi to tady myslím i někde psal-funkční auta bez due. A myslím tím vechny moderní fauwé... Na caddy jsem nalítal u přes 120000km,dohromady má u 180000 a více-méně bez problémů... Ale kdy mám někam jet s C5,tak se těím,do Caddy prostě sednu a jedu a tím to končí. ádný emoce. Prostě nic.
Jo,přesně. U jsi to tady myslím i někde psal-funkční auta bez due. A myslím tím vechny moderní fauwé... Na caddy jsem nalítal u přes 120000km,dohromady má u 180000 a více-méně bez problémů... Ale kdy mám někam jet s C5,tak se těím,do Caddy prostě sednu a jedu a tím to končí. ádný emoce. Prostě nic.
|
|
| |
|
|